Söndag

Har inte varit den flitigaste här på bloggen, å andra sidan har det inte hänt så mycket idag eller i helgen. Igår var ju mamma och pappa här, vi åt och kikade på två dåliga filmer. Men mysigt hade vi. Idag sov jag länge, men fick inget dåligt samvete för det. När man fick ställa tillabaka klockan en timma:)
Har idag monterat min lampa, nu fattas bara ett fäste till den sen så sitter den på plats.
Har även varit och tränat ett pass medel med Larsha och Lina. Gött vare!
Annars har min helt varit lugn och skön, hoppas ni alla också har haft det gott:)





Nu ska jag och mitt hjärta kika på Beck.

                             Take care/H


Lördag

Efter en mysig förmiddag åkte jag hem en sväng, för att kika genom alla mina saker jag köpte igår. Sen blev det en sväng på friskis. Om en stund kommer mami och papi hem till mig. Vi ska ha lite myskväll här hemma ikväll. Stananr hemma medans alla andra är ute och svirar:)

Orkade inte ta kort på alla jag köpte, men fick bl.a. med mig två locktänger, en spikmatta och en lampa hem. Sen även dessa ljuslyktor och produkter från Bobby.

Ha en skön kväll!






                                Take care/H


Myshelg!

Jag är hemma i Habo och jag lever. DAgen igår var mycket trevlig, dock en massa folk. När vi kom hann jag bara slänga in alla grejer i hallen och sedan vidare till Habo. Igår var det firande för min älskade farfar som fyllde 75. Grattis till dig fafa!

Sen åkte vi hem och hade gammal hederlig fredagsmys i mitt barndoms hem.
Idag är planerna oklara, stannar nog i Habo en stund till. Sen måste jag hem och plocka upp allt jag handlade. Nu ska jag hjälpa mamma. Visar senare vad jag har inhandlat:)


Take care/ H


Bio och god mat

Hemma från bio och mat. Blev både bio och mat som jag ville;) Vi hann inte äta innan bion så, vi fick käka efter. Så nu lägger vi oss mätta och belåtna. Filmen var bra, väldigt intressant faktiskt. Maten var lika god som vanligt, då vi åt på Chili Thai.
Imorgon är jag ledig, men ingen sovmorgon här inte. Jag, Lina, Larsha och Anna ska nämligen till Ullared imorgon. Haha hoppas jag hittar vad jag söker. Så kan dröja innan jag hör av mig imorgon, om inte en liten hälsning från Gekås;)

 

Haha usch vi har matchat färgerna!

Take care/ H


Mystorsdag

Passet igår var sjukt kul som vanligt, men extra jobbigt. Så idag var det extra skönt med massage. Slutade tre och efter det en timmer massage, underbart! Dagens planer är mys med hjärtat. Vi ska ut och käka och sedan gå på bio. The social network. Ska tydligen vara en typ av dokumentär film om hur facebook uppkom.
 Dock har vi väldigt delade åsikter om vart vi ska äta, men det löser sig alltid:)

Hör av mig senare .




                                                  Take care/ H


Träning

Nu sticker jag och tränar med brudarna, på tiden. Vet inte sist jag var på friskis!
Maten är klar, så bara att värma till när jag kommer hem. Sweet!


Take care/ H


Onsdag

Hemma efter jobbet och kikar på Top model och betalar räkningar. Ska strax resa mig ur soffan och laga lite mat. Sen kila iväg och träna ett pass på friskis. Men är så otroligt trött idag, så får se om jag orkar göra någon mat.
Talk to you later..

                                   Take care/H


Dreams

Idag börjar jag klockan elva, men ändå fick jag gå upp vid sju. Har nämligen varit och pratat med en studievägledare. Vet inte om det hjälpte en massa men lite klarhet i det hela fick jag. Nu är det bara att börja kämpa för det man drömmer om. Med en kaffe i handen, slappar jag en stund till innan det är dags att kila till jobbet.



                                                  Take care/H


planering

Hemma från mysstund med dom bästa. Kul att ta en kvällsfika och bara prata om allt och inget. På fredag har vi planerat en lite resa över dagen. Haha bara vi som tycker sånt är kul. Men en liten ledtråd är, julpynt.
Har även en massage på Torsdag att se fram emot!
Nu känns inte alls veckan tråkig:)



             Take care/ H


Måndag

Nu står maten på spisen, nästan klar. Väntar på lite wook, som mitt hjärta har köpt med sig hem. Sen ska jag kila iväg till Emma och umgås med dom fina. Annars har det endast varit jobb idag, inget kul alls faktiskt..
Ha en skön kväll!



