lördagsfix

Sitter i lägenheten nu, ja mitt hem. Ska strax lägga mig men ska först berätta lite om dagen.
Jag jobbade till tolv, sen var det bara att börja diska allt glas och porsllin. Klart och gjort åkte vi och köpte färg( ska berätta mer) och lämnade massa kartonger och annat skräp. Vidare till IKEA där vi spenderade ett antal timmar, men fick ändå inte med mig allt hem. Åkte hem en aning lättad över att ha bla en toalettborste. Vem tänker på det?! Väl hemma började vi måla min klädkammare, den var nämligen bajsbrun! Brunt kan vara fint, men inte bajsbrun. Målat och klart kom Johan och dessa två (Johan & Dick) öppnade genast varsin öl och började montera. Så nu har jag även fått upp TV:n och ett säng bord. Sen blev det lite kvällsmat och  jag har fått chansen att prova min nya kaffebryggare. Den ni tjejer, den kommer ni gilla;) Vi kikade även på Robinsson finalen innan pojkarna drog vidare på förpartaj hos Eddie.

Från IKEA idag följde även en matta och en fåtölj  med hem och det gjorde verkligen susen. Så nu sitter jag och kollar på PH och ska strax sussa, hör dock en livlig fest här intill. Men det ska nog gå bra ändå:)

Hoppas alla får en forsat trevlig lördag! 
                             
                             Take care/ H


Nytt hem

Ja det blev faktiskt flytt igår, så nu har jag ett nytt hem. Fast så känns det inte än, känns mer som ett enda stort kaos nu!
Allt ligger huller om buller, ingen ordning över huvudet taget. Men imorgon har jag tagit lite ledigt, så då kan jag fixa och dona. Annars så blir det jobb varvat med uppacking hela helgen, säkert långt in på nästa vecka med. Dagen idag började med stor städ, fast bara damning och avtorkning i hela lägenheten. Sen kom mitt nya kylskåp, så hoppas på att spisen kommer snart med:) Åh vill till IKEA nu och shoppa!!!
Nu är jag ialla fall offeciellt torpa bo!

Nej dags att fortsätta arbeta:) Take care/ H


flytt?

Är lite smått stressad nu, ska bara ner och ta ut den sista tvätten ur maskinen sen bär det av till IKEA. Hoppas på att få nycklarna till lägenheten idag så jag kan börja flytta in mina saker, som nu ligger nerpackade i lådor. Så ska upp och kika på säng idag, kan vara så att jag måste beställa den.  Jaja men måste kila.

Jag bland alla flyttgrejor





                                      Take care/ H


                               


fixar dag och nagelfix

Idag har jag gjort mycket, så känns det iaf. Började morgonen med att ta tag i hemförsäkring, adressändring med mera. Sen så började jag tvätta och rensa bland mína kläder för att sedan börja packa även det. Åkte sedan till stan för att fixa mina naglar och sen tog Linnea och jag en prommenad hem till henne och åt kvällsmat ihop. Var mycket trevligt, blir tyvärr väldigt sällan vi umgås. Var en jobbar kompis till mig som ordnade med naglarna, jätte dukigt tjej:)
Nu när jag kom hem så har jag fortsatt att packa lite, för eventuellt får jag min lägenhet imogon!!!
Men ska inte hoppas på för mycket kan även vara så att jag får dom på fredag.

Nej nu så ska jag krypa ner i sängen innan jag deckar över datorn, är så fruktansvärt trött. Så imorgon blir det sovmorgon :)
Hade dock varit mysigt med han i sängen nu, som hade värmt upp innan man kryper ner.



                                              Take care/ H


26/1

Får bli ett snabby inlägg, för nu ropar mamsen att det är mat.
Igår så var jag en sväng på rusta ock köpte flyttkartonger. Sen så var det raka vägen hem för att packa. Så nu har det börjat på riktigt, flytten alltså. Eller jag bara packningen egentligen men ändå!!!
Är så spänd på vad detta ska bli:)
Idag så har Dick och jag inte gjort ett skit, skulle gått en promenad. Men så blev det inte haha.
Så vi hjälpte pappa med en sak vilket han uppskattade så nu ska vi få semlor. Inte jag för det är bland det värsta jag vet, men Dick får och jag får säkert en smarrig vaniljbulle eller liknande.

