Gott nytt år!

Hemma från jobb och en lite promenad med min älskling. Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen innan det bär av till Mullsjö för att fira in det nya året. Ha en bra kväll och Gott nytt år!


Powerwalk

Godmorgon alla mysisar! Idag jobbar jag ikväll igen, så då tänkte jag och Nicklas att vi tar en power walk såhär på morgonkvisten. Så om ca en timme ska jag möta upp honom så tar vi oss en sväng runt munkan. Känner dock att jag håller på att dra på mig en riktig förkylning. Hoppas bara den inte förvärras tills imorgon, vill ju inte vara sjuk på nyårsafton:)

Ha en skön dag allesammans!




Min härliga vän Nicklas


...

Kan inte alla människor få vara glada nu när det är jul. Varför ska människor behöva må så dåligt! Jag känner många som mår så dåligt och som det händer så mycket skit med. Det är bara en tidsfråga innan det drabbar än själv kan jag känna. Men så länge får jag vara tacksam för att jag, min familj och mina närmsta mår okej.
Vill bara att ni alla som betyder så mycket för mig ska få veta det. Det ska få bli ett nyårslöfte, att berätta för dem som betyder mest!





Healing

Blev ingen promenad, fick istället hem dance central till kinectet. Så har dansar i någon timma nu istället:) Det var verkligen skitkul, dock riktigt svårt. Blev genomsvettig så vart tvungen att hoppa in i duschen, passade även på att lägga en ansiktsmask. Så nu känner jag mig riktigt fräsch;) Nu tänkte jag titta lite i HM:s katolog på vårmodet, man längtar ju en aning till varmare väder nu. Sen kommer mami och papi på besök en stund.



monkey

Är ledig även idag, vilken lyx va? Men imorgon väntas jobb igen. Idag har jag ednast hunnit tvätta och slängt ut julgranen. Jag vet att det är för tidigt, men jag kan inte andas av granen. Så var tvungen, skitsurt:( Nu väntar jag bara på sista maskinen tvätt, sen funderar jag på en liten promenad.

Måste visa min lilla söta apa som jag har fått av Dick.
Cutie


Systemkamera

Åkte upp en sväng till a6 och inhandlade lite nya glas, hälften av de andra har gått sönder. Sen fick jag även med mig en lite systemkamera hem, äntligen! Så nu är den på laddning innan jag ska få prova den:) Blev dock inte den jag funderade på från början, men denna ska nog duga bra den också. Har även lagat lite mat, kyckling a lá thai-stil. Så nu ska jag njuta av maten och bara ta det lugn.



Vårdcentralen

Är ledig idag men fick minsann kliva upp tidigt iaf. När vi var ute i lördags fick man en och annan armbåge mm i ryggen. Det gjorde att mitt sår på ryggen gick upp. Tog nämligen bort stygnen i torsdags, så ärret är väldigt känsligt dom första dagarna. Smart att gå ut och dansa den dagen då det är som mest folk ute på hela året. Så idag var jag på vårdcentralen, som tur var slapp jag antibiotika. Dock kommer ärret bli stort, men det överlever man. Nu ska jag iaf krypa ner en stund till i sängen och äta lite frukost.


Hörs sen


Juldagen

Jag jobbade ju julafton, men direkt efter jobbet åkte jag hem till Habo. Vi åt en massa, delade ut julklappar, åt en massa och sedan var det midnattsmässa i vanlig ordning. Var en kanon dag trots jobb:) Igår var det även då jobb som gällde, men bara till halv fyra. Sen var det utgång med tjejerna på Karlssons. Mycket lyckad kväll! Idag ringde Dicks mamma och väckte oss runt ett, men ändå låg vi kvar i sängen till två. Man måste ju gå igenom alla detaljer från gårdagen;) Sen har vi bara slappat hela dagen, vi funderade på att ge oss ut på stan. Men gissar att det är sjukt mycket folk, så vi hoppade de. Nu ska jag fortsätta kvällen med mitt hjärta!

Ha en skön sönsdagskväll!





God jul!

