Tre systrar och en mamma

Opps åt lite för mycket godsaker på jobbet, så sitter här med halsbränna. Men tyckte jag kunde få unna  mig lite gott nu såhär på lördagen. Imorgon blir det andra bular, då ska jag nämligen träna efter jobbet med alla flickorna. Blir skoj de:)
Sen ska vi hitta på lite skoj för Lina som fyllt år.
Nu efter jobbet kollar jag på körslaget haha. Men jag måste säga att team Amy/ Jönköping sköter sig väldigt bra. Den kören är klart bäst jämfört med de andra!
Haha va tragisk jag känner mig, sitta hemma en lördag kväll och kolla på körslaget.
Men men,börjar en mysig film nu efter "Tre systrar och en mamma". Så blir nog till att krypa ner i Klaras säng och kolla på den:) Ska ju upp tidigt imorgon.

Nej Amy åkte ut?!
Haha Hannah = TÖNT


                                                    



 Take care/ H


Ica Jerry

Bästa reklamen!



                                                         Take care/ H


Jobb med Zandra

Ska strax iväg till jobbet, börjar tolv idag nämligen. Så lite sovmorgon fick jag minsann och en promenad hann jag och Dick med:) Perfekt väder nu, solen skiner och det är precis lagom kallt:)
Har fixat lite ny musik till mobben som kommer strömma ut ur mina lurar på väg till jobbet. Inte helt fel de:)
Sen har jag konstaterat att jag måste städa mitt rum och rensa i garderoben, inte kul. Men men alltid lika trevligt att ha det rent och fint + att man hittar sina saker;)
Ikväll ska jag jobba med Zandra:) Ska bli mysigt, men tyvärr gumman avbeställde jag inte maten. Det var nämligen janssons idag och det vill dom ju inte missa. Så vi får ta pizza en annan dag babe.



På den gamla goda tiden, när man var blond:p






                                                                        Take care/ H


At work

Ja sitter på jobbet nu igen. Marlen har precis lämnat avdelning och här sitter jag helt själv, eller nej inte helt själv. Mina söta gamlingar finns ju här också.
Jobbar till nio ikväll, så får kika på idol på jobbet. Sen skulle min älskling komma hem till mig, vilket inte alls var planerat. Skoj när det händer nått oväntat;)
Idag innan jobbet var jag en sväng på stan, köpte bara ett vitt linne och en t-shirt från Veromoda + två armband, det får ni se en annan dag. Var egentligen på jakt efter ett par skor, men får nog ta med mig någon sugen shoppare för att finna dessa. Någon som är sugen?

Som sagt jobbar jag denna fredag kväll vilket betyder att jag jobbar hela helgen. Måste säga att det inte alls framkallar några ångest känslor som det brukar göra. Känns faktiskt helt okej, kanske för att det inte verkar som någon annan gör något denna helg. Plus att både jag och Marlen trodde det var helg mitt i veckan. Så känns praktiskt taget som att helgen redan är slut. 
 Nästa helg däremot ska jag och min älsk, åka till hans stuga som ligger utanför Halmstad och mysa. Det blir nog shopping, strandpromenad och god mat och så självklar vin:) Ser verkligen fram emot detta:)

Nehe nu så är det dags att dela lite mediciner här på solstickan, sen tänkte jag hälsa på Lina som är på 4:an och jobbar idag:)
Hoppas alla får en mysig fredag kväll!

