In action

Sitter på jobbet idag igen;) Men slutar snart, dagen har gått väldigt fort. Haha trots att jag har jobbat med väldens mest pratglada thailändska:) Haha nej då den kvinnan är hel skön, man får bara stänga av öronen en stund ibland;)
Annars har dagen varit lugn, planerat lite med Larsha inför påsk. Blir antagligen ganska lungt, eller ja det beror på vem som får bestämma;)
Imorgon så slutar jag fyra och då bär det av till systemet och friskis, haha vilken härlig kombination!
Nej så kul ska vi inte ha det.

Fick en fråga om jag inte kunde skriva lite om mitt jobb. Men eftersom jag har tystnadsplikt, så kan jag tyvärr inte det. Jag jobbar på ett äldreboende, så det är därför.

Nehe dags att slänga sista tanta i sänga;)



 


                                      Take care/ H


opps

Är så sjukt trött idag, hoppas bara jag inte håller på att bli sjuk. Ska kila iväg till mina gamlingar nu. Vaknade sent idag men hann ändå få ordning på allt kaos här hemma. Men nu måste jag verkligen kila, börjar om tio minuter!




                                      Take care/ H


slut för idag!

Snart får jag äntligen gå hem, ska bli riktigt skönt. Men imorgon blir det ännu värre än idag, då börjar jag elva och slutar nio. Usch, då är det verkligen jobb hela dagen. Men men det är bara bita i det sura äpplet. Sen har jag även tagit mig en extra tid på lördag, men bara 7-12. Och jag som skulle få vara lång ledig! Som sagt är det ju bara några få timmar, så jag överlever. Får ta ut dom timmarna någon annan dag istället:)
Nej nu så ska jag gå över till andra sidan och göra Jossan sällskap:)

Och Zandra krya på dig mitt hjärta!!!

                                                                           Take care/ H


worky worky

 Dags att jobba...
Men rekomenderar alla att gå ut idag, var så skönt!
Nu är det verkligen vår:)



                                          Take care/ H


promme runt munkan

Vaknade runt halv tio och gick upp för att hämta lite fruksot. Men innan det skulle jag bara kolla vilka som jobbade, när jag börjar elva. Då såg jag till mina stora lycka att jag börjar tolv! Så idag lir det en promenad runt munkan innan jobbet:) Så cykeln får minsann stå kvar omonterad i källan ett tag till;)

Alltid lika pigg på morgonen, eller?



                                  Take care/ H


29/3

Hemma igen:) Efter jobbet idag så sprang jag dirket till affären handlade lite och sen raka vägen hem och lagade kycklingrullar. Hann dock inte äta dom innan jag skulle vidare till friskis för att träffa Anna. Tränade och sedan direkt hem för en snabb dusch och sen träffa Emma för en fika. Mycket trevligt, var dock sjukt trött efter all stress! Nu sitter jag här och försöker beställa hem en parfym, går dock inte då det endast finns hela presentboxar att köpa. Det är sjävklart min favorit Viktor rolf, flowerbomb. Jaja det löser sig säkert.

Igår så vart jag hemma i Habo och åt med hela tjocka släkten, eller nej inte direkt. Men mormor, farmor,farfar och morbror. Syster min har nämligen fyllt 25:) Efter det så tog Larsha och jag tåget in till staden, handlade mat och hyrde film. Sen tog vi en sväng på friskis och körde ett skivstång pass, vilket Larsha tyckte vi skulle börja med varje vecka. Jag var dock inte riktigt lika entusiastisk;)

Pallrade oss hem till my crib och kikade på 2012, ingen höjdare direkt. Plus att jag hade druckit massa te så sprang på toa mest hela tiden.

Imorgon har jag sovmorgon och funderar på att montera min cykel som står i källaren. Men å andra sidan har jag en känsla av att cykeln kommer gå sönder när jag väl cyklar, om jag ska montera den själv. Så får nog vänta med det:p


Fina Emma på coffehouse by gorge!








Sen i lördags gott folk var ju jag på hårdrocks fest. Haha ja det var mycket kul vill jag lova!!! Men som man säger, bilder säger mer än tusen ord, så enjoy!