Nej som sagt dags att äta:)
Hörs imorgon istället.
                   Take care/ H


inflyttningsfest

Idag så vaknade jag klockan tre, ja och det beror på att det var en helt galen kväll igår!!! Så himla roligt hade vi, jag och flickorna!
Vi var hemma hos Anna på lite inflyttningsfest, där åt vi lite gott och spelade party alias. Så himla roligt, sen dansade vi loss men kände att lägenheten var lite för litet för oss. Så vi drog oss mot staden, Olearys blev det. En sjuk rolig kväll som inte kan beskrivas med ord, så vi slälnger in lite bilder istället.

Idag vakande jag som sagt lite sent, men eftersom min kära pojkvän kom till mig igår så agerade han betjänt idag. Åh min älskling du är bäst:) Han hämtade vatten, huvudvärkstabletter och kaffe till mig. Sen fick han även höra på mitt klagande om huvudvärken och att jag tappade bort mina älskade ringar igår. Ringarna fick jag av Dick precis innan vi åkte till Asien, sen dess har jag haft dom varje dag! Men nu är dom putts väck och Olearys hade inte heller hittat dom:(
När jag gick upp så åt de andra middag som var frukost för mig, sen kollade vi på baksmällan. En väldigt passande film för denna dagen.


Här kommer lite pics från kvällen:)





























Jag skulle kunna fortsätta hela kvällen och lägga ut bilder, även filmer;) hahah men dom ska vi nog inte lägga ut för allmänheten. Nej nu ska det bli bakfylle käk, räk kebab!

                                                 Take care/ H



utgång ?

Sitter här själv och väntar på min kär Lina. Ja helt själv är jag inte jag har ju Singa. Den godaste ölen, som är från thailand. Så alla som ska dit drick den eller Chang. Haha tragiskt, jag sitter och pratar om öl. Jaja jag bor ju på landet, då är det tillåtet;)
Jo med det jag ville säga med detta inläggetvar att, LINA KOM!!!
Annars kanske jag börjar skriva om massa annat olämpligt hahah.



Ja ni ser ju själva
               Take care/ H


23/1

Igår hann jag som sagt inte skriva. Egentligen så hände inte så mycket,började dagen med träning med Larsha. Ki- jympa stod på schemat och var fruktansvärt kul. Har aldrig kört detta passet innan så det var skoj. Efter det åkte jag hem och plockade ordning på mitt rum och sedan lagade jag lite mat. Sen vart Hannah lite trött och somnade i en och halv timma. Upp och kleta på smink för att käka på Olearys och kolla på Snabba Cash. Både maten och filmen var sådär, men kvällen var trevlig ändå:)
Idag har jag unnat mig en rejäl sovmorgon, när vi väl gick upp fick vi nybakat bröd till frukost. Tack mami:)
Det skönaste när man är ledig och har ätit frukost är att man kan gå och lägga sig igen, en liten helg favorit.
Så det gjorde vi självklart även idag, sen har Klara och jag gått en sväng.

Nu är det dags att börja fixa lite saker inför kvällen, hoppas att både Emma och Lina kommer hit på en lite fördrink innan vi åker in till Anna.



                                                         Take care/ H


22/1

har inte hunnir skriva idag, får göra det ikväll eller imorgon. För nu ör det dags för mat och bio med Dick, Linus och Cassandra.


                                                    Take care/ H


HELG

Nu vart det ett tag sen:) Är precis hemkommen från Larsha. Men innan dess har jag jobbat och besökt bolaget och bunkrat upp inför helgen. Jobbet idag ahr varit fruktansvärt segt, kanske för att jag visste att jag är ledig imorgon. Brukar ju vara så att Fredagen känns lite extra lång, om man ska vara ledig hela helgen.
Idag så har jag och min Larsha spelat Super mario;) och sedan var vi ute och gick i kylan för att sedan avsluta med kvällsmat och "made in sweden". Ett b program som jag säkert kommer börja följa;)

Imorgon väntas träning med Anna så blir inte vidare sovmorgon, men det är det värt när man sak umgås med en sådan sköning:)


Larsmark den bjuder vi på;)

                                                             Take care/ H


...

