Torsdag

Snortrött efter en hel dags arbete och sedan stan samt a6 men Rosanna och Larsha. Hittade inte någon klänning idag heller, men fick dock med mig en annan klänning och lite annat smått och gott. Kan ta och visa mitt köp någon dag i helgen kanske. Nu ska jag iaf krypa ner i min systrers nybäddade säng. Imorgon får jag äntligen komma hem till min lägenhet och min säng! Sweet!



                          Take care/ H


Onsdag

Hann inte skriva igår, eftersom jag tillbringade tre timmar hos frissan efter jobbet. Sen hann jag inte mycket mer än att komma hem ställa undan lite saker. För idag kom målaren! Så nu är lägenheten under full renovering, super kul! Något som dock inte var lika kul var att jag fick gå upp klockan sex idag för att få ordning på det sista innan målaren kom. Så jag fick minsann ge mig av illa kvickt. Så nu sitter jag hemma i mitt föräldrarhem, som fortfarande känns som hemma. Lustig känsla, att ha två hem.
Jaja nu ska jag fortsätta kolla på Grey´s med syster och Mami!






Take care/ H


Måndag

Hemma efter en hel dags letande efter klänning, men ingen lycka idag. Fick dock med mig två nagelack och två ögonskuggor hem, allt från H&M. Älskar deras nagelack. Efter "shoppingen" så gick jag och Klara och tog en italiensk glass och sedan var det dags för mig att träna. Gick hem och duschade en snabbis och sedan iväg för att hämta tapetböcker, för idag har målaren ringt. Så på onsdag så kommer de och målar/ tapetserar här:) Vi åkte även och köpte mat och hyrde en film som vi ska se efter Biggest loser .


Pink mist & Check me out


Pink dust och Pearl dust



Take care/ H


Måndag

Nu är det vardag igen det märks i hela huset. Vaknade av det bankade och slog idag igen. Men jag fick mina timmars sömn ändå så jag klagar inte.Har precis käkat frukost, ägg macka fick de bli.
Idag så ska sytra mi och jag gå på stan en sväng och se om jag kan hitta någon klänning. Känner lite smått panik!
Men det löser sig alltid.

                                                Take care/ H


Söndag

Jobbat idag igen och nu är helgen äntligen slut! Så imorgon är jag ledig, inte helt fel de:)På jobbet idag kikade iaf Dick och Anton förbi, dom ville att ja skulle se Antons nya bil. Eller dom och dom, Dick ville visa Antons bil.
 Efter jobbet så var jag och Klara och tränade ett step pass, mycket nöje. Haha gjorde dock en miss idag, det har varit så ruggit kallt varje dag jag gått till jobbet. Så idag tog jag min vinterjacka, visst det var skönt på morgonen. Men eftersom jag inte hann hem mellan jobb och träning fick jag minsann gå med den tjocka jackan. Jag tror att jag läste att det var 17 grader i stan, haha måste sett roligt ut med tanke på att alla hade jeans jackor idag. Nu ska jag mysa med min älskade pojk som varit ifrån mig hela helgen, och tillbringat den i Mullsjö.

Fortsatt trevlig Söndag!
Take care/ H





Haha Michan kan hålla med om att jag också saknat kanal fems tv tablå, iaf Biggest loser!;)


SM GULD

Behöver nog inte informera er om att HV tog SM GULD IDAG!!!! Wihooo! Trots att jag jobbade hann jag iaf med att se sista och avgörande målet! Så härligt, det märks att hela Jönköping firar. Hör skrik konstant, folk som springer ut på gatorna och firar och bilar som tutar så fort dom möter någon. Åh vilken känsla:) Det var dom värda!

Sist HV tog SM guld!



Alla ni som har chansen, fira ikväll!
                               Take care/ H


Lördag

 Lördag idag och jobb som gäller. Men jag har faktiskt varit lite duktig nu innan jobbet. Har nämligen städat och resat hela min  garderob:) Plockat fram sommarkläderna och lagt undan lite vinter kläder. Men nu så måste jag kila, hörs senare!


