Valborg

Hejsan!
Torsdag idag och kungens födelsedag haha what ever. Idag är jag så trött,  kommer säkert hoppa av några stationer fel idag, när jag åker bussen hem.  Men ändå så måste jag masa mig till jobbet imon också, men då får jag jobba med Ann- Sofie WIEE!
Har ju faktiskt något kul som händer idag, ska få hämta ut min mobil en nokia express music:) Sweet, hoppas bara den är lika bra som gamla bettan jag har nu. Har stått ut med mig i ur och skur haha.   
Sen ringde Dick och berättade att han ska på anställingsintervju på torsdag. Han har sökt jobb som personlig asistent och jag hoppas verkligen att han får det, skulle passa honom perfekt! Sen är det aldrig roligt att gå hemma och vara arbetslös. Bara för mig då som har möjligjhet att jämt kunna träffa honom på min lediga tid;)

Annars i veckan har det inte hänt så mycket.
I måndags så var jag och Dick på stan en sväng och shoppade lite. I tisdags så var det grill med tjejerna hos Anna W, igår onsdag så hände det verkligen ingenting så försår inte vf jag är så trött. Somande nämligen i soffan medans Dick och pappa kollade på Ishockyn.
Jo föresten jag och Zandra fick våra jobbkläder som vi hade beställt. Haha kul tänker ni men faktiskt så är det det. Det är inget kul att gå runt i samma gamla vikariekläder varje dag. Så Zandra fick alla sina övedelar men jag fick bara en, men den är rejält snygg, rosa såklart.  Resten kommer nästa vecka.

Imorgon efter jobbet så kommer plutt in till stan och hämtar mig. För vi ska till havedal (nära halmstad), med svärmor, svärfar och kanske Dicks bror. Ska faktiskt bli jätte roligt, hoppas bara det blir fint väder. Då blir det säkert grillning och sen var det prat om att cykla, hur mysigt som helst. Det passar ju så bra nu på våren att åka ut en sväng, antagligen bär det väl av till stranden och tar en fika.

Så idag efter jobbet så ska jag hämta mobilen sen packan inför helgen och sen direkt i säng.
Men först så ska jag jobba av dagens pass, med en viss person. ORKA!!!
Missar vårbrasorna och får lägga gamlingar istället, hahah men det är ju tur att dom är så söta!

Take care


Sunshine

Hej hopp!
Varit ledig idag och igår så har haft det underbart!
Igår var jag och Dick och hälsade på Billy, Dicks bror. Ingalill och Christer var också med, så vi åt soppa och hade det allmänt trevligt. Efter det var det bara hem och springa en sväng, sen mysa till en film. Jag somnade dock som vanligt:p
Idag vaknade vi lite sent, men masade oss ändå ut i solen. Och tur var väl det för det var hur skönt som helst!
Med en bok i ena handen och suduko i andra och en pojkväm brevid mig, så satte jag mig i en uppvärmd stol. GUUUD så skönt det är att ligga i solen!!!
Efter ett par timmar så ringde Anna som hade jobbat. Vi bestämde oss för en lite prommis i solen och fick med oss Emma:)
Sen blev det kvällsmat på den inglasade altanen, och lite "hjälp jag är med i en japansk TV show" hahahah och medium.
Imorgon kommer Anna in till stan efter jobbet,  så ska vi på after work på piren (om det nu har öppnat). Eller en annan mysig uteservering. Jönköping är faktiskt väldigt mysigt när solen väl tittar fram.
Känns inte bra att behöva jobba i helgen när man vet att det ska bli sol och tjugo grader varmt.
Men som tur är har jag världens bästa jobbarkompisar, så känns inte alls farligt tungt att gå till jobbet.

Egentligen så ska jag väl inte jobba på ett äldreboende, det vet jag ju. Men samtidigt känns det som att det är så fruktansvärt viktigt att man trivs, och det gör jag ju nu. Samtidigt som man ska skaffa sig erfarenheter genom att jobba på andra ställen t.ex. sjukhuset. Sen ska man ju börja plugga också, men har ingen brådska än. Trots att många i min ålder känner att dom måste plugga direkt. Känner jag mer att jag vill njuta nu innan jag ska börja plugga, och skaffa allt det där andra som man ska ha som vuxen. Jag vill njuta av min ungdom hahaha.
Lite varning, på att jag kommer bli en gammal kärring som vägrar att bli gammal. Sitter där i mina tajta leopardkläder och överspacklat ansikte och tro att jag fortfarnade är tjugo. hahaha nej så får vi verkligen inte hoppas att det blir. Vill ju ha ett hus på kusten, så mina barnbarn kan komma och hälsa på mig och gubben. Det hoppas jag på iaf;)

                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                      Fulbild, men schteek bok


