A lot to do

Nu vart det ett tag sen jag skrev, men som ni kanske förstår så tar skolan upp all min tid. Vi körde igång från första dagen och kör verkligen 110% hela tiden. Inte nog med det så har jag hoppat in och jobbat lite i helgen. Men ska försöka skärpa mig. Idag hade vi seminarium från klockan 08:00, alla var nog lite nervösa men det gick fint. Nu vet vi iaf vad man har att vänta sig till nästa gång. Idag ska jag hoppa in och jobba några timmar, sen ska jag träffa Larsha. Kul!

Hoppas allt är bra er!


Nu kör vi

Hej hopp! Idag var den första dagen på riktigt i skolan. Lite tråkigt att insparken nästan är över nu (vi har sittning på onsdag) men skönt att verkligen komma igång nu. Så idag har vi haft skola från 9-17, och bara mosat in en massa information. Så det enda jag orkade med var en promenad efter skolan, så fick jag prata om allt och inget med Larsha. Nu ska jag slänga mig i soffan och tycka synd om mig, har ont i halsen. Blir eventuellt en kopp te till:)

Ha en skön kväll, imorgon får jag träffa Emma!

Mina härliga klasskompisar, Fina o Lina


Grymt

Ska strax kila iväg och gå en runda med Larsha, har inte träffat någon av damerna på länge nu:/ Igår så var det först hemligt uppdrag, som gick ut på att vi skulle laga mat till oss och faddrarna. Sen var det prova på sittning, med massa skoj och flum. Men det bästa på hela kvällen var lätt våra DJ:s, Rebecca o Fiona! Hur grymt?! Ja det var iaf sjukt bra och gjorde verkligen kvällen ett snäpp bättre!

Bajshinken?












School

Har varit dålig på uppdatering, men det får ni ha överseende med nu under insparken:) Sjukaste veckan hittills, och den roligaste! Så otroligt kul och så fantastiska människor. Man vill inte att veckan ska ta slut, samtidigt som man längtar till det är över. Man är så fruktansvärt sliten och trött nu, men det är det värt!

Har varit dålig med kameran, men ska försöka ändra på de!
Ha de gott, så hör jag av mig när jag hinner.


Snurran

Ja eftersom jag är så sjukt snurrig så läste jag ju självklart fel, så senare idag får jag träffa alla i klassen. Ska dit och pröva overall och sen får vi se var kvällen slutar.



Minime

Fick besök av min älskade lillsyrra, alltid lika mysigt. Vi kikade på TV och bara babblade, eller Dick och Klara tjötade på mest. Jag har huvudvärk efter alla känslor idag!
Är fortfarande så superglad, så glad att jag fått huvudvärk. Så nu hoppar jag strax i säng och kollar på en film med babe.

God natt, önska mig lycka till imorgon!


Lyckans besked!

Motgångar kan snabbt vända till medgångar. Ja nu har det äntligen hänt! Jag ska börja läsa, till sjuksköterska. Ska bli så sjukt kul!!!! Är så lycklig men samstidigt väldigt nervös. Men jag hoppas på det bästa och tar den som det kommer:)

WIIIIIEEE!!!!

Lyckligare tjej får ni leta efter!


Emma

När det är motgångar så mår man alltid lite bättre av att shoppa! Så idag så beställde jag hem två toppar som kommer senare i veckan, nice!

Något annat som fick mig på bra humör var ett vykort fårn Thailand, där fina Emma befinner sig.
Det är ju inte annat än att man blir lite avundsjuk och längtar till värmen. Men samtidigt unnar jag självklart henne det.
Det var verkligen kul att höra från henne!


Intervju?

Nu så är jag hemma efter blodprov, promenad och så hann jag även med att handla lite. Hoppas bara att allt är okej, så jag om någon månad får ge blod:)
 När jag satt där i väntrummet kommer en kille från TV4 fram och frågar om han får intervjua mig och en annan ung kille som satt där. Det behövs mycket blod nu och så ville han veta varför vi valt att lämna blod. Haha, chicken som man är så tackade jag nej, men killen vågade och troligtvis skulle intervjun och repotaget komma imorgon. Så håll utkik så kanske ni får se Lucas:)


Ryhov

Godmorgon! Är upp tidigt idag, trots att jag är ledig. Men idag är det dags att kila upp till Ryov och ge blod:) Så ska hoppa in i duschen nu, sen tänkte jag ta och gå upp. Så slår vi två flugor i en smäll:)


Myskväll

När jag kom hem från jobbet hade min älskade varit och köpt indisk mat. Så då åt vi lite samtidigt som vi kollade på första programmet av Solsidan. Skön avslutning på helgen, nu ska jag borsta tänderna, tvätta av sminket och krypa ner i sängen och kolla på en prinsessas dagbok.