Jobbinlägg igen... Slutar nio och det finns inte mkt mer att göra, peppa peppa.  Så tänkte faktiskt ta och kika på biggest loser och dricka te, för det är väl nu vid sju? Ja sen får vi se hur mycket av det jag faktiskt får se. Annars har dagen varit precis som vanligt, förutom några incidenter hahah. Och magsjukan härjar fortfarande. Imorgon är sista dagen innan helgen, så fruktansvärt skönt. Ska även träffa Anna imorgon, var länge sen man träffade den bruden;) Nehe dags att koka te innan biggest loser.

Hoppas er kväll blir bra!

         
           
                                            Take care/ H


20/1

Igår så vart det lite lyx på jobbet, jag och Marlen fick nämligen åka till IKEA. Så vi handlade till avdelningen och sedan åt vi lunch på Majoren på A6, pasta med fläskfile, champinjoner och paprika allt i en god gräddsås. Sedan for jag hem med Dick, spelade super mario. Vi är ju faktiskt på sista bossen, så nu är det spännande;)
Nu är tanken att ta en promenad och sedan åka och jobba.




                                                            Take care/ H


Måndag

Hemma efter ett lamt träningpass och jobb. Usch va tråkigt det var att träna idag, var ett aerobics pass. Men det var verkligen inget kul.
Emma ringde precis, det värmde gott i hjärtat:) Ska träffa mina fina flickor i helgen, så jag är glad. Blir antagligen utgång, om alla får hålla sig friska.
 När jag kom hem så åt vi och nu blir det kaffe med mamma:) Ja för Dick och pappa har fullt upp med nått ljudsystem som pappa har köpt. Ja dom höll på hela kvällen igår med, bör tilläggas.
Imorgon slipper jag jobba kväll som det egentligen är tänkt, man får passa på när sjukdommarna härjar.
Så denna vecka blir väldigt skön:) Bara en kväll och ledig fredag, lördag och söndag.

Nej kaffedags:)
Take care/ H


17/1

Är precis genomkylld fryser så jag skakar som ett asplöv. Har precis hämtat en sor kopp te och hoppas det ska hjälpa. Kom hem för en stund sen från staden, fick med mig en kavaj och en såndär masskontakter eller vad det heter. Fick även med mig galjar (stavning). Åh vill ha min lägenhet nu, känns så segt att vänta!
Efter IKEA så hälsade vi på hos Dicks farfar, där satt vi och pratade och drack kaffe en stund. Har även hyrt en film vi strax ska kika på med mamma och pappa, falskt alibi heter den.
Nej dasg att kika in på IKEAs hemmsida och kolla efter ett soffbord. Velar fram och tillbaka hela tiden, jätte svårt verkligen men kul:)

Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska iaf jag ha:)
Take care/ H

IKEA<3

Idag mår jag mycket bättre! Kunde äta frukost utan problem:) Har precis gjort mig iordning och nu väntas en runda på IKEA, haha märks det att jag snart flyttar:p
Sen får vi se vad som händer, imorgon börjar ju en ny vecka med jobb. Jag hoppas innerligt att magsjukan har försvunnit under helgen, vet att det är opptimistiskt men hoppas kan man alltid.

 

                                                  Take care/ H

16/1

Har varit hemma precis hela dagen, inte gjort ett piss. Vi har tittat på tre filmer och ett antal serier. Känner mig väldigt rastlös, men mamma kom hem för en stund sen och henne har jag saknat mycket!
Känner mig dock mycket bättre nu och hoppas jag kan gå ut och göra något imon, jag dör annars!!!
Hoppas ni alla klarar er från magsjuka och slippa ligga över hinken. :p

Nu så ska jag visa mami vilka tapeter jag valt:)



                                                  Take care/ H


Sjuk

Ja som jag skrev igår så härjade ju maginfluensan på jobbet, och ja jag har fått den.
Ska inte gå in på detaljer men det finns inte mycket i min mage just nu, den stöter ifrån det direkt. Så blir verkligen en lugn helg. Började igår när vi hade ätit hos Dick, kände mig väldigt lustig. Åt inte alls mycket (vilket är konstigt för mig) ändå tog det stopp direkt. När vi kom hem till mig, så blev jag genast väldigt trött och illa mående. Ja någon timme senare så var min mage tom. Mådde jätte bra när jag vaknade i morse, men så fort jag försökte äta frukost så vänder det sig i magen. Haha ja alla fruksot läsare där ute, nu blev ni hungriga va? ;)

Så nu är Dick och klara framme och hyr film och köper pepsi max oxh vindruvor. Är man sjuk är detta ett måste:)
 Jag just nu i sängen, i väntan på gotte:)
 



                                                                        Take care/ H


Maginfluensa dags?

