Fredag,vikariefest+ 2 miffon;)

Kvällen igår var sjukt bra! Hade så himla kul verkligen, men orkar inte lägga up en massa bilder här. Men kika in på facebook, där har jag lagt upp en del.
Ikväll väntas utgång, igen! Är dock sjukt sliten och hoppas på den lugnare varianten.















Ja det finns ungefär 50 bilder till på facebook. Men nu ska jag kila vidare till Lina:)
Ha en bra lördags kväll!

                                   Take care/ H



Fredag

Idag har jag inte gjort ett endaste dugg, bara latat mig. Eller jo plockat lite här hemma och handlat lite gött inför kvälle. Kommer nämligen lite härliga vikarier hit ikväll, så får se vart kvällen slutar:)



                                       Take care/H


Torsdag

Kvällen igår var skitkul!!! Vilken kväll! Började hemma hos mig med lite vin, runt halv elva cyklade jag och Lina ner till stan. Var ute en sväng och träffade på några gamla "bekanta". Oväntat men kul.
Idag så var syrran och jag på rosenlunds relax och bara slappade. Sen blev det 1000 meter i bassängen. Dock så var motionen helt i onödan då det blev pizza och glass när vi kom hem. Resten av dagen har verkligen bara varit äta och kolla på gamla avsnitt av Eva & Adam, den gamla serien som gick när vi var små:)
Haft en underbar go slappdag idag. Sen kom mami o papi med libanesisk mat, väldigt uppskattat. Alltid lika mysigt när de kommer på besök.







Ikväll med dom underbaraste!



              Take care/ H


SEMESTER!!!

ÄNTLIGEN SEMESTER!!!
Idag var sista dagen på jobbet, nu har jag 3 ½ vecka ledigt!!! Hur underbart?!
Limpan och jag sprang en runda runt munkan i värmen. Höll dock på att bli dödade på kuppen, först av en attackerande duva. Okej det kanske inte låter så farligt, men det var det! Sen kom det en bil när vi spang på gångvägen? Men vi kom hem helskinade:)

Nu är det dags för en kall dusch och sedan ska limpan och jag fira min semster;)
Vet inte riktigt hur än, det får vi se.



                                            Take care/ H


Tisdag

Hej hopp i lingonskogen!
Igår var mycket mysigt, var på stan med Mami och big sis sen så blev det en fika.
Vidare direkt till Emma, blev en promenad runt munkan. Så sjukt nice nu när alla (nästan) bor i stan!
Sen kom Klara och Julia med lilla Kate. Julias underbart söta lilla bebis, endast fyra månader gammal.
Vi drack te och bara myste med pluttan.
Nu saknar jag Michan och Novalie!

Idag väntades det jobb och jobb blev det. Efter jobbet så kilade jag ner till stan för att köpa en klänning som Klara lagt undan. Så nu är man en långklänning rikare. När det började bli tråkigt att traska runt själv så träffade jag på Lina. Så blev ytterligare än runda och en ny ring fick jag med mig hem. Sen blev det en mysig fika på munksjö bryggan.

Nu har Dick och jag spelat monopol på xbox, dock förlorade jag. Är så otroligt dålig förlorare! Något jag måste jobba på, ganska svårt iofs när Dick älskar att retas. Haha ingen bra kombination:p
Nu så är det dags att betala räkningar och imorgon är det sista dagen innan semestern!!!




                                Take care/ H





Måndag

Skrev aldrig igår, då jag först jobbade, sen åt hos svärföräldrarna;) Sedan kom Larhsa och Carl hit och kikade på film och åt gotte, väldigt mysigt.
Idag så for Dick till Götet så nu är jag helt ensam hemma. Så imorse tog jag mig en runda runt munkan och sedan hoppade jag in i duschen. Ska nu äta min favvofrulle, havregrynsgröt med banan, lingon,mjölk och musli. Mums!
Idag blir det mest till att tillbringa med flickorna i familjen. Ska kila ner till stan och träffa mami och storsyrran. Ikväll sen kommer lillan och vi ska kika på film.



                                          Take care/ H


Lördags mys

Hann aldrig skriva igår, tiden bara rann iväg... Började klockan elva, efter det så var det hem och byta om. Vi skulle nämligen på releaseparty för en ny salong i stan, Sax and the city. Vädigt trevligt. Dock blev det inget sent eftersom jag jobbade klockan sju idag, tur var väl de för jag är skit slut. Ska stanna i mina mysbyxor som jag trött klev i imorse,nu så ska vi laga lite taccos och mysa ner oss i soffan till en film.



                              Take care/ H


Inhandlat

Dagens köp:









Take care/ H


Torsdag

Hemma igen efter en runda på stan och en fika med Anna:) Skulle dock inte handla något idag, men som vanligt när man säger så kom jag hem med några påsar. Kan visa senare vad jag har köpt. Nu kommer Dick hem och vi ska passa på att umgås lite eftersom jag jobbar hela helgen:(

Vi fikade på det nya kaffet vid munksjön, Bageriet.