                                                                      Take care/ H

                                        


29/10

Hej hopp i lingon skogen. Sitter här lätt illamående, eftersom jag råkade vräka i mig godis. Men förhoppningsvis mår Dick värre snart, han tog nämligen vaccinet mot den nya influensan.Mohaha skadeglädje är den enda sanna glädjen, haha nej då hoppas han inte känner nått;).
Idag var min enda lediga dag, men nej jag skulle på brandutbildning. Kul...
Innan dess var jag ute på ett ärende, säger dock inte vad ifall det inte blir aktuellt. Nu ska vi kika på någon film som Dick har ordnat med, jag hade hellre gått ut en sväng och sedan kollat på "mammas pojkar". Men ibland får man  vara snäll och ge med sig, får väl se vem som får som den vill i slutändan;)
Nu sitter han och kollar på något djurprogram haha, vilket intresse:p


 





                                        Take care / H


bättre sent än aldrig

Bättre sent än aldrig är ett ordspråk jag håller kärt;)
Här är nämligen lite bilder från helgen, avskedsfest/ singstar kväll.

Så tyckte Lina om Rosé. Och så såg Anna ut ovetandes.


Så här såg Anna ut när hon hade smakat.



Emma säger morr, jag säger läppförstoring+ glasögon?



 HAHA jag säger bara Lina kvinnan!



Grr Larsha, har du blekt tänderna darling;)



Haha förlåt kvinnor, kunde inte låta bli! Men det visar ju bara hur mycket jag får skratta och må bra.
Ni förgyller mina dagar babes!
Love to ya all. PUSS




                                               Take care/ H


Dålig humor

Precis hemkommen från jobb och träning. Eller inte precis hemmkommen, har hunnit packa upp väskan och städat toan. Idag är en sån dag som jag har energi att göra allt som behövs göras. Sånna dagara gillar vi!
Som sagt så har jag tränat, blev aerobics, var dock inte så roligt. Jag tycker om när man är hel slut körd och knappt orkar gå ett steg till. Så kändes det inte idag, men som mamma säger, "Bra motion är den som blir av". Min visa mami<3 Hon har så rätt så.
Idag slutade jag 12, men som tidigare skrivet så hade vi PK, eller personal konferans som det så fint heter. Ja vi sitter i stort sett och pratar med chefen om dittan och dattan. Sprang sen vidare till friskis.

Idag ska jag träffa Larsha, ska blir mycket roligt för det känns som evigheter sen. Vill även ringa Emma och höra hur hon har det uppe i huvudstaden, se hur lantisen klarar sig:)


My beloved friend Anna.
Anna indian, mjaou
HAHA





                                Take care/ H


Johan Falk

Har precis kollat på två filmer, Johan falk och sen någon tredje uppföljare till bring it on. Nej Dick var inte överlycklig och håller med om att den inte var alls kul:P
Efter jobbet idag så körde jag ett medel pass på friskis, vilket var bland det jobbigaste någonsin. Men nu känns det underbart, kanske blir ett pass imon med...
Nu ska jag krypa ner under täcket för imorgon väntar ett personal möte och är jag inte utvilad då, så somnar jag  omedelbart.

Take care/ H


sniglar och fötter

Jobbat ikväll, och ikväll var det lite speciellt för Lina gick brevid på en annan avdelning i huset:)
Träffade henne ett par gånger, vilket var mycket trevligt. Hon var så snygg i den blå,vit randiga outfiten.
Efter jobbet gick jag en sväng, kände att jag behövde tänka igenom en del saker. Jag tror jag trampade på minst tre sniglar, usch. Men så började jag fundera, dör sninglarna när man tar sönder deras skal? Det är ju deras hus..
Ja sen mådde jag sjukt illa för det ploppade upp massa maskar överallt. Och jag som avskyr maskar, maskar och fötter är min största fobi.
Nehe nu har jag grubblat tillräckligt för idag så ska krypa till kojs nu..


Take care/ H


Rycker in

Måndag igen och dags att komma tillbaka till verkligheten efter en välbehövd helg.
Börjar 11 idag så tänkta ta en promenad och städa lite innan jobbet.
Igår var jag som sagt på innebandy och min älskade lillasyster följde med. Mullsjö vann med 14-4 så det var ju ingen spännande match direkt:p
Efter matchen så kollade vi på "Ensam mamma söker" och sedan började vi kolla på "Love actually".
Orkade dock inte se hela så vi gick och la oss. Hela dage igår var bara så mysig, länge sen det var så mysigt. Tack Älskling!
Emma rycker ju in idag så villl bara önska henne lycka till!
Ha de gott hjärtat!