                                  Take care/ H



mysväder

Ligger nu i min underbart sköna säng. Vart inte alls kul att traska till jobbet idag, men det positiva är ju att man har ett. Men dagen gick iaf mycket fort och nu är ju som sagt hemma i halmen. Kom dock hem till en tom lägenhet, så nu saknar jag min älskling. Planerna för kvällen är bara att softa, vilket passar mycket bra med tanke på vädret. Jösses det är ju nästan storm varning vissa stunder. Då är det inte helt fel att krypa ner i sängen och tända lite ljus:)
Disturbia går på TV men den vågar jag inte se, nu när jag ska sova själv haha. Grymt bra film annars, älskar den!
Aja nu ska jag zappa vidare bland kanalerna.

Ha en fortsatt bra Fredag!



                      Take care/H


Torsdags mys

Igår vann HV i suggen. Vad är det med HV och DIF, alltid sudden. Ja men huvudsaken är att de vann!:) Så igår satt vi flickor med allt från pizza till sallader framför TV:n och gapade och skrek. Shit vad spännande, så jämna lag! Och bara efter några minuter in i sudden satte de sitt femte mål, wiee!!!
Tanken var att vi skulle gått ut igår, men det blev inte så sen.

Idag så vaknade jag av att någon stod och rev och skrapade på väggarna. Så jag blev skit rädd innan jag fattade att det var någon utanför lägenheten och inte inne. Så kikade jag ut och då ska dom tydligen måla om eller något i trapphuset. Undra bara när dom ska fixa min lägenhet?
Idag så är tanken att Anna och jag ska träna ett bräda pass.
 Har nämligen kompat några timmar idag så börjar fyra, lite vardagslyx sådär. Eller vardag och vardag ikväll räknas nog som helg?

Alltid mina fina!








Föresten så kikade jag på Efter tio med Malou idag, då var Anna Sahlene med.
VAD HAR HON GJORT MED ÖVERLÄPPEN??!!
Serriöst en skit snygg mamma som hon behöver inte spruta in massa skit i läpparna!
Nej det är för tråkigt!



Före




Efter





Take care/ H


sunshine

Sitter nu med dagens andra kopp kaffe och ska strax bege mig ut i solen. Det är nästan förbjudet att sitta inne när solen skiner. Men har gjort en hel del nytta idag, så har mer eller mindre varit tvungen att vara inne. Dagens planer är en liten promenad och sedan hem och laga någon mat. Efter det så möter jag upp Klara och Larsha för ett aerobic pass och sedan blir det hockey och utgång. Ska jag vara ärlig så somnade jag under matchen igår, så jag missade slutet. Men tro inte att jag missade att HV förlorade. Hade en liten pojkvän som var väldigt tydlig med att poöngtera vem som vann. Jaja är man dum nog att skryta med att HV vann i måndags får man skylla sig själv:P
Idag kommer iaf mina tjejer hit och kollar medans Dick får lyxen att se matchen live.
Nej nej jag är inte bitter;)

Hör säkert av mig senare.



                                                    take care/ H


Förlåt!

Ber så hemskt mycket om ursäkt! Var mycket klumpigt av mig och var aldrig menat att vara stötande!
Har tagit bort det inlägget och ber återigen om ursäkt. Ska verkligen tänka mig för och jag vet att detta aldrig är lätt, då jag själv har det i min omgivning.


All respekt
              Take care/ H


tattoo

Snart dags för hockey, spännande! Idag slutade jag egentligen tolv, men eftersom vi hade möte på jobbet så fick jag snällt stanna kvar. Efter jobbet var det raka vägen hem för att slänga in tvätten i maskinen. Sen vidare för att kika när Dick fyllde i sin tatuering, den blev mycket bra! Så nu ska vi snart iväg för att hämta lite mat och sedan kika på hockeyn. Åh inmorgon är jag ledig, så skönt så. Men det står en hel del saker på schemat, så ingen rast och ingen ro för min del.
Nu ska jag klura ut vad jag är sugen på för något att äta.

                                        Take care/ H


Älskade mamma

Efter en mycket händelserik dag på jobbet, så träffade jag Anna . Vi tog en promenad runt munkan och sedan en sväng till affären för att köpa halstabletter och lypsyl till min lilla “sjukling” här hemma. Käkade lite, bland annat mammas hembakade bröd. Kan det bli bättre, nej… Tack älskade mami!

Igår föresten, vilken match, så spännande! Lyckligtvis så vann HV i sudden och det var dom verkligen värda! När sista målen gjordes så skrek vi alla av lycka, då började Annas grannar banka på oss. Haha dom var säkert DIF fans och sura för förlusten Mohaha.