                                           Take care/H


Hasse på sjökanten

Brunchen idag fick bli på Hasse på sjökanten, som ligger vid Rocksjön här i Jönköping. Jätte mysigt ställe, men maten var sådär. Efter det åkte jag hem en sväng till Habo och mina systrar. Innan jag åkte till Mullsjö och åt god mat och pratade en bra stund. Nu ska vi kika på någon film som gick på TV, Beck om jag minns rätt.

Såhär mysigt har dom:)



 

                                      Take care/H


CB

För några år sedan var jag ett stort Chris Brown fan, visst tycker jag fortfarande om hans musik. När jag hörde denna låten blev jag helt enkelt glad. Härlig låt!

Dålig kvalité, men grym ändå;)



                          Take care/H


Brunch

Måste bara börja med att berätta att jag fick ett väldigt intressant sms, från min vän Anna. Kommer inte berätta vem personen var, men denna brud försökte igår att hångla upp Christoffer Annas pojkvän. Alltså detta är så sjukt roligt! Självklart så hände inget, men att hon ens försökte. Tjejen vi talar om har både jag och Anna en koppling till, kan man väl säga.  Aja sjukt kul iaf;)

Nu ska vi iväg och äta brunch med mina föräldrar, efter det ska jag träffa systrarna min och planera lite.
Sen är det middag hos svärmor och svärfar:)

På långfingret har jag den snygga ringen jag fick av mina älskade systrar!



                                                     Take care/H


Högskoleprovet

Hann aldrig skirva igår. Efter jobbet blev det en springtur och sedan åka och handla lite smått och gott. Snabbt slänga i sig lite mat och sedan iväg till Rosie. Blev inte kvar så länge, med tanke på att jag skulle upp idag. Idag har jag gjort högskoleprovet och det gick åt hellskotta. Började med att jag stängde av klockan, så det blev lite extra stressigt. Sen så är det himla svårt, man blir så sjukt trött när man inte är van vid skolan;) Som tur vad hade jag mina änglar där, Anna, Larsha, Emma och Dick. Så det gjorde dagen mycket bättre. Nu är det bara invänta besked och bli besviken;)

Ikväll ska vi inte göra något, laga lite mat och bara ta det lugnt. Orkar inget annat idag!

Ha en skön helg!

                                           Take care/H


Plugg?

Hemma från jobbet, helt slut. Vet inte vad det beror på, hoppas inte jag håller på att bli sjuk bara. För i helgen så är det både avskedsfest för Rosie som åker bort i två månader, men även högskoleprovet. Så inte läge att bli sjuk nu! Imorgon väntas också eventuell after work men vi får se vad jag hinner med.

Nu ska jag kika igenom ett högskoleprov, så man har ett hum om vad som väntas.
Ha en skön torsdagskväll, imorgon är det helg!

 


                                    Take care/H


Gose

Kvällen igår var väligt trevlig. Vi drack vin, åt kanon god mat och pratade. Marlen är en kock utan dess like;) Dock blev det ganska tyst efter maten, för alla blev så mätta. Vi kom liksom in i en matkoma hahha. Nej då, men sjukt gott var det! Sen kom Marlens lilla son Elias hem, sötare unge får man leta efter! Så där var jag sysselsatt ett tag:) Charmtroll!

Idag ställde jag klockan på halv åtta, för en promenad innan jobbet. Men nej, jag låg kvar i sängen till nio. Så det blev ingen promenad för min del idag, ajabaja.
Ska strax kila till jobbet, så ni får ha en bra dag allesammans!

Här är föresten min nya gosetröja:)





                                                                 Take care/H


Onsdag kväll

Nu kilar jag iväg och träffar min goa arbetskamrater:) Ha en skön kväll!



                                Take care/H


Smått o nytt

Hemma i halmen:) Nu ska ni få se vad jag fick med mig hem

En mönstrad och en vit basic oversize


Tre nagelack i höstens färger;)


Fick som sagt även med mig en grå stickad kofta med stor krage. Men den får ni se en annan dag.