Nu är det äntligen helg! Åkte direkt hem efter jobbet, kollade på en eventuell tapet till lägenheten:) Sen så hoppade jag direkt in i duschen behövde få av mig all handsprit, för nu har den härliga maginfluensan kommit;) Så idag har större delen av dagen gått åt till att bada kroppen i handdesinfektion.
Får väl se om man klarar sig undan den i år.
Ikväll så blir det mat hemma hos Dicks päron (börjar bli till en tradition) sen blir det antagligen Let´s dance och eventuellt Skavlan. Rihanna ska ju vara med idag:)

Annars blir kvällen lugn, känner att jag behöver det efter en hel dags stress...
Hade egentligen velat se snabba cash nu i helgen, men det ser fullbokat ut.

Take care/ H


14/1

Dags för jobb. Men har faktiskt hunnit med en liten promenad, riktigt skönt. Så nu väntar en kväll med Tompa på jobbet, alltid lika spännande. Ska även få träffa Angelica som är på jobbet idag:)
Nej dags att kila till bussen.





                                              Take care/ H


12/1

Kom precis hem och väntar på Dick, som snart kommer.
Efter jobbet så gick jag och Anna W och Larsha en sväng på stan. Har lovat mig själv att inte shoppa nu innan flytten, opps. Nej så farligt är det inte, fick med mig en jeans skjorta och en vit topp med puff armar. Tog en fika på kaffebönan och sedan var det dags för träning. haha eller ja träning för magmusklerna iaf. Körde ett afro dans pass, mycket skratt blev det. Efter "dansen" blev det bastu. Väldigt trevlig dag, tack flickor:)

Mina inköp





Haha skjortan ser inte alls ut så i färgen och tröjan syns knappt:p

                                                       Take care/ H


11/1

   Hemma efter träning på friskis, blev bräda. Men det var nytt för i år och inte alls lika kul som innan. Men jag antar att man måste vänja sig lite först:) Efter träningen så åkte Dick och jag hem, och nu har vi klarat zombie spelet hahah. Nice så vi skulle börja med ett Narnia spel, men nu har syrran tagit min plats. Bäst att inte störa:p
Fikan med Michan och lillpluttan var super mysig, finns det någon sötare och snällare unge? Hon säger inte ett ljud, grät inte en ända gång på typ två timmar! Michan du har fostrat henne bra;) haha
Åh nästan så man vill ha en egen;)




Imorgon blir det afro dans med tjejerna efter jobbet;)
Kommer bli ytterst intressant!

                                                                          Take care/ H


måndagslycka

Åh idag är jag så glad!! Är så uppstirrad att jag knappt kan skriva. Fick precis sms från både Sanna och Lina och båda ska flytta in till stan. Ja i själva verket kommer jag och Lina bli grannar:) Fy va kul det ska bli!!
Och jag flyttar om mindre än tre veckor, har verkligen gått sjukt fort.
Fick dock ett mindre roligt samtal tidigare idag, av tandläkaren. Jag har ju tidigare berättat att jag ska dra ut en visdomstand. Och idag fick jag ett datum, 19 februari. Surt...
Jaja nu så ska jag fortsätta vara glad och träffa Michan och lilla pluttan.
Sen blir det träning med min blivande granne:)


                                           


                                                       Take care/ H


Äntligen söndag!

Helgen är slut, äntligen!!!Många säger äntligen fredag, jag säger äntligen söndag:)
Inget mer jobb, så skönt att få vara ledig imorgon.
Efter jobbet så lämnade jag tillbaka en film som jag och Klara såg igår, sen så blev det en liten promenad. Jätte skönt ute:) Nu så blir det the hills, sen kommer Dick och då blir det xbox:)