Vill bara önska alla en riktigt god jul. Nu ska jag strax kila iväg till jobbet, innan jag får komma hem och fira jul på riktigt!
Ha en supermysig dag alla fina!
Jag och lillsyrran

Julfrukost och pulkaåk

Hemma hos mamma och pappa, jag och pappa fixar lite i köket. Jag har målat lite och han pysslar med lite annat. Dem håller ju på att renovera köket, och snart är allt färdigt:) Men vi ska ta dagen från början. Vi började ju hos Larsha med jätte god julfrukost, med allt från skinka till pepparkakor och gröt. Sen åkte jag och Lina iväg och ordnade med lite ärenden, innan vi hämtade upp Larsha. Direkt till Habo och pulkabacken. Var riktigt kul, dock blev det lite för kallt. Så efter ungefär en timmas åkande och en fikapaus åkte vi hemmåt.
Nu ska vi snart börja att sätta upp granen, som vi alltid gör dagen innan julafton.
Hör kanske av mig senare!

dan före dopparedan

Packat och klart inför julen. Nu ska jag bege mig till Larsha på julfrukost och sedan ska jag Lina och Larsha ut och åka pulka! Hör av mig under dagen!





dan före dan...

Idag jobbade jag från klockan sju och sen kompade jag hem runt två. Eller hem och hem, gick ner en sväng på stan. Träffade Larsha och vi ordnade med lite julklappar och sedan fixade vi inför juldagen. Åkte hem med mitt hjärta och vi städade så fort vi kom innanför dörren.
Nu ska jag hämta en stor kopp te och slänga mig i soffan!

Ha en bra kväll alla!





Snart är det julafton!


julskinka och ett träningspass

Hemma från träningen som var sjukt jobbig, men så gött. Gick jätte bra, känner inget alls i ryggen. Skinkan blev också bra, fast det är nog sista gången jag gör skinka. Är inte lättäcklad, men detta var ju jätte äckligt. Det låg ju i gelatin och var jätte fett när man tog ur den ur påsen. Nej, jag trodde faktiskt att jag skulle kräkas, så Dick fick ta över. Men nu är den klar, blev dock inte jätt sugen. En liten bit får jag väl smaka på iaf:)



Ha de gott!


Skinka..

Hemma från jobbet och ska precis börja griljera skinkan. Har aldrig gjort detta tidigare så blir spännande. Efter det ska ag faktiskt våga mig på att träna. Kan inte hålla mig längre;)

Hörs snart!


Värme...

Nu när det snöar som om det aldrig skulle ta slut, är man sugen på att byta snö mot sand. Hade Dick inte fått ett nytt jobb nu, hade vi nog stuckit ett par veckor i Januari. Men istället får man titta på bilder som gör mig varm inombords.














Mascara

Fick en fråga om vad jag använder för mascara, så Malin jag har Maybelline the colossal volym express. Kanon bra, rekomenderar den starkt!
Och nej använder aldrig lösögonfransar eller liknande:)


Kinect

Vill ha!



Måndag..

Idag är det jobba kväll som står på schemat. Är inte alls pepp på det, skulle gärna vara ledig lite såhär inför jul. Men plikten kallar, det går ju alltid bra när man väl kommer dit. Det jobbiga är när man sitter hemma i soffan och myser;)
Hoppas ni alla får en bra start på veckan:)




Pizza!

Hemma från mormor och har även hunnit med lite kinect. För er som inte vet vad detta är, så är det en sensor till xbox. Man behöver alltså inte ha några kontroller. Men nu ska vi kika på någon läskig film och äta pizza:)
Ha en skön söndag alla fina!



Grattis mormor och Rosanna!

Igår när Johan  och Desiree kom, åkte vi direkt och köpte Thaimat. Sen så spelade vi spel hela kvällen, först något frågespel på xbox och sen pratmakarna. Jag och Desireé vann självklart på pratmakarna;)
Idag blev det en långfrukost och sedan bytte Dick och jag juklappar. Vi kommer nämligen inte synas så mycket i veckan, så fick passa på nu. Jag fick ett askul spel till mitt nintendo wii och lite annat smått och gott. Av mig fick han xbox kinect och en eltandborste, den förra råkade av misstag hamna i toaletten;)

Nu så ska vi ut till Habo och fira min mormor som fyller 69. Så stort grattis till dig älskade mormor!
Men sen är det en annan tösabit som fyller år idag, min fina Rosanna!
Hon befinnersig dock i Asien nu, så har ingen möjlighet att ge henne en grattis kram.
Men jag tror säkert att hon har det jätte bra, även att hon inte befinner sig i Sverige.