                                                 Take care/H


Shopping

Sitter på jobbet, innan det hann jag med en runda runt munkan och en på stan. Larsha frågade så då kunde jag inte stå emot. Fick med mig mig två tröjor från rean på Gina, 30 kr vardera. Haha sjukt billigt! Jag har aldrig handlat på rea, så detta var något nytt. Sen fick jag med mig en stickad mys tröja och lite naglelack:)

Kan visa när jag kommer hem om ca en halvtimma;)

                                                          Take care/H


Onsdag

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och funderar på om man ska kila ut en sväng innan jobbet. Blir en kort dag på jobbet, för ikväll ska jag hem till min kollega Marlen. Ska bli jätte mysigt:)
Nu blev jag jätte sugen på att inhandla julgrejer, min första jul i lägenheten.
Får se om jag kan få med mig några bebes till ullared någon dag.



                                       Take care/ H


Mat

Har precis varit på Ica maxi och fyllt på i min kyl.
Nu så lagar vi mat, taccopaj står påmenyn. Ser ni vilken duktig man jag har! ;)



                                          Take care/ H


Hjälp

Första tvätten är i maskinen och jag har suttit och kikat runt på olika systemkameror. Det är verkligen en djungel detdär, någon som har lite tips? Vílket märke man ska ha, vilka egenskaper den borde ha osv...


                                        Take care/H


Höst

Hej hopp!
Nej har inte sovit så länge idag, har nämligen varit ute på en promenad i regnet med mina vänner. Tanken var att vi skulle ta lite fina höstkort, men det regnade. Blev en promenad iaf och Emma hade med sig kameran, så lite kort blev det:) Dock är det väl såhär våran höst brukar se ut, den bistra sanningen.

Blev sjukt sugen på en riktig kamera när jag fick gå lös med Emmas systemkamera, men det får nog vänta.
Nu sitter jag med mitt underbart varma kaffe och har precis bäddat rent i sängen, väntar på min tvättid. Tvättkorgen är överfull så ska bli skönt att få det gjort. Annars har jag inga planer för dagen, bara att jag ska tillbringa den med min kärlek.

Här kommer någa av bilderna från morgonen





















Tack flickor för en mysig promenad:)

                                                 Take care/ H


tråk

Duschad och klar, nästan sitter med blött hår och äter. Ska senare iväg för att träffa Larsha. Men hon har en massa i skolan, så kan nog dröja en stund till. Under tiden får jag nöja mig med männen i soffan, som spelar xbox. Hoppas eran kväll bli en bra måndags kväll, utan en massa måndagsångest.



                                   Take care/ H


Clucken

Nu tänkte jag ge mig ut en sväng i höstblåsten. Min söta syster Klara var precis här. Vi har kikat på film och druckit te:)



                                        Take care/H


måndag

Det fick bli ett avsnitt av desperate till frukosten. Nu försöker jag få ordning på mitt liv, men det är inte alltid så lätt när personerna man måste prata med inte svarar. Så jag antar att dagens projekt blir att sitta och telefonterra, tills dom svarar. För just nu känns det som att jag har fastnat i mitt liv, behöver få lite klarhet nu!
Nu ska jag göra kaffe och bara njuta av min ledighet:)



                                                 Take care/H


Frukost

Dålig uppdatering hela helgen, jag vet. Men idag och imorgon är jag ledig och ska försöka bättra mig. Nu sitter jag i sängen med frukost och ska kika på någon film. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda:)
Hörs senare.


Ett tips på en god "Juice", det är grapefrukt litchi från proviva.
Även mango är asgod!





                                        Take care/ H


Lördag

Igår så beställde vi hem libanesisk mat och kikade på film. Dock var filmen så dålig så jag somnade. Men maten var fantastisk, rekomenderar det starkt. Vår mat kom från Taste of Beirut.
Idag jobbade jag till tre, sen åkte Dick och jag och handlade. Nu ska vi spela super mario och bara ha en lugn dag. Imorgon väntas mer jobb, men sen är jag ledig två dagar. Super skönt!
Ha en bra lördag:)



                                                   Take care/H


Jobb

Då var det dags att kila till jobbet! Ha en härlig fredag och njut av helgen, alla ni som är lediga:)
Ikväll ska jag och mitt hjärta beställa libanesisk mat och kolla på film.