Nu är det desperate housewives och TV:n väntar!



                                            Take care/ H


Bröllopsproblem

Helgen är över och det betyder att det är dags att gå tillbaka till jobbet. Jag jobbar ikväll idag och efter det blir det hockey! Usch vem vill gå idag när det är så fint väder, men men plikten kallar.
Hela morgonen har jag letat efter en klänning till bröllopet, men hittar ingen som faller mig i smaken... Problemet är att jag redan målat upp i huvudet hur den ska se ut, så jag kommer aldrig hitta en jag blir riktigt nöjd med. Så typiskt mig..
usch va svårt, sen vet jag inte vad jag ska hitta på med mitt hår.. Hahah fast det va lite kul när jag kikade efter olika håruppsättningar, så hittade jag den som jag hade på balen. Att den fortfarnade ligger kvar på deras hemsida.
Får ta en dag och ge mig ut på stan och leta helt enkelt.

Men nu är det dags att jobba...



                                Take care/ H


HV!!!

HV BLÅ TJALALALALALA!!! Yes HV vann andra final matchen, så nu står det 1-1 i matcher. Idag har hela min familj varit här och ätit, jag lagde en räkpaj och en spenat och lax paj. Till efterrätt blev det turkisk yoghurt med frysta bär, ringlad honung och rostade pinjenötter på. Blev faktiskt helt okej. Sen så kikade vi alla på matchen som sagt, eller jag det var nog mest Jag, Dick och pappa som kollade. De andra verkade inte lika intresserade, kan inte förstå detta? Nu så ska jag och min man gå till Hemmakväll och köpa gotte. Så ikväll blir en lugn hemmakväll (haha;) ) med godis, film och eventuellt lite vin.
Har så svårt att andas idag så orkar inget annat, trots en massa extra medicin Undra om det är den där vulkanens fel?




Idag när det är så tråkigt väder kan man inte annat än att längta till värmen..











Larsha du är så fruktansvärt härlig!!






Take care/ H


TGI Friday

Ska strax iväh och träna, eller träna och träna. Ska köra ett dans pass med Anna. Och känner j ag mig själv kommer det inte gå så bra och inte bli så mycket träning. Ja men en kul grej iaf:)
Så är hemma för en snabb kaffe och att byta om innan passet börjar. Efter friskis så blir det en snabb dusch och vidare hem till Dickens föräldrar där vi tillbringar kvällen. Hoppas inte bara det blir kompicerat?!

Nej dags att packa mina saker. Sen måste jag sluta synda! Usch inte bra det här:p
Förövrigt känns det som en bra dag idag. Härligt!



                                        Take care/ H


the sad ending

Ska nu gå och borsta tänderna innan jag kryper ner i sägen, och väntar på min älskling som snart kommer hem. HV har precis förlorat mot DIF, så jag funderar på att låtsas sova när han kommer hem. Så jag slipper hans skadeglädje;) Imorgon får jag släpa mig till jobbet, känner mig aningen bättre nu. Efter det blir det kanske träning med Anna om jag inte mår sämre imorgon. Sen blir det antagligen en sväng hem till  svärmor och sväfar.

Dick brukar inte se så bekymrad ut haha.
Älskling då!



                                       Take care/ H


sjukling

  Är hemma igen tyvärr.. Mår som en hög med hundskit. Så kunde inte vara kvar på jobbet, hoppas bara det inte är något långvarit. Hoppas jag kan vara tillbaka imorgon. Så dagen blev inte alls som jag planerade, ska dricka te och ligga framför TV: n hela dagen.
Dock gjorde Dick min dag lite bättre när jag kom hem, slängde sig i soffan bredvid mig och bara myste. Åh sånt gör mig nykär igen haha. 

Nu när vi ska se det positiva i situationen, så får jag iaf se hockeyn:)



Äckel Hannah:p

                                          Take care/H


Back to work

Idag är det sjukt gött väder ute! Har precis kommit hem från en promenad i vårvädret och ska iväg och jobba nu. Orkar inte idag! Vill bara vara ute hela dagen och slippa sitta inne och krångla med syrgas och skit. Ikväll är det ju även hockey vilket jag inte vill missa. Självklart så vill jag HV ska vinna, men det finns en liten förädare här i mitt hus. Dick är nämligen fan av DIF. Vilken svikare va?  Så nu hoppas jag extra mycket på HV!