Nehe dags att ge sig ut i rusket..

                      Take care / H


sovmorgon

Vaknade runt två idag eller ett egentligen eftersom vi ställer om våra klockor idag.
Med en viss huvudvärk och hungrig mage gick jag ner och åt lite frukost med Dick. Igår var som sagt högskoleprovet vilket inte gick alls bra, men men. Sen var det bara raka vägen hem och Slänga i sig två mackor och sen iväg till Emma som hade gjort så mysig. Därför jag inte hann skriva något igår.
 Kvällen var väldigt lyckad som alltid med tjejerna. Kvällen med utgång var tänkt som en avskedsfest för Emma som  rycker in imorgon. Lilla vän hoppas du får en bra tid i Sthlm.
 Idag så blir det till att titta på när Dick spelar innebandy i korplaget. Ska bli kul, sen blir det nog en film framåt kvällen. Ska försöka lägga in lite bilder senare idag, men får se vad som hinns med.


                               Take care/ H


Högskoleprov

Onsdag, torsdag och idag har jag varit så sjukt trött. Vet inte vad som är felet, kanske vaccinet?:P
Igår torsdag var vi iaf på hockeyn, men gubbarna från jobbet. Vilket vaar mycket uppskattat! Hv vann mot Frölunda med 4- 1 och Tedenby var verkligen matchens stjärna!
Idag så var det jobb som gällde och sedan en snabb visit på bolaget. Imorgon är det hägskoleprovet och sedan lite vinkväll med brudarna, mycket uppskattat.
Nu ska jag och Dick kolla på Idol och käka pizza, är för trött för att laga någon mat.
Hoppas er kväll blir bra och önska mig lycka till imon, även att jag inte tror på något toppresultat. Eftersom det är första gången jag försöker och det brukar krävas minst tre försök innan man får sitt bästa resultat.


PS. hoppas Eddie åker ut idag;)

                                               Take care/ H


Samtal med chefen

Nu så är medarbetar samtalet över iaf. Gick jätte bra, det var verkligen inga problem. Känns faktiskt ganska bra att få prata lite med chefen hur det känns på arbetsplatsen.
Så nu är det bara hockeyn kvar, och det ska bli skit kul!
Hoppas bara dom vinner, har hört några som tror dom förlorar. Men hoppet lever kvar:p

Hörs kanske sen




                Take care/ H


Godis och annat gott

Igår när jag skulle sova så skakade jag som ett löv. Frös som bara den, hjälpte inte att jag hade en varm plutt brevid mig. När jag gick upp imorse var det bara till att knapra alvedon, så jag lever än. Länge leve värktabletter!
Efter jobbet så åkte Dick och jag till ICA maxi, handlade lite godis, gulasch soppa och frallor.¨Hyrde även en film som hette "Flickrvännerna från förr". Ingen höjdare direkt, mer en måbra film och antar att den vill inge hopp till att alla kan tro på kärleken. Jaja lite familje + pojkväns tid, aldrig fel det.
Nu ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen krypa ner i sängen med Dick och förhoppningsvis kolla på "Oskyldigt dömd".

Imorgon så börjar ja 11.00 men ska in tidigare och ha medarbetarsamtal som det så fint heter. Alltså prata med chefen om hur jag och mina kollegor fungerar ihop. Ja, det ska nog inte bli några problem. Men wish me luck!