Bild från förra sommaren


Promenad

Passade på att ta en promenad nu på eftermiddagen, nu när jag proppat i mig en massa lussekatter. Nu ska jag hoppa in i duschen, så kommer Johan och hans flickvän Desireé hit. Vi ska väl äta lite och sen får vi se vad som händer:)


Ha en skön Lördag!


Love it!





Acne

Går inte annat än älska, kolla bara de fantastiska skorna!


Lussekatter del 2

Lussekatterna blev iaf inte torra, men ganska smaklösa. Eller mer osöta.. Men man får väl hälla på lite socker så blir det nog bra:)








Lussekatter del 1

Igår stannade vi i över tre timmar i mullsjö, det är nog rekord för min del. Men det har jag fått lida av inatt, har vaknat flera gånger och tagit en puff av min medicin. Men nu så börjar andningen arta sig;) Vi vaknade dock sent idag, som alltid när vi har sovmorgon. Men då klev jag upp direkt och började baka lussekatter med julmusik på högsta volym, så nu står dom på jäsning. Det är dock första gången jag gör detta, så har inte för höga förväntningar haha. Aja någon gång måste vara den första:)


Hörs snart!






?

Igår när jag skulle visa min fina gran, så kunde jag inte komma in på blogg.se eller det gick inte att logga in. Så får visa den idag istället:) Efter jobbet kilade jag hem och satte på en maskin tvätt och senda tog jag ett varv runt munken. Är så sugen på att träna nu, och det får jag ju snart. Känner att ryggen blir bättre och bättre för varje dag!
Ska ta bort stygnen om ca en vecka, gött!


Nu ska jag fixa mig lite innan vi ska iväg till landet och ha myskväll med svärföräldrarna:)
Ha en skön kväll!


Julgran

Hemma från jobbet och ska iväg igen. Jag och Dick ska nämligen iväg och inhandla gran. Kan inte hålla mig till helgen, sen är det en massa annat inplanerat då också. Så kilar iväg en stund, hörs sen!


Tankar om julen

I helgen så är det dags att inhadla gran. Tänker fuska lite i år och köpa den några dagar innan jul. I vanliga fall så sätter vi alltid upp granen dagen innan julafton. Jag jobbar ju mest i jul så om jag ska hinna njuta av granen, så får jag köpa den i helgen istället. Jag har tänkt en riktig disney gran, tjock och fluffig, dock inte med så mycket krimskrams. Shit vad tiden går fort, det jul om dygt en och en halv vecka!




                    Pusss


Onsdag

Vaknade ca halv nio, gick upp år frukost och sedan gick jag ut och gick en sväng. Var rätt kallt, så passar perfekt med en kopp te innan jag kilar till jobbet. Idag är det kvällstur som gäller, igen!





Jobb

Det har gått väldigt bra att jobba idag, lite sveda i ryggen får man allt tåla. Annars inget speciellt, mer än att jag är så otroligt sugen på Julafton. Kanske inte just den dagen, men att få ge mina julklappar. Speciellt till mitt hjärta, tror nog att han kommer bli nöjd;)
Sen är det självklart att julafton är mysig och man får vara med alla man älskar (nästan), dock jobbar jag som jag säkert nämnt innan.
Fast det är rätt mysigt på jobbet då också:)

Nu ska jag mysa med plutten innan han ska krypa ner och sova.

Ha de gott!





Tänker på dig M!


Tisdag

Var jätte mysigt igår trots att det var på Tv. Vi åt lite tomtegröt drack glögg med pepparkakor till och kollade när Darin och de andra sjöng. Sen så spelade vi lite spel och bara tjötade, precis så det ska vara! Idag tog Emma och jag en promenad, men det var svinkallt så fick bli en kortis. Nu ska jag kila till jobbet för första gången på nästan en vecka, men är lite rädd att det ska spricka haha. Nej men det ska nog gå bra.


Ha en skön dag!


Älskade vänner

Är med mina fina och har det så mysigt!