Kvällen igår var mycket mysig. Efter färgningen så spelade vi spel, hjärnsläpp, sjukt kul!
Min färg fastnade dock inte så bra.


Ska försöka göra ett inlägg efter jobbet idag.
                                   Take care/ H


iväg igen..

Ska strax iväg till Habo, och hem till Larsha. Vi ska nämligen lägga i lite färg i våra hår. Dock ska jag bara slinga en aning. Idag så har jag jobbat och sedan sprang Dick och jag en sväng i axamo, innan vi åkte hem och duschade och lagade mat. Så nu är det som sagt dags att åka iväg igen.
Hör kanske av mig senare.





                                      Take care/ H


ryggvärk

Mätt och belåten och en massa värk i ryggen. Tanken var egentligen att jag skulle ut och springa idag, men har fått så ont i ryggen. Så kände att det var nog bättre att vila ryggen en dag och ta nya tag imorgon. Så idag har min älskling och jag lagat mat. Det blev rotfrukter i ungnen och hemmagjorda biffar. Mycket gott:)
Och idag är det tisdag vilket innebär en massa bra på TV, så ha en bra tisdags kväll för nu ska vi mysa med kaffe.

Funkar inte att lägga upp bilder idag, så blir ännu ett bildlöst inlägg.

Take care/ H


biggest loser

Ligger i sängen nu med Dicks tröja och väntar på Biggest loser . Saknar min man, fast det bara var några timmar sen vi sågs. Ikväll får jag ju sova själv, så för att inte sakna honom för mycket drog jag på mig hans tröja:)
Fikan var väldigt trevlig, men vi fick dock sitta inne. Fanns inte en plats på uteserveringarna! Sen gick vi som sagt sagt och tränade innan jag och Anna vandrade hemåt. Lina skulle ta en runda på stan innan hon åkte hem till Habo. Tog en varm dusch när jag kom hem och nu ligger jag och fryser, ska nog krypa ner under täcker med en kopp te:)

Nu har det börjat!



En trött och osminkad Hannah

                                    Take care/ H


En fika på stan

Vilket väder!!! Så härligt, nu är det verkligen vår!
Det behövde jag för jag har verkligen inte sovit bra inatt. Först så drömde jag massa otäcka drömmar om inbrott och spöken och skit. En dröm var om en gammal tant som gick runt i min lägenhet. Skitläbbig. Haha inte för att jag är rädd för tanter men denna tanten var läbbig. Sen när Dick skulle till jobbet så kom han in och sa att jag hade glömt nycklarna i dörren. Alltså utanför, inte konstigt att jag drömmer om inbrott när det bara är för tjuvarna att gå in:P

Idag har jag mest gått och pillat här hemma. Ska snart iväg och träffa Anna och Lina för en fika på någon uteservering och sedan gå och träna. En bra sak med att det är måndag (förutom att jag är ledig) är att Biggest loser börjar ígen efter helgen:) Så idag blir den en väldigt bra dag, det känner jag. Nu ska jag fortsätta kika på de duktiga byggarna utanför, har saknat dom i helgen;) haha.

Vi hör sen!



                                           Take care/ H


mys söndag

Äntligen är helgen över! Så imorgon är jag ledig, så då hoppas jag hinna med en hel del. Idag efter jobbet blev det som sagt träning med syrran, sen åkte mannen och jag och handlade. Så nu är det äntligen fullt i kylen igen:) Har ätit och nu så är det deg framför TV:n som gäller. Precis vad jag behöver efter en hel helg fylld med jobb:)

Dags att mysa framför en film med min käraste.


                                             

       Take care/ H

träning med clucken

Ska iväg och träna med en mycket snygg brud, snygg morsa har hon också;)




                                                              Take care/ H


Snart är helgen över

Hmm när jag loggade in på facebook igår. Så kom det upp en fråga om det stämde att jag hade loggat in på facebook från Egypten samma morgon? Nej de hade jag ju självklart inte, så någon random har varit inne på min facebook. Från EGYPTEN!!!! Vem orkar ens bry sig om att gå in någon annans facebook? Jaja har bytt lösenord och hoppas det ska räcka.

