onsdag

Trodde mami skulle komma och äta hos mig, men den kvinnan är eftertraktad. Så i väntan på min mor var jag och Lina duktiga och tog en power walk runt munkan. Efter det gick vi hem till snyggot och kollade på precious, dock hackade filmen och vi kunde inte se slutet. Men det var ingen direkt stämningshöjare, riktigt hemsk.
Nu ska jag dricka ytterliggare en kopp te och mysa ner mig i sängen.



                                          Take care/ H


Onsdag

Idag fick jag gå hem redan klockan tolv, då bar det av till a6 direkt. Så nu har jag äntligen fått hem min favorit parfym, Viktor & Rolf flowerbomb. Har även framkallat en massa bilder, så nu är ramarna inte tomma längre haha.
Har käkat lite och nu vill jag bara duscha och sedan krypa ner i soffan och kolla på film. Men ikväll kommer mami och sover hos mig, då ska jag se till att det står mat på bordet när hon kommer.


Helt underbar!



                         Take care/ H


Tisdag

Kom precis hem från Larsha som nu under sommaren bor i stan, så nu är alla samlade på ett och samma ställe:)
Så vi käkade gott och kikade på allsång på skansen, Anna var självklart med. Idag var ju vår allas favvo Carola med (INTE) och då kom vi in på massa gamla klipp med Carola. Som när hon fick rycket och kastade ut en blomma i publiken, på en stackars tjej. Haha hon är serriöst inte klok! Men sen kom ju detta klippet fram, ja ni får ju se själva:p



Mohaha

Take care/ H


Söndag

Hemma igen efter en helt underbar dag i solen med mami och papi. Elle ja mest mamma eftersom pappa blev så rastlös att han åkte och köpte en grill. Efter grillningen så åkte vi hem till Habot och grillade. Spelar ingen roll hur gammal jag bli så kommer kvällarna hemma på altanen alltid vara bäst! Love it!





Åter till midsommar, vi kom ner efter att jag att jag slutat jobbet. Började med lite midsommar lunch, sen blev det massa tjöt och innan det var dags för grillning vart det dans runt vår otrligt fina midsommarstång:) Sen åt vi igen och igen och igen... Kvällen var skit rolig iaf, med konstiga efterfester i Jimmys bil osv. Men vad kul man kan ha med folk man aldrig träffat förut! :)







    




                                                      Take care/ H


Söndag

Hann aldrig skriva om midsommar igår, hinner tyvärr inte nu heller. Ska nämligen hem till Habo idag, så har en buss att passa. Gud, hur längesen var det jag åkte buss! Dom har ju hunnit byta busslinjer och grejer med, hoppas jag kommer rätt:p
Igår hade jag och Dick det jätte mysigt. Vi gick till söderhörnan som ligger här på torpa. Så fick vi lite sällskap av Petter en stund med. Jag år grillspett med tzatsiki som var grymt god.





                                 Take care/H


Lördag

Då vart man hemma igen efter en sjukt rolig och händelserik midsommar. Men nu ska jag och Dick ut och käka, så får berätta mer när jag kommer hem igen.



                                           Take care/ H


Torsdag

Idag någon timme innan jag skulle till jobbet, så kände jag att jag verkligen inte ville gå. Så jag ringde jobbet och kompade två timmar, så jag kunde få njuta av solen med Lina en liten stund. Jobbade kväll idag och när jag kom hem var det bara till att packa inför helgen och sedan betala alla räkningar. Så nu är det mesta klart inför midsommar, som vi ska fira i en av Dicks kompisars sommarstuga. Där jag knappt inte kommer känna någon, jo Linus och Cassie såklart:) Hoppas på bra väder imorgon, så det blir en riktigt skön midsommar med sol hela dagen.

Dags att fixa det allra sista innan det är dags för sängen, imorgon jobbar nämligen jobb innan vi ger oss iväg.

Här är sköningarna vi åker med imorgon:)



                                               Take care/ H


Onsdag

Efter möte på jobbet hade jag en del huvudvärk, så när jag kom hem gick jag ut och sov en timma i solen. Men det är all sol jag har fått. För sen var det dags att åka iväg och handla, storhandla. Så nu är det fullt i kyl och frys. Men det var även dags att handla lite inför midsommar, vi ska ha med oss köttbullar. Så nu har jag gjort lite drygt 90 köttbullar, inte illa för att vara första gången;)
Nu ska jag fortsätta att njuta av min fruktsallad gjord på melon och mango.