                                         Take care/H


Fredagmorgon

Godmorgon alla:)
Klockan är bara strax efter elva och ändå har jag hunnit springa ett varv runt sjön. Är lite nöjd måste jag säga. Sen så mötte jag ett väldigt tjusigt syskonpar, nämligen Larsha och hennes bror Gustav. Så fick en lite trevlig pratstund under tiden.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen så ska jag försöka uträtta lite ärenden.
Klockan ett börjar jobbet och där kommer jag tillbringa min tid i helgen också.

Hörs lite senare:)

                                              Take care/H


Höstmys

Hemma från en mysig fika på Waynes och sedan en promenad med Lina och Larsha. Åh vilket härligt väder det är nu! Blev ingen långpromenad, men en liten tur iaf:)
Nu blir det slapp med babe!



En bild från i sommras.

                                                 Take care/H


Fika

Passet var inte som gjort för mig, var väldigt mycket vicka på höfterna haha. Så nu tar jag och Lina oss en lite promenad och går sedan och fikar:)



                                  Take care/ H


Hall

Då sticker jag ner till Friskis och tränar, såhär blev min hall på ett ungefär. Ska byra kuddar osv..



 

                              Take care/H


Ica

Har äntligen fått upp bänken,det tog lite tid. Men nu är det iaf klart. Har precis ätit och ska sätta mig och läsa en stund, för att smälta maten. Sen ska jag iväg och träna med Anna, ett pass aerobic.
Men för att ge ett gott skratt såhär på torsdags efermiddagen,så får ni se en av de underbara ica reklamerna.





                                               Take care/H


Fix

Grymt skön dag idag, vaknade utan att klockan ringde. Drömde en jätte härlig dröm, så var på gott humör också. Så efter min inte så goda frukost ska jag börja att montera den lilla bänken till hallen. Dock funderar jag på att skippa det, för annars finns risken att mitt goda humör försvinner. Haha nej då, det ska nog gå bra.
Hör av mig efter så får ni se hur det gick;)

Sist när jag skulle montera min TV- bänk.
Då fick jag iofs hjälp av Dick:)



                                                                     Take care/H


Onsdag

Hej hopp gummi snopp!
Idag har jag jobbat och haft personalmöte, sen direkt efter det så stack min kärlek och jag ut i spåret. Blev bara en 5 km, men det fick duga idag.
Efter det kilade jag förbi Larsha med en klänning hon skulle låna. Hem och duschade en snabbis och sedan åkte vi iväg och hämtade min bänk, som jag hade beställt. Så imorgon när jag är ledig, har jag lite att pyssla med.
Ikväll ska jag mysa hela kvällen och kanske kika på en film.



Ikväll är det Berg flyttar in med, missa inte det!

                                                

                                                 Take care/H


Tv mys!

Precis innan jag skulle ut och springa fick jag sms om att ett av mina paket hade kommit. Så han hämta ut lite mysigt inför hösten:) Nu ska jag kika på Desperate och dricka te.



                                       Take care/H


Tisdag

Hemma från jobbet och har även hunnit med att laga mat. Idag fick det bli köttfärssås med kantareller och paprika i, har även lagat till lite sparris till mig. Dick är inte stormförtjust i allt som heter grönsaker o frukt;)
Väntar på att mannen ska komma hem så vi kan ut och springa, för att sedan komma hem till färdiglagad mat.
Hoppas eran dag har varit bra!



                                                         Take care/H


Jobb

Snart är det dags att kila hemmåt efter en dag med endast jobb. När jag kommer hem väntar Dick, Cassie och Linus på mig. Vi ska alla kika på innebandyn, som visst redan har börjat. Är iaf MAIS som spelar, där Dick var med innan han bestämde sig för att sluta.

Ha en bra kväll

Take care/H


Måndag

Idag när jaga vaknade var tanken att jag skulle ut och springa. Men när jag gick upp för att äta lite frukost (måste det annars orkar jag inte!) så lockade sängen allt för mycket. Okej det är inte allt, har börjat må väldigt dåligt det sista och nu slog det till igen. Mår illa och får krmaper i magen. Är ofta nära att spy, sen mår jag allmänt konstigt. Nej jag är inte gravid, för er som tänker föreslå detta;) Men det går säkert över, är något virus som ligger och lurar. 
Nej men så efter frukosten så la jag mig i sängen och sov fram tills nu. Ikväll väntas jobb, så idag får jag inte ett piss gjort:/ Men utvilad är jag iaf, alltid något.