                                                         Take care/ H


9/1

Hann aldrig skriva nått igår, vart full rulle hela dagen.
Slutade kl fyra, sen bar det av till Bergmans möbler och sedan mio. Jag är nämligen på jakt efter en tv- bänk, och jag tror jag har hittat den rätta;)
Sen så for vi raka vägen hem till  Dick där vi skulle äta med Dicks päron och farfar. Men innan dess var Dick tvungen att sitta med sin nya dator. Så jag fick minsann umgås med Ingalill:)
Mätta och belåtna efter maten kolla vi på någon timme av Let's dance. Efter det skulle vi hem till mig och spela xbox, men där fanns ingen TV ledig. Så då fick vi den briljanta idén att spela mitt i natten, när alla sov. Så mamma skulle väcka mig när dom skulle sova. Men icket, så vi vaknade kl sju i morse. Orkade dock inte gå upp, så vi sov vidare. Kl nio däremot tog vi över Tv och väckte syrran med alla skjut ljud. Vi spelade nämligen ett zombie spel (Dick tvingade mig). Fast om jag måste erkänna var det riktigt roligt;)
Nu sitter jag på jobbet som vanligt och väntar på Marlen. Ikväll ska vi mysa till det med kycklig sallad och vitlöksbröd. Inte så dumt att jobba ändå;)

Hoppas alla får en skön lördag:)

                           Take care/ H


namnsdags present

Mamma och Pappa kom hem med en försenad namnsdags present. Så gulliga dom är mina små päron:)
Två lila kökshanddukar och en disktrasa;)
Till ditt egna lilla kök, sa dom:)




                                                            Take care/ H


Träningdags?

Har varit ledig hela dagen idag:) Träffade Lina en stund på morgonen, vi tog en liten promenad i snöstormen. Men det var för kallt så vi gick hem ganska snabbt. Sen så spelade jag och Linnea super mario;) Haha as kul iaf.
Sen blev det en kort promenad till, ´hem till Johan. Sen bar det av till team sportia, tanken var att införskaffa en pulka. Men nej dom var slut, så det blev ett par träningsskor istället:)
Väntar på Dick nu som är hurtig och tränar. Sen ska vi träffa Anna och Calle, får väl se vad vi hittar på:)
Nu ska jag dricka kaffe med papi:)
New shoes



                                                             Take care/ H


trettondag jul

kom precis hem från jobbet. Hade bilden idag, eftersom det inte går några bussar. Så det blev bara till att skotta garageuppfarten, kom nämligen inte in med bilen pga alla snö. Men gud så mysigt det är ute, måste bara ut en sväng sen:)
Idag slutar jag tidigt så ska klippa mig idag. Sen bär det av hem till mormor, som jag inte träffat på jätte länge.
Hon var inte ens med oss på julafton, hon var nämligen i karibien och kryssade:p
Vissa har det bra;)
Nej men ska bli skönt att träffa henne igen:)
Sen får vi se vad vi gör idag, jag är så sugen på pulka. Men känner jag Dick rätt så blir det inget med de:p




                                          Take acre/ H


18 månader:)

Idag har jag och Dick varit tillsammans i 1,5 år dvs 18 månader. Jösses vad fort det har gått!
Låter klychigt men jag älskar honom mer och mer för varje dag. Och man lär sig nya saker om varandra, även fast man känt varandra så länge.
Det jag vill säga är att jag hoppas på många fler månader med dig mitt hjärta!











Grattis till mig som fått dig:)

                                                          Take care/ H


Ikea shopping

Dags att sova, för Dick ska upp och jobba imorgon. Jag med iofs, men jag börjar 11:00 :)
Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon, sedan for vi till stan. Ja fick med en hel del hem, som är till lägenheten. Bland annat fick vi med oss stolar, till mit bord som jag och Dick har målat. Blir nog väldigt fint:)

Hade tänkt att åka pulka idag, men det hanns inte med helt enkelt. Vi såg däremot en skit dålig film. Typ LA gigalo eller nått. Var mest som en porrfilm, med ett skit dåligt slut. Aja nu vet ni iaf vad ni inte ska se:p



                                                 Take care/ H


2/1

Skrev inget igår, för jag mådde verkligen dåligt. Hade världens huvudvärk, som om jag hade druckit en massa dagen innan. Men icket, hade inte druckit en droppe.
Sov dock ca tre timmar, vilket förklarar värken.
Nyårsafton var iaf mkt lyckat, tack alla:)
Igår sov jag när jag kom hem från jobbet och sedan var vi på bio, Avatar.
Grymt bra film, som jag starkt rekomenderar!

Idag sov vi ut riktigt länge och sedan tog vi en promenad i kylan. Sen blev det lite sällskaps spel med familjen. Har verklige varit en mysig dag:)
Ikväll blir det mer mys och någon film.










Ingen kommentar, Men calle verkar nöjd;)





                                                                   Take care/ H


RSS 2.0