Min mysplutt 


Dry shampoo

Jag var inne på Desireés blogg och fick tipset om ett torrshampoo med kokosnör doft. Så det beställde jag genast hem, hoppas det kommer i veckan. Kanske till och med redan på Tisdag:)



Från http://eleven.se/


Söndag

God morgon allesammans! Sitter nu och väntar på att mina ägg ska koka klart. Sen  så väntas det jobb 12-20 idag. Kul dag:/ Dock hade vi en mycket trevlig kväll igår, hemma hos Johan och Desireé. Åt god mat som dom hade lagat och sedan spelade vi spel och kollade på en otäck film. Tack för en mysig kväll!

Här är föresten min skjorta som jag köpte för nån vecka sen


Lördag kväll

Nu har jag vilat en stund och snart bär det av till Mullsjö, där vi ska käka och det trevligt med Desireé och Johan.
Hoppas ni alla får en bra Lördag!



Härliga:)


Tjejmys

Kvällen igår var supermysig. Mat, vin, underabara vänner, kan det bli bättre? Vi åt god mat som Lina hade lagat, sen så satt vi och mös i soffan med en kopp kaffe. Dock var både Anna och jag tvugna att bege oss ganska tidigt, då vi båda skulle upp och jobba tidigt idag. Underbart är kort som jag brukar säga;)

Idag var det som sagt jobb och sedan tog jag en promenad runt munkan. Haha fast sjukt svårt att gå, men det måste ju ge mer än vanligt pga alla snö som kommit inatt. Det blir ju lite som att gå i sand, nu när dom inte skottat.

Nu ska jag hoppa in duschen och sedan ska jag vila en stund, ikväll har jag tagit lite ledigt.
Hörs snart!

Fina flickor


Anna & Anna (Larsha)


Fina Lina










Jobbhelg

Jag är precis hemkommen från en promenad och ska äta lite frukost nu. Om ca en timme börjar jag första passet för helgen, inte sugen. Samtidigt brukar det gå fort/ bra när man väl kommit dit.
Ikväll efter jobbet väntar mys med flickorna hos Lina:)
Ha en bra dag!



Blodgivare

När jag kollade min mejl, hade jag fått ett mejl jag längtat efter. Jag har fått tid till Ryhov nästa vecka, för provtagning om att bli bldgivare. Så nu får jag bara hoppas att allt står rätt till, så jag får ge blod:)
Har även funderat på att bli benmärgsdonator, men ska börja med bldgivare och suga på karamellen ett tag till.
Men jag tycker det är viktigt att kunna hjälpa till om man har möjlighet!

Bli blodgivare eller läs om hur det fungerar här!
http://www.geblod.nu/general.aspx?PageId=14

Bli benmärgsdonator eller bara läs om hur det fungerar här!
http://www.tobiasregistret.se/givare.aspx




Soup

Belv en promenad i det otroligt sköna vädret, där jag även träffade på Anna:) Har även hunnit med att städa, duscha och laga mat. Gjorde en jätte smidigt men väldigt god soppa, med morot, potatis och lök. Det var inte sista gången jag gjorde den;)

Nu ska jag dricka lite kaffe och vänta på min man, sen får vi se vad som händer.



God morgon

God morgon! Idag tog jag mig en sovmorgon, som verkligen var behövlig. Har varit så trött det sista. Sen så pratade jag en stund i telefon med min kära syster, som hade glädjande besked. Lycka till älskling! Sen blev det frukost i min morgonrock och ett avsnitt av Top model, och nu tänkte jag ge mig ut i det vackra vädret. Hoppas även på paket från H&M idag, men det kanske dröjer några dagar till.





Larsha!

Larsha har precis lämnat byggnaden och jag sitter och kikar på någon film, som går på femman. Det blev lite xbox kinect och sen en massa prat, skönt att få prata av sig ibland:)
Ikväll ska jag inte stressa i säng utan ta de lugnt, för imorgon är jag ledig. Hur gött?! Har inga planener utan ska ta dagen som det kommer, händer inte ofta kan jag säga.
Hörs imorgon, ha nu en skön kväll!