Ha en härlig dag!
                                                           Take care/H


Höst mys

Kände mig så rastlös idag, så det fick bli en liten promenad i höstvädret. Älskar hösten, det är så underbart att gå ut och gå i den friska luften. En sväng förbi mataffären och sen hem och laga mat, asgod kyckliggryta;)
Nu sitter vi i soffan och myser, jag och den finaste.
Ha en härlig kväll!

En trött men glad Hannah


                                         Take care/H


Söndagsklick

Jag som inte skulle shoppa denna månaden råkade klicka hem lite smått och gott:)

 
  

                                                  Take care/H


Helg

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har varken haft tid eller ro att sätta mig vid datorn. Men ska snabbt dra vad jag har haft för mig. Lördagen började med en lång sovmorgon och sedan stack min pojkvän och jag ut och sprang 7 km. Hem och åt en lång frukost och bara tog det lugnt. Sen kilade jag och Lina och ordnade med en inflttningspresent till vår vän Larsha som äntligen har flyttat in till stan:) Sen åkte jag och min plutt ut till Mullsjö för att kika på fotboll och hämta en bil full med killar. Sen så åkte killarna åt ett håll och jag åt ett annat. Igår så lagade tjejerna och jag mat, drack vin och spelade spel hela kvällen. Super mysigt!
Idag står inget mer än tvätt på listan, men hör av mig senare!

En bild från en annan sjukt bra kväll!



                                              Take care/H


Fredag

Hemma efter endast tre timmar på jobbet. Kvällen igår var jätte kul, grymt! Började med lite gott hemma hos mig och sedan gick vi till Harrys, avslutade med efterfest at my place. Tack flickor för en störtskön kväll!











Haha älskar sista bilden på Charlie;)
Nu ska vi städa, vattna blommorna och laga lite gott tills ikväll.
Ikväll blir det myskväll med babe:)
Take care /H


Out:)

Sjukt bra kväll!
 Nu har allt folk gått hem så nu är det dags för sängen. Hörs imorgon:)

                    Take care/H


Night out girls!

Ikväll väntas alltså utgång med brudarna från solstickan, ska bli riktigt kul att slå klackarna i taket!
Ska precis hoppa in i duschen, men vet fortfarande inte vad jag ska hitta på med mitt hår. Men något får jag hitta på!


                                                      Take care/H


Torsdag

Sitter på jobbet nu och har lite rast. Jobbar till fyra som vanligt och sedan blir det partaj med Charlotte, Rosie och Sarah. Så imorgon ska jag endast jobba ett par timmar på eftermiddagen:)
Hör av mig lite senare!



Sarah, alltid lika taggad;)

                                                  Take care/H


Onsdag

Hann inte skiriva något mer igår, för efter jobbet så var det ju dags för Desperate Housewives och Cougar town. Äntligen har det börjat lite bra på TV igen;) Nu ska jag kila till jobbet och jobba kväll igen, usch vad det suger!
Men det är bara imorgon kvar och någon timma på fredag. Det berättar jag mer om senare, ha en bra dag!



                                  Take care/ H


Tisdag

Idag tog jag en lång sovmorgon och sedan tog jag en sväng runt munkan. Nu ska jag kila iväg till jobbet och jobba hela kvällen. Hoppas alla får en bra dag!




                                                     Take care/H


Final

Fikan med Rosie var mycket trevligt, hade mycket att prata om:) Efter flera timmars fika åkte jag hem och bytte om. Sen träffades jag, Larsha, Lina och Anna på friskis för ett pass medel. Kul att träffa alla mina söta! Nu har vi precis kikat på Biggest loser finalen och ätit taccos, nu är det den svenska versionen.
Dock är det amerikanska snäppet bättre;)
Ha en bra kväll nu, så ska jag mysa med den finaste av dom alla.



                                             Take care/H


Fika

Efter en mysig promenad med Emma så ska jag sticka ner till stan och fika med Rosie:)


 Haha en snygg rumpbild i all hast;)

                        Take care/ H


Grattis

Igår fyllde min andra Anna år! Grattis i efterskott här på bloggen hjärtat!