Hörs imorgon!
                                              Take care/ H













bråttom

Sorry igen för bad uppdatering. Ska kila iväg och fika med Emma som är hemma från lumpen. Lovar att det kommer ett inlägg ikväll!




                                          Take care/ H


Fullspäckad dag

Har precis betalat alla räkningar, mycket nöje i det haha. Innan dess har dagen varit fullspäckad. Men först tänkte jag berätta om gårdagens film. Vi såg Shutter Island, jag tyckte att den var skit bra!!! Sen hade vi någon i sällskapet som inte tyckte, och det berodde nog mest på att han inte förstod den haha. Sen så hade denna person bokat platserna längst bak, trodde han! Nej vi satt längst fram och fick nackspärr haha. Nej men kvällen var lyckad och filmen rekomenderar jag strakt!

Återigen till dagen, vaknade tidigt med min mr och vi åkte direkt till systemet. Haha alkis varning! Sen vidare till hans kryp in, sen skulle han fixa skor och jag lyckade övertala honom om ett par vita låga converse:) Efter sko besöket åkte jag och inhandlade en cykel, en riktig damcykel men korg och allt! Åh vad jag har längtat! Så nu står den nere i mitt förråd och väntar på att bli monterad.
Sen käkade vi och efter det var jag helt slutkörd så jag sussade en stund. Nu så måste jag dock lägga på ett kål, jag ska ju på hårdrocks fest i ikväll. Ska bli mycket intressant och väldigt roligt!



Haha här hittar jag min insperation för kvällen;)


Nej dags för duschen!




                                                             Take care/ H


Förstört!!!

Hemma från frisören och inte oväntat är jag missnöjd, mer än missnöjd. Jag bad om ljusa slingor, istället kommer jag ut med en orange page!!!! Ja en vandrande morot helt enkelt. Inte alls nöd och inte alls vad jag bad om! Nu ska vi iaf gå och käka sen blir det bio. Egentligen inte alls vad jag är sugen på, vistas bland folk:(

Så kort men inte alls så snyggt som på bilden.


Och så oranget!




                                                                 Take care/ H


Ny dator!

Fick ett sms om att min dator ej kommer lagas... Så jag ringde upp direkt och det visade sig att min dator inte gick att laga, eller skulle ta mycket lång tid. Så jag fick en helt ny istället, i samma prisklass men ändå!!! Nice! Så nu sitter jag vid min nya dator, wiee!!!

Så idag har dagen gått åt till att jobba, hämta min nya dator, och tränat med mina systrar. När jag kom hem efter träningen hade jag lite besök av mr X som alla bloggar skriver;) hahah... Inte förgäves heller, han hade lagat mat till mig:) Så slapp det ikväll, inte helt fel.

Usch imorgon så sker något jag syter för, ska nämligen till frissan och klippa och slinga. Jag hatar att gå till frisören, orsaken till det är självklart att jag aldrig blir nöjd. Så har inga höga förväntlingar inför imorgon:/ Men men det är ett måste innan solen kommer tända eld på mitt, är så äckligt slitet och torrt...
Sen efter frissan så blir det käk på Chili thai och sedan bio, även detta med mr X och eventuellt någon av hans vänner.

Dags att krypa ner i sängen och nana...



                                                 Take care/ H


24/3

Ingen komentar... Jobbar som vanligt, och blir kvar här hela kvällen. Men innan jobbet hann jag en runda med underbara Anna runt munkan. Igår kväll var jag och Larsha hos denna kvinna, och blev bjudna på mycket god mat! Sen satt vi mest framför TV och pratade en massa strunt hela kvällen. I helgen händer en massa spännande, kanske lite tidigt att tänka på det. Ät trots allt bara onsdag, men det är alltid bra att ha något att se fram emot:)

Var inne och kollade när min dator skulle vara klar. Ja det tar nog cirka tre veckor till!! Hela TRE veckor... Men då lovas bättre uppdatering!