Take Care

Vilken dag

Hello!
Var ett tag sen jag skrev men blir ju så när man är ledig;)
Helgen har varit jätte lugn och skön. Var långledig, vilket betyder att man är ledig från fredag till söndag.
Fredagen tog vi det bara lugn, var hemma hos mig och schtekte i solen! Så galet skönt.
Sen var vi lite hundvakt åt soya haha late hund. Vägrade att gå på promenad i skogen.
Lördagen var vi även då ute och glassade i det goa vädret. Vi grillade hos "svärmor" och sedan blev det bio med Sara, Glenn, Josefin och självklart Dick, fast and the furious. Bra film det där faktiskt, vi konstaterade även att vill man ha popcorn i min närhet får man äta fort:) Sen var jag väldigt trött på kvällen, så när det var dags att borsta tänderna så råkade jag tappa tandborsten som självklart åkte rakt ner i toaletten! Hahah typiskt mig!
Söndag/igår hände det ingenting, bara lite grillning med familjen och såg filmen australia.

Idag började jag 7:00 och när jag sat på bussen in så blev vi hänvisade av polisen till en annan väg. Det var nämligen en lastbil som börjat brinna.
Efter jobbet när jag var på väg till tåget, så hör jag en smäll. När jag vänder mig om ligger en man under en bil, med huvudet bara 15 cm från hjulen. Samtidigt som jag springer dit ringer jag 112, men mannen låg blixt stilla. Men när vi väl började prata med honom var han vi medvetandet. Han hade endast ont i huvudet. Som tur var hade mannen hjälm annars vet man inte hur det hade gått.
Det är delade uppfattningar om vad som hände, ett vittne säger att en bil körde på honom och gled under den andra bilen. Medans ett annat vittne säger att cyklisten körde på bilen. Men jag är nästan säker på att det var bilen som körde på mannen. För hur annars kunde han glida så långt på asfalten och under den andra bilen?

Tur hade han men hjälmen var hans störta hjälp, så tänk på det alla som cyklar ute i trafiken!


Cyckelolyckan                              Lastbilsbranden




Take care

Jobb

Hejsan svejsan.
Sitter nu på jobbet och väntar på Zandra:) Wiee blir skoj att jobba kvällen med henne!
Började 12 idag så hann faktiskt med en sväng till Friskis också. Inte så roligt att ställa sig på en maskin när solen skiner ute, hade mycket hellre sprungit idag. Hopppas att jag kan få med mig plutt imorgon och springa istället;)

Igår var det jobb som gällde fram till fyra plus ett litet personal möte, var dock så trött så jag nästan somnade. Med andra ord inte jätte engagerad. Sen var det bara att bege sig till tåget där jag mötte upp syrran och Malin.
Väl hemma var det inte mer än att dra på sig joggingskona och ut i löpspåret. Shit vilken självdiciplin jag har fått;)
Fast fy va jobbigt det var att springa, men man är ju så sjukt nöjd efteråt. Duschad och klar kommer Anna W, Anna L(hahah va töntigt det låter) och Emma förbi och hämtade mig så bar det av till ICA för att handla lite grillkäk.
Det blev fläskkött, potatissallad och vanlig sallad mums....Anna L även kallad Larsha var grillmaster och det blev en liten touch av flamberat haha, men det var meningen NOOT.
Mätta och feta så gled vi ner i soffan och kollade på Du är vad du äter(hata Anna Skipper), Efterlyst och Okänd diagnos eller vad det heter..Sweet.
Fick även lite ny musik till mobilen, så nu kan jag schteeka ordentligt när jag är ute och springer, Tack Anna!
Plutten kom även på besök och jag kunde somna lugnt även denna natt:)

Take care

Myshelg i Götet

Hej!
Idag/ Tisdag var det jobb som gällde och efter det kom Dick och hämtade mig, och så var vi på besiktning med svärmors och svärfars bil;) Den gick tyvärr inte igenom, men var tydligen inga större fel att fixa(fråga mig inte vad felen var).
Igår var det bara jobb som gällde efter en mysig helg i Göteborg.
Som sagt så var vi nästan hela gänget, hade varit roligt om Lina och Anna W kunde varit med, med sina respektive.
Vi åkte på fredagen direkt efter jobbet och var framme runt två. Direkt iland i Gbg så gick vi och åt på burger king, man var ju tvungen att passa på eftersom det inte finns i lilla pluttstaden JKPG. Blev dock en dålig vana att gå dit:s
Väl på hotellet hann vi knappt lämna av väskorna innan det var dags ut igen. Gick till en jätte mysig uteservering och tog oss en öl var. Efter lite schteek i kvällssolen var det dags att tagga utgång. Så gick tillbaka till hotellet och fixade lite. Hahah dock tyckte några att jag var lite seg, men som man säger "fint folk kommer alltid sent".
Måste bara säga att det var ett jätte mysigt hotell, rekomenderas starkt. Scandic Crowns heter det, se bild nedan.
Sen bar av det av till Larshas och Kalles hotell och där blev det förferre för hela slanten!:)
Utgången var supertrevlig men som alla andra bakisdagar är man ju seg. Så mycket shopping blev det minsann inte, en ynka tröja fick jag med hem.
Lördagen bestod därför mest av schteekiga uteserveringar och god mat, och så självklart lite shopping.
På väg hem från nordstan var det livat. Djurgården hade precis förlorat mot IFK Göteborg med 6-0 så var masssssa människor som självklart skulle bråka lite.
Så himla onödigt! det har ju verkligen ingenting med själva sporten att göra, förstör för era lag gör det! IDIOTER!!!