Take care/ H


Torsdag

Idad tog jag en rejäl sovmorgon, välbehövligt!
Kvällen igår var jätte mysig. Åt räkmacka och drack vin hos Anna, sen skulle vi kolla på film. Blev Harry Potter, och jag var nog gladast av oss alla. Dock så somnade jag under filmen haha. Men man har ju sett den förr:)
Men flickor TACK för en jätte mysig kväll, med mycket skratt (Annas historia slog allt).







Nu ska jag och Anna kila ner på stan en sväng:)

Take care/ H


Onsdag

Idag är jag ledig så passade på att uträtta några ärende och sedan har jag latat mig i parken här utanför. Så gött så. Nu har jag precis lagat lite mat, som Dick får äta när vi har varit ute och sprungit. Jag ska nämligen till Anna ikväll och äta. Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och dricka mammas flädersaft, med sodastreamat vatten och vänta in Dick.

Ha en fortsatt bra dag:)



Förövrigt så är det bara fem arbetsdagar kvar innan semester!!!
Efterlängtad semester!

                                     Take care/ H


Tisdag

Efter jobbet idag sprang Dick och jag en sväng sedan så åkte vi raka vägen hem och spelade xbox. Började spela ett spel igår som vi fastnade med. Har dock fått sjukt ont i ryggen av att sitta och spänna mig av all spänning haha, så nu ska vi kika på Beck, Levande begravd.



Take care/ H


Måndag

I lördags var vi som sagt hos Emma och Simon, dit också Anna, Hanna och Crille kom. Mycket trevligt!
Igår/ Söndag så vart Dick och jag uppe i axamo och sprang bland alla grodorna, hur mycket som helst, helt sjukt. Pyttepytte små grodor som kryllade överallt, jätte söta:) Sen så åkte vi hem till tvätten och lagade taccopaj som vi bjöd Linus och Cassie på, samtidigt som vi kollade på The losers". Nu så blir det en promenad innan det är dags att laga lite mat.

Idag är det bara sex dagar kvar till semester!!!



                                        Take care/ H


Lördag

Lördag idag och så otroligt skönt att få vara ledig tre hela dagar! Idag tog jag och Dick en rejäl sovmorgon, sen gick jag upp och åt frukost och sedan ringde jag och tjötade med mamsen en stund. Då bestämdes lunch med våra män i Habo. Duscad och klar for vi till min hemort och åt, sedan vidare till Mullsjö, min mans hemort, där vi hämtade xbox kontroller. För ikväll så blir det xbox kväll med ett gäng hos Emma och Simon. Som förövrigt jag har glömt att berätta har förlovat sig!!!! GRATTIS MINA FINA!!!

Igår så var vi som sagt hos Larsha och Carl där vi gjorde skagenröra och bakpotatis. Sen så drack vi vin och spelade kubb, en äkta sommarkväll. På hemvägen kom jag och Dick dock på villovägar och hamnade i en linbana (stavning). SKITKUL!!! Så där hängde vi en stund innan vi gick hem till mig:)
Dålig kvalite pga mörkret:p





 







                                       take care/ H




Fredag

Hemma igen efter kanondag! Har haft det skitkul med tjejerna! Kom hem med lite mindre på kontot, men lite mer att ha i garderoben:) Köpte lite söta klänningar att ha i Grekland och även kanske till någon utgång här hemma.
Vi tog även en sväng till Borås och av misstag också Götet;)














Detta fick jag med mig hem:

 


 

 

Ikväll så är tanken middag med Larsha och Carl, får se vad kvällen slutar:)

Ha en go Fredag!
                                  Take care/ H




Fredag

Är uppe tidigt ida fast jag är ledig, ska nämligen iväg till Borås med några fina flickor:) Till Nellys outlet. Så var ju tvungen att packa en liten picknick med kaffe och smörgåsar:)
Nu så ska jag bara äta upp min gröt (utan kornflakes, bara Martina som förstår;) ) sen packa väskan och möta upp tjejerna på Ica maxi. Det blir en liten roadtrip med Martina och Zandra från jobbet, och tjejer glöm inte badkläderna!



Snyggingarna till vänster:)

                                           Take care/ H


Tisdag

Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem! Idag har också varit en sjukt varm dag och det känns som det inte finns någon vätska kvar i kroppen, trots att jag dricker massa! Igår så var min älskling och jag uppe i axamo efter jobbet, men han tycker dock inte om att ligga i solen. Så efter ca en timme var det dags att packa ihop och åka hem. Jag hann iaf springa en liten runda innan vi åkte. Väl hemma gjorde vi jätte god kyckling med mozarella och chilipesto. Sen vräkte vi i oss massa glass. Känner mig fortfarande svullen efter det.. Så idag blir det antagligen en promenad efter jobbet, om jag slipper gå själv;) Annars är risken att jag slänger mig i soffan när jag kommer hem, eller kryper ner hos en mysig kille i min säng:) Haha det rimmade nästan, eller?
Haha får man inget roligt får man roa sig själv:p