Nu är jag iaf hemma för andra gången idag, kvällen gick iaf smärtfritt förbi till skillnad från morgonen.
I soffan sitter nu Dick, Linus och Jimmy och tittar på Djävulen bär Prada. Manligt;)

Jahopp nu ska jag fortsätta kika på filmen med killarna.
Linus är för övrigt väldigt intresserad av filmen:p




                                Take care/ H


10/4

Nu sitter jag här framför TV:n och har precis duschat. Har ju som sagt delad tur idag, så på min rast var Dick och jag var ute och sprang. Har precis ätit och ska strax tillbaka till jobbet... Är så trött så det känns verkligen inget kul! Men men nu ska jag dricka mitt kaffe innan jag kilar iväg, ha en fortsatt trevlig Lördag!

                             Take care/ H


Fredagsmys?

Hemma från jobbet, sitter och kikar på Talang och Uffe ballaballa hahahha!!! Äcklig kille det där:p
Nej men lite seriöst nu så gick jobbet väldigt fort, och det är en självklarhet när man jobbar med Gayane. Det blev mycket skratt idag:) Hon sa en hel del roliga grejer med haha. Nej men skratt gör mycket när man inte är sugen på att jobba. Men jag saknar Zandra! Nu hoppas jag verkligen du kommer på söndag och förgyller min dag vännen!

Dick var här en stund och stack precis iväg på bio, med någon blondin.
Haha nej men med Petter, kommer dock inte ihåg vilken film det var.
Så nu hoppas jag på någon rolig film under kvällen, innan det är dags för sängen.
Imorgon blir det delad tur, fun...
Hoppas alla som är lediga får en härlig Fredag!

                                                     Take care/ H


Work....

Idag vaknade jag 07:30 av att det bankade i väggarna, och nu kan jag inte klaga på mina grannar som för liv längre;) Nej nu är det ju som sagt byggarna. Jaja det var bara bra för då kom jag ju upp i tid och har hunnit med både det ena och andra, innan det är dags att återvända till jobbet efter två lediga dagar. Har ingen lust att gå till jobbet, nu när alla andra är lediga! Men men plikten kallar.

Slutar iaf åtta idag och det får jag ju vara tacksam över:)


 

Idag kör jag på myskläder och den obligatoriska bollen:)
                                          Take care/ H


Natti natti

Har myst ner mig i sängen nu med tända ljus och TV: n helt för mig själv, flickorna har precis lämnat mig. Helt själv i min lägenhet, ja jag har precis nyligen fått för mig att jag har spöken här. Så helst sover jag inte själv, men någon gång måste jag bli vuxen:P Jag lovar att det va Therés fel, Michans kompis. Jag har aldrig varit rädd för spöken innan. Eller egentligen tror jag inte på dom, så något måste slagit fel för någon dag sen.

Jaja nog talat om något som inte finns. Kvällen har varit jätte mysig och jag är så lyckligt lottad att ha dessa töser! Innan när jag stod och diskade, var jag lite småtjurig över en viss person. Men sen kom jag på, varför ska jag lägga energi på människor som inte ens får mig att må bra. Då är det mycket bättre att lägga all sin energi på dem man älskar och har roligt med!
Så nu skiter jag i allt detta och fokuserar på allt positivt! :)
Imorgon väntar jobb igen, inget kul men jag får iaf sovmorgon. Så återigen fokuserar jag på det positiva.

Nu ska jag sussa gott, gör det ni också!




Take care/ H




ombyggnad

Nu är nästan allt fädigt för ikväll. Så nu är det bara en liten detalj kvar, få hit tjejerna. Men först ska vi träna, känner inte alls för det idag. Har fått en så fruktansvärd huvudvärk, är kanske inte så konstigt med tanke på alla byggare som går runt och bankar här hela dagarna. Så idag har byggarna fått se hur det går till när man gör skagenröra. Nej men dom kikar in genom mitt fönster då och då. Jag säger inget om det, för hade jag varit i deras sits hade jag gjort precis samma sak. Jag är så fruktansvärt nyfiken:p

Nu ska jag packa träningsväskan...





                               Take care/ H


Underbara Torsdag

Idag ställde jag alarmet på 08:30, för annars sover jag bort hela dagen. Och när klockan ringde kände jag mig förvånadsvärt pigg! Idag så är tanken att städa hela lägenheten, för ikväll får jag finbesök. Mina flickor kommer ikväll och ska äta lite:) Men innan de dyker upp så ska jag handla och hinna laga maten. Sen så blir det ett pass med allihopa plus min älskade lillasyster, vi har dock inte bestämt oss för något pass än.