Mitt hjärta!


Onsdag

Efter jobbet så gick jag ut och gick en sväng, tänkte passa på medans det är ljust. Dock är det rätt mkt snö, haha där fick jag för jag hade vårkänslor igår;)
Ska stax iväg och handla med min fina, innan Larsha kommer hit och spenderar sin kväll:)

Hör av mig sen!



Top model

Nu har jag hunnit med en lite vila och lagat och ätit mat:) Så nu tänkte jag dra av något eller några program med Top model, innan jag ska hoppa på min älskling och pussa honom.
Ha en go kväll!


TRÖTTTT

Efter jobbet tog jag vägen förbi affären och handlade hem lite, så jag kan laga mat. Men som det känns nu så orkar jag inte resa mig. Är så fruktansvärt trött! Så får nog ta och vila en stund innan jag tar tag i maten. Skulle gärna hinna med en promenad, för det är så skönt väder idag. Känns nästan som vår i luften, och det kommer nog att försvinna snart så man skulle egentligen passa på. Nu ska jag krypa ner i sägen iaf, för en powernap.



Rosie

Har haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med Rosanna! Började med att göra en god grekisk sallad och sedan kollade vi på Sex & the city. Men blev mest en massa tjöt, en riktig tjejkväll med andra ord :) Sen knallade jag hemmåt för att kolla på Top model, men lilla Hannah hade sett fel på tid. Så det får bli något annat istället:p
Ha en skön kväll!

Snygg Rosie!




I all hast

Står nu och steker kyckling, som sedan ska bli kycklingrullar. Jag själv ska dock bort till Rosie och käka och kanske kolla på en film, men maten är självklart till D. Tänkte jag skulle vara lite extra snäll idag, eftersom han började sitt nya jobb idag. Så slipper han tänka på det när han kommer hem. Men nu ska jag skynda mig innan jag måste kila iväg igen.
Slänger in en bild på Mami och mig, som jag aldrig lyckade få upp igår:)



Home

Är nu hemkommen från Habo:) Mami lagade god mat och vi spelade spel, kollade på TV och bara slappade. Kändes som när man bodde hemma, fast man var tvungen att passa en buss. Kan riktigt sakna att bo hemma och ha en mamma som pysslar om en. Men som tur är kan man ju alltid hälsa på, dom bor ju inte långt borta!

Nu ska jag krypa ner bredvid en annan mysig sak, som ligger och kollar på film i sängen:)
Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Fina älskade Mami!



träning?

Nu börjar jag bli väldigt trött på att inte få träna ordentligt! Hade bestämt att bli duktig nu efter jul och nyår, och så går jag och sprätter upp ryggen haha. Nu börjar ryggen äntligen läka, men vågar inte köra igång på allvar än. Jag menar, synd om det blir som förra gången;)
Så än så länge får jag nöja mig med promenader och lite kinect.


Familytime

Nu har jag precis klivit upp ur sängen och ätit lite frukost. Snart så kommer min lillasyster och plockar upp mig, så åker jag ut en sväng till Habo. Föresten har jag glömt skriva här att hon tog körkortet i måndags, så stort grattis till dig gumman!
Med andra ord betdyer det att jag tillbringar min dag med familjen. Dock inte med Papi som är i Holland och jobbar.



Älskade syster


Hurt






Det gör ont för mig, hur känns det då för er?
Bedövar smärtan eller hur annars står man ut..


The biggest loser

Blev en liten promenad, men ångrade mig så fort jag klev utanför dörren. Det regnar ju!? Sen körde jag ett pass på vårat Biggest loser spel, som vi har till xbox kinect. Trodde faktikst inte att det skulle vara så jobbigt, men det är sjukt! Gött var det iaf. Har precis duschat och fikat, som Dick hade orndat med så fint. Kvällen blir nog lugn, om jag får bestämma;)





Narnia

Godmorgon! Igår så gick vi till Jensens och åt god mat och senare gick vi på bio. Vi såg Narnia i 3D, men var inte alls imponerad. Filmen var helt okej  men var sjukt besviken på sjölva 3D:n. Men jag hade en väldigt mysig kväll ändå:)


Bio och god mat

Var verkligen friskt ute idag, men väldigt gött! Nu så ska ja och min underbar ut och käka innan det är dags för bio. Vi har nämligen varit ihop i  2 ½ år, så då ska vi ut och mysa lite:) Ha en skön Fredag!