                          Take care/ H


Måndag

Måndag morgon och jag är ledig. Idag är tanken att träffa lite vänner och bara ta det lugnt. Hoppas även vaktmästarna kommer idag, lampan över diskbänken ramlar ju kostant ner och nu får jag inte upp den igen. Sen är även mitt element sönder i sovrummet, så det blir rätt kallt nu när det blir kallare ute.

Nu ska jga ut en sväng i det härliga vädret:)



                                                Take care/H


Söndag

Hemma från en heldag med den bästa! Vi åkte som sagt på spa utanför Mullsjö. Jätte mysigt litet spa, som ett par hade öppnat i anslutning till sitt hus. Jag fick börja med ett bubbelbad, medans Dick började med massage. Sen så bytte vi. Efter massagen var det ansiktsbehandling och sedan en fika. Gud så mysigt, kan jag starkt rekomendera!
Sen så åkte vi hem till Dicks föräldrar och åt gott och hade det allmänt trevligt.
Nu ska jag dricka te, är sjukt frusen idag.


                                             Take care/H


Söndagsfrukost

Idag när vi vaknade så gick vi och köpte nybkade frallor och lite annnat gott, till fruskost. Tog en lång frukost och kollade på Frozen . Usch jag kommer aldrig mer att åka skidor, isåfall tar jag bara knapp och ankarlift!
Idag så ska Dick fira mig och jag har äntligen fått reda på vad han har hittat på. Vi ska till ett spa som ligger ute i sandhem, som tydligen ska vara väldigt mysigt enligt många. Ser jätte mycket fram emot det!
Nu får ni ha en skön sista dag på helgen:)





                                                Take care/H


Lördag

Sitter på jobbet och väntar på natten. Sen ska jag hem och ta mig ett glas vitt och mysa med min underbara. Kvällen har gått väldigt fort, som tur är. Mådde sjukt illa innan jag kilade hit, men det gick över relativt snabbt. Jag och Nicklas har suttit och filat på lite olika namn till hans framtida blogg;) Jag tror starkt på den, kommer bli super! Hoppas alla ni får en bra lördags kväll!

                                              Take care/H


Hem

. Fick skynda från jobbet för av hinna med bussen hem till habo. Ska hem och äta med familjen för att sen åka tillbaka till stan för att jobba ytteliggare fem timmar. Men blir ju ledig imon då min älskling har hittat på något lurt:) ha en skön lördag alla fina! Puss!

Fredagkväll

Ensam hemma efter jobb. Sitter och kollar på Idol och äter popcorn. Efter Idol ska jag lägga mig i sängen och kika på lite olika serier och bara slappa. Imorgon väntas jobb från 7 på morgonen till 21:00 på kvällen, med en rast på 4 timmar. Då sticker jag hem till Habo och käkar lunch:)

Min fredagskväll!



                         Take care/H


Filmjölkslimpa

Här är det otroligt goda brödet som jag har gjort två gånger nu.
Recept taget från Leila bakar.

Ingredienser :

 4.5 dl filmjölk
 1 dl mörk sirap
 1 dl vetekross
 1 dl rågkross
 1 dl havregryn
 2.5 dl grovt rågmjöl
 3 dl vetemjöl
1 1 dl linfrön
1 dl solrosfrön
1.5 1.5 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
 1.5 tsk bikarbonat
2 tsk brödkryddor
 1 dl hasselnötter
 1 dl torkade fikon
 1 dl russin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Blanda filmjölk och sirap i en bunke.

3. Skär bort kvisten från fikonen och hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken.

4. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna.

5. Fyll formen med smet, strö över lite grovt rågmjöl och grädda brödet i cirka 45 minuter.



Enjoy!

                                   Take care/H


Morgonhurt

När jag vaknade idag så begav jag mig ut och sprang runt munkan. Så gött att ha gjort det på morgonen. Dock är jag så hungrig morgonen så var tvungen att äta lite choklad innan;)
Har även bäddat rent, eftersom Dick ska tvätta när han kommer hem idag. Själv ska jag jobba hela kvällen, känns sådär. Men det är bara att bita ihop, någon gång måste bli den första:/
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa vaktmästaren. Min lampa över diskbänken ramlar konstant ner.



                                                   Take care/H


RSS 2.0