Take care/ H


Tisdag

Sitter nu i soffan och inser att det inte finns något på TV att kolla på. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Efter en liten utflyckt på jobbet var det dags att gå hem. Satte mig direkt  vid datorn och la in lite sköna låtar på mobilen, sen bar det ut på en runda i spåret. Annars brukar jag och Dick springa ihop, men han börjar bli sjuk så han fick stanna hemma. Ibland kan det faktiskt vara skönt att få vara lite själv, och rensa skallen lite. Väl hemma så blev det en väldigt skön dusch och sedan till att laga lite mat. Och idag, Äntligen, har jag fått upp mina gardiner. Shit va jobbigt det var, kan bero på att jag har köpt konstiga gardinstänger iofs. Men nu sitter dom där! Orkade inte ta någon serriös bild, så denna får duga:)



                                        Take care/ H


Söndag

Äntligen är helgen över och imorgon är jag äntligen ledig. Idag efter jobbet bar det av direkt till Mullsjö, hem till Dicks familj. Så nu är vi mätta och belåtna och ska krypa ner i soffan och mysa, bara jag och Dick. Ska bli så skönt att bara få ro om varandra:)
Ha en fortsatt bra söndag!



Take care/ H


Lördag

Är hemma på min rast och är sjukt seg. Ska tillbaka och jobba om bara en timma, inte så sugen. Tanken var att jag skulle ut och springa, men var så trött så sov två timmar istället. Så snart är det dags att återgå till jobbet och då blir det kronprinssesebröllop kan jag lova. Vi har t.o.m bröllopsmeny och prinsesstårta idag haha. Lite gulligt ändå, dom gamla gillar de ju;)



Det finaste brudparet!

                              Take care/ H


Fredag

Då var det tyävrr dags för jobb efter två helt underbara lediga dagar, i solen. Det ser  ju ut som jag fick de rätta dagarna, sol båda dagarna. Har vart så skönt, så nu längtar jag bara till semestern!
Igår så var jag Lina och Larsha ute i solen hela dagen, så en del brända knän och bringor blev de;) Sen kom Anna och vi alla gick en sväng på stan och ut på piren och åt mjukglass. Sen var det dags att grilla och denna gången fick vi igång våran engångsgrill!  

Nu ska jag röja lite innan det är dags att gå och jobba:(







                                         Take care/ H


Onsdag

Är ju ledig idag och solen skiner, ändå kan jag inte gå ut riktigt än. Missade ju finalen av biggest loser igår, så nu sitter jag ock väntar på reprisen. Sen ska jag skynda ut i solen!
Ha en härlig dag!



                                       Take care/ H


Tisdag

Hann aldrig skriva igår, för efter jobbet vart det full rulle. Först en springrunda med Dick, sen hem och laga mat. Mami kom och vi åt och sedan var det dags att sy gardiner. De blev i stort sett klara, men har dock ingen gardinstång än. Men det ordnar vi snart. Idag efter jobbet, så vart det en runda igen, en kort sådan. Sen så gick jag ut i det underbara vädret och träffade flickorna mina, och Anna var så brun och fin efter en vecka på Mallis. Vi drog oss ner mot staden och tog en kvällsfika på Sandys. Mitt i allt detta så har jag tvättar, sprungit upp och ner för trapporna.
Imorgon är jag ledig och hoppas på bra väder!



                                                          Take care/ H


Hemresa

Sitter nu i bilen påväg hem från våran minisemester. Dagen igår var den bästa på länge, om man bortser från vissa incidenter. Vi gick en sväng på stan och fick med oss en hel del till Dick hem. Sen tog vi oss en kaffe innan det var dags för massage och relax. Så sjukt mysigt! Och massagen ska vi inte tala om, så skönt. Efter det så åkte vi tillbaka till stugan där Linus och Cassie väntade. Då blev det grillning i regnet och sedan en massa tjöt. Efter maten så åkte vi in till Halmstad och skulle testa på utelivet där. Blev dock inte så av olika anledningar;)
Nu väntas en biltur med ett stopp för käk.





