                                                                   Take care/ H


Datorlös

VILL HA MIN DATOR!!!! Igår så vart mina fina hos mig.. Vi handlade först lite mat till kvällen, som vi sedan gick hem till mig och "lagade". Det blev cibattas med mozzarella ost, tomat och ruccola sallad. Mycket smarrigt. Sen kikade vi på "Luftslottet som sprängdes", köpte den häromdagen så nu fattas bara "Flickan som lekte med elden". Sen har jag den kompletta samlingen. Sen blev det en himla massa prat. Det var mycket uppskattat att inte gå ut denna helgen. Man behöver lugna veckor ibland.



Nu så blir det fortsatt work... Imorgon hoppas jag på en runda på stan med Limpan och en sväng på friskis med Larsha:)


                                 Take care/ H


usch

Usch är så trött och osugen på att jobba! Vill inte vara här idag, vill umgås med mina vänner. Är så sjukt sugen på en riktig tjej dag! Först shoppa hela dagen och sen festa loss ordentligt. Men men, får väl se när det hinns med. Jaja nu fick ni ett as tråkigt inlägg igen!

Take care/ H


Hurtful

Har som sagt ingen dator, därav min dåliga uppdatering. Sitter på jobbet nu och har hela helgen full med jobb framför mig. Men igår vart jag iaf ledig och hann med både det ena och det andra. Bland annat att baka bröd! Wiho har haft de planerna sen jag flyttade och nu tog jag tummen ur och gjorde det. Blev faktiskt helt okej:)
Sen var jag även på Klaras "musikal" igår och hon var så otroligt duktig! Är så stolt och impnerad av min syster, eller jag båda såklart!! Mina båda systrar har nämligen underbara sångröster, något som uteblev när jag föddes;)

Imorgon så kommer iaf mina vänner hem till mig och vi får se vad vi ska hitta på, men först är det som sagt jobb som gäller. Ja världens tråkigaste blogg helt klart just nu, men får väl lova att den blir mycket bättre när jag får tillbaka min dator:)






I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize!
What I did to you was hurtful,
What I'm going through is hurtful...



                                                                      Take care/ H


back to where we started

Dagen idag började med ett uppvaknande med min älskade, Larsha:) Vi tog oss en tidig morgon promenad, tog även svängen förbi lindsröms. Fick med oss nybakta frallor som vi åt till den efterlängtade frukosten. Man blir så sjukt hungrig om man inte äter frukost innan man går ut och går, men den blir dubbelt så god! Sen hoppade jag in i duschen medans kvinnan gick till skolan. Nu sitter jag på jobbet och det känns faktiskt, hur konstigt det än låter, rätt skönt! Men det är klart jag jobbar med dom bästa, Malle och Zandra!

Dock dags att återgå till arbetet och verkligheten igen...






can't stop loving you!    



                          
                                              Take care/ H


keep on walking

Har lite svårt att skriva eftersom in dator är inne på reparation.. Men idag är jag hemma i Habo oc kan därför låna papis en stund. I Fredags så var vi iaf ute och åt med hela familjen, så mysigt. Sen tog klara och jag en runda på A6, haha en fredag kväll. Men det var faktiskt soft, inget folk.. Då fick jah iaf tag på mina älskade skor, rosa converse! Fick även med mig ett par gladiator sandaler med nitar så jag blev lite extra lycklig. Ja jag mår bra av skor!
Sen gick Klara och jag hem till mig och myste framför TV:n.

Lördag så ttränade jag med syrran och sen vart det självklart melodifestivalen:) Annas låt var bra, tyckt dock inte att den skulle gå till eurovision. Salem var solklart bäst! Efter melo så åkte vi ner till stan, jag och flickorna och slog klackarna i taket. It was fun, tack flickor det var mycket behövligt!

Idag är jag som sagt i habo och har ätit med familjen och ska snart gå en runda med Anna och Lina:)

                                                 Take care/ H


Systra mi

Sitter och väntar på att min kära syster ska rigna så jag kan möta henne vid bussen. Hon ska nämligen sova här ikväll vilket är lite extra mysigt:) Mami ringde precis så vi har tjötat i en halvtimma, gud vad jag saknar dom där hemma. Men imorgon så blir det att äta ute med hela famlijen:)

Imorgon så ska jag även försöka hinna med systemet och köpa mina efterlängtade skor.Nu ska jag kolla på familjen Jackson...