 


Lucia

Hemma efter en heldag på stan med Larsha. Träffade även på Anna, som vi tog en fika med. Larsha skulle träna, så då fick jag snällt gå hem. Får inte träna förens efter jul, inte kul... Idag så var tanken att vi skulle gå på ett luciafirande, men det finns ju inte ett enda i hela stan. Alla hade igår, fast det är idag det är lucia. DÅLIGT!!!!
Så vi får nöja oss med ett på TV, med lite gott att tugga på istället.

Skulle inte köpa något idag, men en topp fick det minsann bli. En röd som passar bra till jul;) men också något nödvändigt, julgransbelysning.

Min fina Larsha




God morgon

Nu kilar jag till Larsha för serverad frukost;) Sen så drar vi ner till stan en sväng. Jag ska dock hålla i pengarna.


Tredje advent


















                                                           Är så tacksam för min underbara famlij!
Älskar er så!



















Vinter

Upptäckte att tejpen var slut, så på vår lilla promenad fick vi gå förbi affären. Det var minsann rätt kallt ute, men det var gott att få lite frisk luft. Så nu är alla julklappar inslagna och nu är det dags för lite middag.


Lite bilder från vår vinterpromenad.









Söndag

Julkonserten var jätte bra igår! Vilken duktig syster jag har, blir alltid lika rörd när någon av dem sjunger. Efter konserten åkte vi alla hem till mami och papi och åt. Vi stannde till ett innan vi sakta åkte hemåt, vi fick nämligen höra att en syssling till mig kört av vägen igår. Han och hans flickvän klarade sig, men man får vara försiktig.
Nu ska jag slå in min sista julklapp och sedan gå ut i det härliga vädret. Åh vad jag längtar till julafton så jag får ge mina julklpappar. Älskar att ge om man känner att man hittat rätt!



Brunett?

Idag blev det en behövlig sovmorgon, även ett sätt att vila ryggen. Är så sjukt trött i ryggen på kvällen, eftersom jag måste gå och spänna ryggen för att inte kuta. Har i vanliga fall ganska dålig hållning, så något bra är ju att jag får bra hållning;)

Vi åt tomtegröt till frukost och ikväll blir det julkonsert, som min lillasyster har gjort ihop med en kompis. Ska bli riktigt mysigt!


Brunett igen?





Fredagsmys

Tvätten är klar och vi har varit och handlat lite. Nu så lagar vi lite mat och på menyn står det, fläskfilé, potatisgratäng och avokadosallad. Sen blir det antagligen idolfinalen och mys med min älskling, som är så snäll mot mig när jag inte kan göra så mycket:)

Ha en skön fredagskväll!



Julmys

Då var två julklappar klara, jag är dock sjukt dålig på att slå in haha. Men det är ju insidan som räknas;)
Kom på att jag hade tvättid idag, så sprang ner med tvätten och nu är det latte och Top model som står på schemat.



                 Två veckor till julafton


...


















Idag tänker jag på er extra mycket!





























The next three days

Igår började vi med att äta Chili thai, jag, Zandra, Emelie, Linda och Nicklas. Sen vidare till bion, The next threedays. Mycket trevligt vart de:)

Dock tar ryggen kål på mig! Leverfläcken satt mitt på ryggen på ryggraden, och när de avlägsnade den fick de sy 5 eller 6 stygn. Alltså får jag inte böja på ryggen för att inte stygnen ska gå upp. Testa att tvätta av sminket utan att böja på ryggen. Eller att lägga sig i sängen. Haha ja detta var minsann svårare än jag anat:p

Nu ska jag fortsätta kika på Top model och sedan slå in lite julklappar:)




                                      Take care/ H


Heldag

Michan och hennes underbara dotter Novalie åkte precis. Efter vårdcentralen så blev det an sväng på a6, sen följde de med mig hem en stund. Men nu ska jag ut och käka och kolla på bio med några från jobbet.
 
Att ta bort leverfläcken gjorde inte alls ont, stack till på ett ställe där hon inte bedövat så mkt. Men annars inget alls. Kruxet är bara att jag inte ska göra tunga lyft och böja ryggen det närmsta. Hmm, jag jobbar på ett äldreboende. Det blir lite problem, så har sjukskrivit mig under helgen så får vi se hur det känns på Måndag.