Men vill iaf säga stort tack för en super mysig helg allesammans!

TrainstationGulli på rummetEmma och simonJacuccin
hotellet


Hoppas på fler bilder från Anna snart


                                                                   Take care

Bajs slutspel

Tråkvader hela dagen, men det spelar egentligen inte så stor roll. Har jobbat hela dagen men det känns ändå lättare att gå till jobbet om solen skiner.
Jobbade 11- 20 idag och det gick kanon, go tid men tråkigt att jobba kväll.
Nu sitter jag och kollar på SM slutspel och det ser inte ljust ut för HV:( Men men ett silver är bättre än inget.
Imorgon börjar jag 7:00och slutar 16:00 sen kommer älsk och hämtar mig så blir det lite ärenden på stan. Sen får vi se om det blir middag med familjen eller hur vi gör. Måste iaf packa inför helgen, eftersom vi ska till Götet i påsk.
Slutar nämligen 11 på fredag så blir direkt till tåget och sedan vidare med tåg till Götet.
Ska bli riktigt trevligt, det är jag, Dick, Emma, Simon, Anna och Kalle. Kommer bli en toppen helg.
Hoppas bara jag kan hitta något på standen imon tills på fredag då det antagligen blir utgång:)

HV förlorade och allt på grund av att dommar***** dömde bort ett mål, som verkligen INTE skulle dömmas bort!

Aja Take care


Be the one for me

Hejsan svejsan i vårsolen!
Äntligen är helgen avklarad och den gick mycket lättare än jag trodde:) Jobbade nämligen med Zandra och Frida.
Igår/söndag jobbade jag endast till halv fyra så kunde äntligen få hälsa på Michan som jag inte träffat sen jag åkte. Pluttans mage har växt så det knakar när jag har varit borta, bebisen är väntad 11 juni, åhh vad jag längtar!
När jag kom hade hon gjort en jätte god pasta sallad som vi smaskade i oss till hockeyn, dock förlorade HV igen:(
Haha under andra perioden somnade lilla Hannah, så bestämde mig för att åka hem. I bilen påväg hem fick jag en väldig lust att ge mig ut och springa. Blev dock ingen lång runda, men det kändes bra efteråt ändå.
Tjugo över åtta kom Anna hem från Tranås, så då blev det temys hos henne. Men sen fick hon den dumma iden att äta "lite" choklad. Det slutade med att vi låg på varsinn kant av soffan och det enda vi ville göra var att spy.

Idag/måndag så blev det stan med kvinnan, sen lagde vi mat och var duktiga även idag och tog en springrunda. Jag måste verkligen få in det som en vana nu!
Hem och duscha och direkt vidare till Dick där jag sitter nu. Fast han och hans vän är tråkiga och spelar resident evil, skit tråkigt för jag får inte vara med. Dom påstår att jag inte kan, fast det kan jag när dom inte ser;)
Nej nu ska jag gå och tjata på dom att vi ska ut i solen, för det är verkligen mysigt vårväder ute!

Take care

Älskling

Hej hoppas allt är fint.
Idag känner jag mig sådär töntigt nykär igen haha. vet egentligen inte vad det beror på, kanske kan vara det att jag har världens bäst pojkvän!
Idag när jag var tvungen att gå upp as tidigt för att åka till jobbet när jag egentligen började 12, så sa min älskling att jag gärna fick ta hans bil. Gulle... Så nöjd och glad fick jag krypa ner under täcket igen:) Dick du är världens bästa pojkvän!!!
Så istället för att luffa runt i stan kunde jag lugnt sätta mig och dricka en kopp kaffe.
Ha det gott och njut av vårvädret ute 

  

    Take care

Sunshine

Hej hopp!
Idag var det soligt och precis sådär vårigt som man har längtat efter!
Så idag var Sanna och jag och spinnade på friskis. Det lär jag ju aldrig göra om igen!
En oengagerad spinledare och en hård sadel som gjorde att man fick ont i hela härligheten, nej det var inget för mig.
så imorgon får det nog bli ett step pass:)
Efter träningen gick vi och lunchade på cofehouse och sen blev det en kaffe i solen, innan det var dags att gå till jobbet.
På jobbet blev det självklart första och andra perioden av hockeyn, och den tredje hos Dick(HV vann såklart!)
   
Imorgon blir det nog även att fixa bord till Dick och kanske ta min sista vaccination mot hepatit.
I övrigt är jag nog ledig imorgon, så kanske blir bio. Har verkligen längtat efter att se Kenny begins, kanske en barnfilm men precis min humor haha.

Nej dags att göra lite rätt för sig och sova                                                                       Take care

RSS 2.0