                                                   Take care/ H


Lördag

Igår så såg jag verkligen fram emot massagen. Men när vi väl var framme, så hade Dick bokat fel datum, alltså nästa helg istället. Som tur var fick vi en ny tid idag, så klockan tre så blir det massage peppar peppar. Så istället för massagen gav vi oss av för att handla mat. Det fick bli en mysig kväll "hemma" istället. Vi såg en jätte bra verklighetsbaserad film med Sandra Bullock, the blind side. Rekomenderar jag starkt!
 Vädret kunde ha varit bättre, annars har vi det helmysigt. Ikväll kommer antagligen Cassandra och Linus, och då blir det grillat. Hoppas bara det inte börjar regna!
Nu ska vi börja dra oss mot halmstad och kika runt lite, innan det är dags för tylösand spa.









Take care/ H


Time to go

Väntar på älsklingen, som ska plocka upp mig och all packning. Hur kan det bli så mycket packning när man bara ska vara borta en helg? Systra mi Klara var här en stund och vi drack kaffe och kollade på glada studenter som sprang förbi mitt fönster. Gissar att dom var på väg till kyrkan:)




Take care/ H


Fredag

Har precis ätit frukost i min rosa morgonrock och ska strax ta tag i att borsta mina tänder. Haha idaga vaknade jag av sjungande studenter, verkligen härligt!
Idag så drar jag och Dick oss till Havedal. Ikväll blir det massage på tylösand hotell och en mysig middag ikväll kan jag tänka. Så nu ska jag bege mig ut i regnet på en promenad, sen så ska jag packa klart inför helgen.  Stackars alla studenter som ska ha regn hela dagen. Vi hade regn, men det var ändå en av de roligaste dagarna jag  har haft!



                                      Take care/ H


Onsdag

Känner att jag inte har någon ork för skrivandet längre, därav den dåliga uppdateringen. Igår så bakade jag en kladdkaka och sedan drog jag, Dick och Dicks bror ut och sprang i regnet. Sen så åkte vi hem till mig och åt fläskfile med någon potatis grej. Självklart blev det kladdkaka och kaffe efter maten. Jag som satt och väntade på desperate, så vart det ju säsongsavslutning förra veckan. Vilken besvikelse:p

Nu har jag preccis käkat frukost, och nu är det dags att ta en runda runt munkan med Lina.
Sen är det jobb som gäller, kul...

Bild från i vintras

                                                    Take care/ H


Söndag

Vilken underbar helg! Äntligen känns det som att sommaren är här! Igår så lagade jag och Lina gott käk och drack vin, sen gick vi ner på stan en sväng. Även där känns det att det är sommar, härligt! Idag så har jag och Dick gottat oss i solen och nu så har jag tagit en lång dusch, snart så ska vi laga lite mat och kika på en film.
Hoppas alla haft en lika skön helg:)



                                Take care/ H


Sommarmys

Hoppsan, tiden bara rusar iväg. Har inte haft tid eller ork att sätta mig vid datorn på flera dagar. Men vem har det, nu när det är så fint väder:) Idag så har jag legat ute i den sköna solen, va så skönt så jag somna. Och det resulterade i en röd färg på min rygg. Så det vara bara iväg och köpa solkräm.

Igår så var jag, Larsha, Lina, Anna och Calle och grillade i parken som ligger precis utanför mig. Men eftersom vi flickor (innan Carl kom) inte riktigt lyckades, trots att jag trodde på den, få igång grillen fick vi tillslut ge upp och låna grillen som grannarna var så snälla att låna ut. Så grillat fick vi minsann, dock inte på våran skitgrill haha. Där satt vi iaf en bra bit in på natten och njöt.
 Ikväll blir det nog mys med min nya granne, Lina. Får se vad vi hittar på:)













Take care/ H


Tattoo

Hej hopp! Hemm efter jobb, baltittande och en runda i skogen. Har precis proppat i mig en räk kebbab, som knappt var god. Men är man hungrig så är man. Igår så var jag iaf hemma i Habo för att fira min älskade syster som fyllde 18! Men innan dess var jag och Klara och gaddade oss lite:) Så nu är min andra tatuering på plats, och jag är supper nöjd!

Den sitter på revbenen precis under vänster arm!
 It's all for you


Klara gjorde ett jätte fint kors bakom örat. Blev skitsnyggt!



Och nej min tatuering är inte för Dick, utan har en betydelse för mig.
Nu ska jag däremot mysa honom.
Ha en bra kväll, finns en massa bra att kolla på!

                                                          Take care/ H


RSS 2.0