Åhh sitter här med värsta smärtan i ögat, råkade nämligen peta in halva mitt finger i ögat. Ja jag vet inte vad som hände, det enda jag vet är att det gör ruskigt ont!

Nu så ska jag fortsätta kolla vidare på min eventuellt andra tatuering:) 



               Take care/ H


NÖJD

Maten är uppäten, disken är diskad, kaffet är upphällt och jag är placerad framför TV:n. Kan det bli bättre?
Ja något som skulle vara bättre, är om någon skulle kunna ta bort byggnadställningarna utanför! Är ledig imorgon med, men ingen lust att vara hemma då.

Nu ska jag fortsätta kika på vänner innan Biggest loser börjar:)



Fläskfile marinerad med Santa marias allround marinad, mums!

                                                                  Take care/ H


Jobb på min lediga dag

Sitter just nu i en av Målarnas färg bil i Gränna. Ja idag är jag ledig så då följde jag med Dick när han skulle köra långrundan. Så nästa stopp blir Tranås, hahaha nu spilde Dick dricka över hela sig och bilen!
 Nej hemma vill jag inte vara nu, de har satt upp byggnadsställningar runt hela huset. Så dom kommer se rätt in i lägenheten, och jag har ingen lust att rulla ner gardinerna. Så då umgås jag hellre med min älskling:) Tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. När jag kommer hem idag så ska jag laga mat, marinerad fläskfilé och potatis grejsimojs blir de.

Nu så ska jag och Dick fortsätta skråla till medlodifestivalen

 

                                                          Take care/H


soffpotatis

Tisdagar är farliga TV dagar. Väldigt  mycket bra på en dag! Har precis kollat på dating in the dark (inte det roligaste) och innan det nya säsongen av Biggest loser. Nu kollar jag sjävklart på Desperate housewives :)
Och tro det eller ej men det gick faktiskt bra att springa idag. Sprang inte så långt, men ändå!
Nu ska jag fortsätta kolla på de desperata innan jag hämtar den sista tvätten i maskinen, och sen titta på cougar town;D



                                                       Take care/ H


Farbror Bosse

Sitter här med lite ångest, jag ska nämligen ut och springa idag. Jag skämtar inte om jag säger att det är över ett år sen sist. Men för att dämpa min ångest lyssnar jag på Pontiac Johanzon, hallå tjejer! Haha livets man;)





Lilla farbror Bosse;)
Haha jag kan inte sluta skratta!

                           Take care/ H


Håkans bar

Satt precis och kollade på Håkans bar, då det slår mig att där har Larsha och jag varit. Nej inte på Håkans bar, men den resturangen som låg där innan! Haha kände igen club lime som låg bredvid, där vi också var.

Okej kanske inte väldens bästa bilder, men ändå;)






Åh vad jag saknar Thailand!
Kan kolla på mina bilder hur många gånger som heslt...

                                                  Take care/ H


måndagsmys





Vaknade precis efter en powernap. Idag så kompade jag så jag kunde gå hem vid elva. Eftersom alla är lediga idag så tänkte jag att Dick och jag skulle tillbringa dagen tillsammans. Så när jag kom hem så käkade vi brunch. lite påskmnat sen lördagen;) Sen så bar det av till IKEA, där det var smockat med folk! Men lite fick jag med mig hem iaf:) När vi kom hem så skulle Dick spela något slags CSI spel, riktigt kul faktiskt. Eller så var det inte de för jag somnade ju. Kvällen blir till att laga mat och bara softa:)


 

 

                                      Den fula väggen ska bort när målaren kommer:)

Det var några av dagens köp, nu måste jag hjälpa Dick att lösa fallet på CSI. Att det ska krävas en tjej för att det ska kunna lösas;)

                        Taje care/ H


påskdagen

Idag har jag inte hunnit sitta vid datorn än. Men nu är jag här! Gårdagen var mycket trevlig, men glömde kameran framåt kvällen. Men vi tar det från början. Larsha, Calle, Lina och Anna kom först och då var det dags för att måla äggen. Efter det var det dags för påskbordet och äggknockartävling. Dick vann med sitt fula ägg haha. Sen så vart det ölprovning, då min och Dicks öl vann. Ja i äckligaste ölen, det var någon sort med smak av choklad och kaffe usch!!
Sen så kom Jullan och Sarah, då spelade vi skissa och gissa. Sen kom en hel drös med folk.
Det blev en mycket lyckad kväll!:)























Idag så vaknade jag av ett samtal från min syster, som undrade om jag ville med och träna och det tackar man ju inte nej till. Men först så åkte Dick och jag och fixade min cykel. Så nu funkar den prima:) Sen cyklade jag iväg till träningen. Efter träningen blev det bastu innan det var dags att vandra hem. Sen kom mami och joinade oss, så käkade vi varma mackor och drack te innan de skulle iväg på bio.