Ubderbara Michan men sin urgulliga Novalie



Operation?

Det var inte alls kallt ute idag, utan jätte skönt. Så emma och jag tog en sväng runt munken, innan det var dags för henne att bege sig tll jobbet. Själv var det bara till att hoppa in i duschen och nu ska jag strax iväg till vårdcentralen. Är verkligen inte farligt haha, ska bara ta bort en äcklig leverfläck på min rygg. Har haft lite problem med den, så nu ska den äntligen bort. Anna följer med som mentalt stöd, hehe eller egentligen mer för att se hur dom gör. Jag är jätte fascinerad av sånt här, så vill ju se hur det ser ut. Om det går vill säga:)

Efter detta lilla ingrepp, ska jag upp till a6 och träffa Michan och jag hoppas  lilla Novalie är med:)



   

Hörs sen


Promenix

Godmorgon alla fina! Idag vaknade jag och kände mig riktigt utvilad. Så ska strax ge mig ut i snön på en promenad med min sötnos Emma. Var evighet sen jag träffade henne, så ska bli jätte kul! Hoppas även att jag ska hinna upp till a6 och handla en julklapp idag, men har lite annat som ska hända idag så får se;)
Men hör av mig sen innan jag kilar iväg för nästa sak.






Emma, siska och jag

                                                                  Take care/ H


Onsdag

Idag slutade jag tidigare än vanligt, så skönt. Handlade lite på vägen hem, ska nämligen göra lite panerad fisk till middag idag. Mami kommer förbi en stund och sedan ska jag träna med Anna, det är ungefär vad som ska hända idag. Nu ska jag kika på lite recept inför middagen.
Imorgon väntar en liten operation;)
 Ha en skön dag!




                                               Take care/ H


Happy

Idag var det glädjande besked när jag kom ut från träningen! Så skönt, att det löste sig min älskling. Har som sagt tränat idag, ett pass med Vickan. Hoppas på ett imorgon med, efter besök av mami.
Idag var vi i Mullsjö och firade lite och nu är det dags för operation skönhet, om vi lyckas hitta det.
Nu ska jag pussa extra på min man ikväll, ha de gott!




                                                       


Familjen!

Helgen hemma i Habo har varit så mysig, älskar att få komma hem. Har mest tagit det lugnt och bara umgåtts med famlijen. Vi var en sväng på Ikea och inhandlade lite till deras nya kök, som blir assnyggt. Men nu är det dags för söndags traditonen, att kika på Beck med min älskling.

 

Jag och min halvsovande man

                                                                       Take care/ H


Lördag

Igår så blev det utgång igen, med en liten förferre här. Ja man kan väl säga som så att det var jag och Lina med typ tio killar. Men det var riktgit trevlig må jag säga. Idag så sov jag ut ordentlig (igen), vaknade några gånger men gick tillslut upp runt ett. Har diskat och donat här hemma och snart ska Dick och jag på 80-års kalas. Sen beger jag mig hem till Habo och mami och papi, mys!



Dick kan aldrig kolla på kort;)

                                                  Take care/ H


Caj

Dagem igår var askul! Började som sagt att bowla, där jag vann;) Sen så var det dags för julbord, GOTT!
Sen så drog vi hem till mig och förfestade innan vi drog ut till Club caj. En mycket lyckad dag som sagt, alla var på toppen humör och stämingen lika så.

Idag tog jag mig en liten sovmorgon, haha typ till ett om ska vara lite mer precis. Har tvättid idag så var tvungen att kliva upp ur den sköna sängen. Snart ska vi ta en runda på stan innan det är dags för lite besök igen.


Bjussar på lite bilder





















Haha nu ska Emelie börja använda mer komplicerade ord såsom applicera...


                                          Take care/ H





Julbord

Igår hann jag aldrig skriva något. Först var det jobb och direkt efter det frissan. Efter ett antal timmar i frisörstolen var det dags för ett tufft pass med Vickan. När jag väl var hemma så var det lite annat som skulle pysslas med. Idag har jag jobbat en stund och ska strax iväg för julbord och bowling med jobbet. Sen blir det utgång med ett glatt gäng, ska verkligen försöka använda kamerna idag!




Såhär ser skjortan ut på:)

                                                                                    Take care/ H


RSS 2.0