                                          Take care/ H


Myspys

Rosie lämnade precis mitt hem och det är strax dags att hoppa i säng... Idag har jag bara umgåts med först Dick en stund innan han drog iväg till match och Sanna kom:) Har varit en hel mysig kväll med kvälls mat och MYCKET prat. Är så skönt att få prata av sig ibland. Tur att jag har mina fina vänner!
Nu ska jag lägga mig och kolla på TV och imorgon blir det sovmorgon, jag börjar nämligen elva!
     



                                                           Take care/ H


no time

Sitter på jobbet är nämligen inte säker på att jag hinner skriva när jag kommer hem. Hann inte igår då jag och Larsha tog oss en shopping runda och en titta på en eventuell blivande lägenhet:) Så glad för din skull babe!
Nej så hann inte mycket mer igår. Hem fick jag inte med mig det jag hoppats, men tre tunikor och två halsband rikare blev jag:)
Time to go...


                                                   take care/h


On my way

Nu drar jag till friskis:)



                                                             Take care/ H


sucker for love

Igår vart det jobb hela dagen sen hem och mysa med Dick framför en as dålig film( som självklart han hyrde).
Idag är jag ledig och tanken är träning med Anna idag, ett bräda pass. Har redan städat här hemma och även bakat chocklad bollar som de kallas på vårdat språk;)
Sen har jag även lyssnat på den helsköna låten som var med i melodifestivalen med Pauline. Har alltid gillat henne, men denna låten är enastående!



                                                                    

Nej nu ska jag sätta mig i soffan med mina bollar och hoppas att det är något kul på TV.
Ikväll börjar äntligen Svensak hollywoodfruar, det får man ju bara inte missa:)
Hörs kanske senare:)






                                                              Take care/ H


utgång

Vet att jag jobbar i helgen, men jag drar ut ändå. Kanske ses ute i vimlet:)




Nu kommer flickorna.
                Take care/ H


...

Har idag fått reda på något fruktansvärt. Kommer inte att berätta vad detta hemska eftersom jag fått veta det i förtroende... Vill bara att denna underbara och fantastiska person ska veta att jag tänker på henne. Jag tror och jag hoppas att du min kära finner styrka och bekämpar detta onda.
Livet är så orättvist!!!




                                                                                      Take care/ H


fredag:(

Då var det dags att bege sig till jobbet igen efter två underbart sköna lediga dagar. Känner mig så himla tråkig bara, är så sugen på utgång i helgen. Men men så är det när man lever det glamourösa livet som undersköterska. Så idag för att trösta mig själv lite så åt jag en väldigt god frukost, inte den nyttigaste men det skiter jag i. Det blev pannkakor med hallon sorbet glass i och självklart kaffe. MUMS!

Men alla party glada här får ni min favorit låt just idag!







                                   
                                                  Take care/ H


vår?

Hemma efter en promenad med Anna, blev självklart svängen runt munksjön. Så mysigt att se solen gå ner över isen, men nu är jag sjukt trött på snön. Får gärna ta och bli vår nu, så vi slipper all snö och alla isgator. Längtar så till man kan gå ut utan tjocka jackor och stövlar. Tänk er en snygg jeansjacka eller en kavaj med tyg skor eller snygga klackar... Åh vad jag längtar:)

Nej nu är det dags för sista avsnittet för den här veckan av biggest loser:p



                                                                 Take care/ H


20 månader av kärlek

Har forfarande inte gjort ett piss idag. Så nu ska jag damsuga och sedan lägga kycklingen jag tagit fram i en marinad. Sen ska jag ta en lång dusch och hoppas att den gör mig lite piggare. Imorgon är det ju jobb igen som gäller.