Nu ska jag mysa ner mig med godis och en underbar pojkvän:)

           

      

                Take care/ H

 


Glader påsker

Hemma efter jobb och ett besök på a6 och solås center. Ja igår hade jag glömt att jag skulle jobba, så innan jag gick och la mig kom jag på det som tur va:p Jobbet gick mycket bra, var ett glatt gäng idag:) Direkt vidare för snabb shopping inför kvällen,mat, dryck osv. Sen fick även ett par gladiator sandaler följa med hem. Har kikat på dom länge men först nu kom dom in i butik:) Köpte även ett annat par för några veckor som jag inte tror jag visat er?
Väl hemma var det till att plocka undan och sen direkt in i duschen. Snart så ska jag börja med maten, eller mat och mat, ägg och köttbullar. Haha undra varför jag fick det enklaste? Haha, nej men det är nog säkrast så:)

Här får ni en del av min shopping idag




endast duken




De skorna jag köpte för någon vecka sen



Nu måste jag leta fram något att ha på mig ikväll, har dock ingen aning:/ Ska antagligen ha ett par av de två strumpbyxorna jag köpte för några dagar se. Men måste ju ha något till haha.




Föresten kolla vad som satt i Mullsjö rondell!!!


 

Haha shit jag blev skit skraj...



Glad påsk på er alla!

                                   Take care/ H


cykelskit

Åh jag är så frusterad just nu!!! Monterade min cykel idag, okej inte själv. Jag fick kanske lite hjälp, men ingen av oss lyckas pumpa upp däcken. Det som borde vara det enklaste! Jag skojar inte om jag säger att jag försökt i 40 minuter, utan resultat. Så imon ska vi tillbaka med cykeln och se vad problemet är. Haha det låter verkligen som om vi är jätte tröga, men vi har faktiskt försökt alla sätt som går!

Förutom det så har jag hunnit städa, ja damsuga två gånger. Sen även en sväng hem till Habo och har hämtat en byrå och två kuddar. Men nu ser det jätte konstigt ut i min hall så efter jobbet immorgon, ska jag försöka hitta lite grejer att ha på hyllan samt byrån. Hann även handla vatten färg, som vi ska ha imorgon när vi målar äggen:)
Annars har det inte hänt mycket förutom att jag åt en äcklig räksallad:p

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, för där väntar Dick:)




                                                   Take care/ H


Långfredag

Väntar just nu på limpan, vi ska ut och gå och sen ta en fika nånstans:)
Funderar på att dra fram damsugaren innan hon kommer, och diska upp all disk som står i slasken. Hmm jag vi får se vad jag ta mig för. Hörs sen!



                                                  Take care/ H


skärtorsdag

Sitter och kikar på lyxfällan, och är proppmätt!! Jag och min mr har lagat tacco paj och sitter nu framför TV:n med nybryggt kaffe.
Dagen idag började inte så bra, jag började klockan åtta. Men när jag vaknar och kikar på klockar är hon 08:08!!! Ja panik var första känslan som dycker upp. Sprang upp och sprang helt fel. Helt förvirrad, sprang jag runt här hemma innan jag hittade mina kläder som sjävklart låg på fåtöljen bredvid sängen;) Fick tag i mobilen och ringde jobbet, stressa inte Hannah fick jag till svar. Jaja med håret i en boll och osminkad stressade jag vidare till jobbet. Haha ja allt var i princip klart när jag kom fram iaf:p

Sen har helda dagen varit väldigt konstig, blir ofta så när man stressar iväg. Efter jobbet så tränade jag och systrarna mina aerobic. Sen hem och här sitter jag nu i min morgonrock efter dusch och paj.
Nej nu ska jag kika vidare efter hem inredning:)




                                           Take care/ H


RSS 2.0