Espresso house

Hemma från a6, blev bara en kort runda och en misslyckad sådan. Inte för Dick, men jag fick endast med mig en topp hem. Men det var mysigt att strosa runt innan det kom en massa folk. Vi passade även på att luncha innan vi åkte hem. Nu så ska jag ut för att möta upp Larsha, för en promenad i det fina vädret!


Fredag

Godmorgon! Idag ska jag och D passa på att åka upp til a6, när vi äntligen är lediga samtidigt. Sen hoppas jag på en promenad med Larsha:)


Helg!

Idag när jag gikc hem från jobbet, gick jag hem för helg. Är långledig, ska bli så skönt!! Men efter jobbet åkte Dick och jag hem till hans farfar och fikade en sväng. Kvällens planer är lite myskväll blandat med tvätt, vi ska även laga till lite våfflor. Med mitt nya våffeljärn som jag fick i julklapp:)
Ha en skön kväll allihop!


Älskade vän!

Idag var det jobb som vanligt, sen efter det fick jag äntligen träffa min fina Anna. Har inte träffat henne på sjukt länge, så det var behövligt! Väl hemma hade Dick även idag fixat med maten när jag kom hem, vilken lyx! Han skulle lätt kunna bli hemmaman på heltid, det hade iaf jag gillat:)




Puss


Tisdag

Tanken var att jag och en boende skulle gå på hockeyn idag, men efter vissa omständigheter kunde vi inte. Så fick jobba på som vanligt, är såklart inte synd om mig. Jag fick ju jobba med både Emelie och Nicklas, så jag är glad! När jag kom hem gjorde jag mig en omelett med allt gottigt man kan tänka sig, och snart ska jag iväg och hämta min pojkvän som är på hockeyn.
Hoppas eran dag har varit bra!


Mina favoriter!


Baksmälla

Sveriges svar på Rihanna och eminem?




Grymt skön iaf!


Work

Godmorgon, nu ska jag kila iväg till jobbet. Idag blir dock ingen vanlig dag, vi ska nämligen hitta på lite mer än vanligt. Vad får ni veta senare. Blir iaf borta hela dagen, så får se när jag kan berätta mera.


Måndag..

Idag när jag kom hem från jobbet, åkte jag och min kärlek direkt iväg för några ärenden. Sen gick Lina och jag en sväng ´runt munksjön. Väl hemma hade Dick gjort taccos till honom och mig, som vi mumsade i oss framför en film. Nu sitter jag här med lite slingor i håret, som snart ska sköljas ur. Vågar inte ha i blekningen för länge, vill bara ha lite skiftningar. Sen ska jag lägga mig i min efterlängtade säng, har varit så otroligt trött idag.
Hoppas alla ni fina har haft en skön måndag!


Min finaste!



























Hoppas, hoppas, hoppas....


En mycket trevlig dag!

Sitter helt själv i min soffa,för ovanlighetens skull. Rosanna har precis lämnat mig och mitt hjärta är iväg hos en kompis. Så nu ska jag bara mysa ner mig i soffan med en kopp te till och kika på en film. Var super kul att träffa Rosie igen och höra om allt hon upplevt! Man blir sugen på att resa iväg igen!

Var en sväng i Habo och åt gott och fick träffa hela familjen igen, efter jul. Mys, älskar att umgås med hela min familj!









Anna och Carl!

Igår så tillbringade jag och Dick kvällen med Larsha och Carl. Vi hämtade lite mat och sedan satt vi framför TV:n , det var nog vad alla vi orkade med. Vi var lite sega;)
Idag ska vi hem till Habo och käka lite och sedan ska jag hem och träffa Rosie, som äntligen har kommit hem från Asien.



Vilken kväll!

Hejsan alla fina! Kom precis hem från mina svärföräldrar, vi sov nämligen där inatt eftersom vi var i Mullsjö igår. Kvällen igår var över förväntan måste jag säga! Hade sjukt kul!
Vi började med att äta exotisk planka och sedan spelade vi lite spel och hade allmänt kul.
Sen efter det otroligt blåsiga tolvslaget, kom ett annat glatt gäng och vi fortsatte till runt tre halv fyra.
Somnade runt fem så när vi gick upp idag var vi rätt sega, mend et var det värt!
Bjussar på lite bilder :)

































RSS 2.0