Idag har Dick och jag varit tillsammans i 20 månader, 20 månader av ren kärlek. Nu menar jag inte att vårat förhållande är perfekt och att vi aldrig bråkar, men jag älskar verkligen den mannen. Han är så fruktansvärt snäll och omtänksam, bättre människa får man leta efter. Jag är så imponerad av dig Dick, att du har tålamod med mig. Brusar aldrig upp dig när jag är tjurig, du skriker aldrig även fast jag gör det. Du pratar alltid lugnt och sansat även fastän du är arg så du kokar.
Nej jag är djupt imponerad av dig och ser upp till dig älskling!

Sen kan jag tänka att många av er undrar varför vi inte har valt att flytta ihop. Men jag tror för att ett förhållande ska fungera måste man vara självständig. För att jag ska kunna vara självständig måste jag få bo själv och känna att jag klarar av allt vad det innebär. Om vi hade flyttat ihop direkt så hade det nog automatiskt blivit att vi intog varsina roller. Att jag ska städa och laga mat, medans han ska betala räkningarna och sätta upp hyllor. Nej jag vill att ett förhållande ska vara jämställt och att båda kan göra allt. För vad skulle hända om allt en dag tog slut, och jag aldrig hade betalt räkningarna eller vet hur man monterar en stol?

Självklart har jag fått en massa hjälp nu när jag har flyttat, både från Dick och min familj. Men det handlar om att jag vill lära mig från grunden. Sen tror och hoppas jag på en framtid med Dick, men just nu är detta vad som känns rätt för mig. 


Jag älskar dig Dickie;)
 

                                                   Take care/ H



4/3

Inatt blev det väldigt många timmars sömn, runt tolv tretton stycken. Men när jag sover så mycket så blir jag nästan bara ännu mer trött. Känner mig fortfarande sjuk, så träna, det enda jag är sugen på, kan jag glömma. Synd att jag inte har fått hem den där Astrid Lindgred boxen än, för då kunde jag legat i soffan hela dagen och kollat på allt från Ronja rövardotter till Emil i lönneberga. Det hade vart nått de! Får väl se vad jag roar mig med idag. Nu ska jag dricka mitt te och hoppas att mitt ont i halsen försvinner.


Nu på morgonen roade jag mig med att diska..
 


Btw mina nya jeansleggins, härliga till våren!




                                         









                                                                             Take care/ H 


Grey´s

Wiee idag är det Greys och igår var det desperate! Äntligen finns något att kolla på igen!
Gick väldigt bra att ta bort stygnen idag, mycket bättre nu:) Och så sa dom att mina bortdomningar i käken kommer försvinna, kan dock ta ett halvår. Men det kan jag nog stå ut med:)
Efter tandis åkte Dick och jag och handlade, så nu är Hannah nöjd igen;) Sen så har vi bara lagat god lax och myst. Time for Grey´s!



                                                    Take care/ H


sjuk?

Ja jag vet att uppdateringen är urkass. Men har haft massa annat att syssla med och ingen ork att sätta mig vid datorn. I veckan har jag inte gjort nått speciellt egentligen, mer än att jag gått och blivit förkyld. Så idag kommer jag ligga hemma hela dagen och bara krya på mig. Har sånt fruktansvärt lock för vänster örat, och hela bihållorna är igentäppta. Nej mår inget vidare idag. Men är ledig idag och imorgon så hopppas jag mår bättre till helgen.

Igår var lite mysigt, då jag och några jobbarkompisar lunchade på Chili Thai, vi skulle nämligen på utbildning igår. Helt okej, men det hade med datorer och göra och det märks att vi i vår generation växt upp med datorer i våra hem. De som var en generation äldre frågade saker konstant, vilket gjorde att kursen tog dubbelt så lång tid hahah.

Idag ska jag även en sväng hem till Habo, ska nämligen ta bort stygnen ur munnen idag. Wiee!! Så skönt, det där trådarna bara fladdrar i munnen. Funderar på att åka hem hit igen, nu när jag inte mår så bra. Vill även passa på att träffa Dick lite, vi umgås så sällan min älskling och jag.





                                                        Take care/ H


RSS 2.0