Take care/ H


Söndag

Dålig uppdatering, men det har ju varit så fint väder och jag har knappt varit hemma på hela helgen. Fredagen så vare bara lite mys med min älskling. Igår var det stranden med mami, papi, Lina och Dick. Efter det så var det bara hem snabbt och fixa och sen gick jag och Larsha hem till Lina, där gjorde vi goda drinkar och pratade om allt och inget. Efter några timmar kom Dick, Dalle, Linus och Henke och joinade oss. Efter några timmar drog vi oss ner mot staden, en myscket lyckad utekväll! Efter det så blev Larsha, Dick, Henke och jag sugna på max, så max blev det. Dock hade bussarna slutat gå så vi fick minsann gå. Men vår mat fick vi:)

Idag käkade hela gänget utan Linus frukost hos mig, sen drog vi ner till vätterstranden. Var dock inget toppenväder, kanske lika bra det.

Efter stranden idag så gick Larsha, Carl, Dick,Lina och jag till söderhörnan och käkade. Påväg hem gick vi förbi vip video och en stor godispåse fick följa med hem. Blir nog någon film ikväll, men just nu sitter Dick och kollar på någon fotbollsmatch, undra vad det kan vara för något? ;)




(kolla händerna, haha)










Take care/ H


torsdag

Sitter just nu och kollar på South park och har precis ätit. Efter jobbet idag blev det ännu en runda i axamo och sedan ett dopp. Väl hemma lagade jag kanongod linsröra som Larsha har lärt mig. Sjukt gott med couscous till!
Nu så ska jag och Dick fortsätta kika på South park!

Ha en fortsatt bra dag.



Take care/ H


Onsdag

Idag om man bortser från en sjukt jobbig dag på jobbet, så har det varit as gött! När jag kom hem från jobbet, en timme senare än planerat. Så åkte Dick och jag och sprang i axamo och sedan tog vi ett svalkande dopp efter, så otroligt härligt! Sen var det bara att åka hem och ta hand om tvätten. Nu ska jag mysa ner mig med te och glass. Ska lägga mig tidigt, känner att jag behöver det!

Efter en två timmar lång promenad med Rosanna gjorde susen igår, så det arga gick över ganska fort;)


                                     Take care/ H


Tisdag

Idag är en skitdag och jag hatar det mesta just nu. Så ska dra och träffa Rosie en stund, blir nog på bättre humör då:)Men först måste jag diska...



Bild från förra sommaren.

                                                  Take care/ H


Söndag

Kvällen igår slutade inte med ett glas vin, nej det blev lite mer än så. Men så mysigt vi hade, satt ute på piren till klockan närmade sig ett. Sen var det dags att tänka på refrängen, jag skulle ju upp 06:30 idag. Sagt och gjort, gick jag upp och jobbade en sväng. Sedan packade Dick och jag kylväskan och brasse stolarna och drog till axamo. Larsha joinade oss en stund innan hon skulle hem till sin man:)
När jag kom hem från stranden fick jag idé, att springa. Den idén var inte så bra, för när jag väl kom hem efter en runda runt munken var jag totalt slutköd. Men nu är man nöjd iaf:)
En snabbdusch senare ska vi iväg till parken vid hälso och grilla med gott folk:)









Idag är det exkt två år sedan jag och min prins blev tillsammans. Jösses vad tiden går fort, antar att det är så när man trivs:)
Älskar dig min mysplutt!

                                          Take care/ H


Lördagkväll

Idag var nog den varmaste dagen som jag någonsin varit med om på jobbet. Så det var bara att ställa sig i en kall dusch när man kom hem, nu är det nämligen dags för ett glas eventuellt på piren med Larsha:)
Blir dock en tidig kväll, börjar sju imorgon.
Ha en underbar lördag kväll!



Take care/ H


Lördag

Har precis kommit till jobbet och tror att jag snart smälter bort till en lite fläck här på golvet. Är så sinnesjukt varmt idag. Igår så hann jag aldrig skriva, jobbade kväll igår med och sedan gick jag och Dick på bio, Eclipse. Bra film det där, bättre än new moon. Alltid mysigt att sitta i biosalongen med sin älskling:)
Nehe plikten kallar.

Take care/ H


Torsdag

Hemma efter helt otrolig dag. Först vart det en liten shopping tur med mami. Jag fick nämligen en brasse stol, en grill och en kylväska. vad mer kan man behöva en sommar?! Sen åkte vi till stranden, dock var det ganska kallt, då molen kom. Men annars var det gör mysigt. Sen kom Dick förbi en sväng och vi spelade mest Yatzy samt att jag försökte få honom att bada, lyckades ej. Han har dock lovat att bada i Greklad. Sen åkte vi hem och skulle inviga grillen, gick sådär... Men mysigt hade vi:)





Take care/ H


RSS 2.0