                                                           Take care/ H


better in times

Hej hopp lingon snopp..
Nyduschad och mätt känner mig mycket bättre nu än förut. BRA! Kom ju på en sak jag inte får missa, HOCKEYN på torsdag. Har ju hämtat ut biljetterna idag så är pepp till tusen. Jag och Robin ska ju gå med gubbarna på jobbet. Ska blir riktigt kul, dock kanske det blir ett besök hos spelarna efter matchen. Men jag vägrar att följa med ner haha! Robin tyckte det var en kul ide eftersom gubbarna kommer ut så sällan. Wiee jätte kul.
Föresten Pappa lagade thai inspererad mat idag och guuuud vad gott det var! Åt hur mycket som helst, haha det är ju också förklaringen till varför jag ser ut som jag gör;)







                                                                                             


                                                                           Take care/ H


A(H1N1)

Just nu mår jag så dåligt, idag var det ju vaccinations dags. Vaccinet mot "den nya influensan" A(H1N1), även kallad "Svin influensan". Vill verkligen inte skrämma dem som tänk att vaccinera sig, men jag reagerde lite vilket många andra också gör. Sitter nog med lite feber, yr och illamående. Hoppas bara det går över tills imorgon, orkar inte ligga hemma och tycka synd om mig själv:p
Själva prutan gjorde inte det minsta ont, det är bara nu efter jag känner mig lite risig.
Hade tänk att träna idag, hade med grejerna och så, men det går verkligen inte. Orkade knappt gå till bussen, kändes som benen skulle vika sig och magen vände sig ut och in. Men äntligen hemma, känns det som att sängen är det bästa stället att tillbringa dagen på (i?).

Så dagen blir bara chill, Dick kommer sen och sällskapar. Ska ringa Papi med och be honom hadla lite frukt och annat gott.
Hörs kanske senare!




         




                                                            Take care /H


Tacokväll

Sitter här i köket och har svårt och andas. Malte emmas hund är boven i dramat. Kom precis hem från middagen med flickorna, blev tacos:)
Sen spelade vi spel och hade det jätte trevligt. Skönaste flickorna!
Mycket skratt, Me like!
Nu kommer Dicke och så ska vi mysa ner oss sängen och prata igenom dagen, som vi brukar:)
Älskar att ligga och småprata innan man ska sova!

Bilder från kvällen kommer imorgon, haha är du rädd nu Wiberg? :P



                         Take care/ H


Högskoleprovet kan skita ner sig

Okej vi säger såhär, högskleprovet kommer att gå åt pipsvängen! Det avr det värsta jag gjort i hela mitt liv:p Känns som huvudet kommer sprängas när som helst.. Så nu blir det lite veg. lasange och sen ska jag ta mig i kragen och hämta ut hockey billjetterna tills på torsdag:)

         Take care/ H


Sjukhuset

Är ledig idag så himla skönt, men blev ingen sovmorgon för det. Först och främst skulle jag väcka den lilla grisen som låg brevid mig, eftersom han inte vaknar när klockan ringer. Sen fick jag sova vidare en timma sen skulle jag skjutsa in Papi till sjukan igen. Nu har vi iaf fått bukt med vad problemet var, tack och lov!
Sånt skrämmer skiten ur mig, när man inte vet vad som är felet. Men nu vet vi och det är jag tacksam för. Nu är det bara att hitta lösningarna på problemet.
Ikväll så blir det mys med flickorna eftersom Anna w har fyllt år. Haha alla mina flickor fyller nu på en gång, så det blir massa fireri. Har köpt en liten present sen så blir det lite käk hemma hos Emma. Opps hoppas inte detta är hemligt, antar att du Anna får reda på det innan ikväll isåfall:p
Annars idag ska jag sätta mig med en stor kopp kaffe och öva inför högskoleprovet som är på lördag, sen blir det en promenad med Anna och sen handla inför kvällen.







                                                      Take care  /H


..

Glömde en sak igår ju! Under an av period pauserna, så filmade dom ett par. Sen så talades det ut i högtarlarna, att han undrade om hon ville gifta sig med honom. Hur guligt som helst och lite amerikanskt över det hela. Förhoppningsvis så svarade hon ja:)
Dags att jobba nu, men imon är jag ledig!



     I miss my boo!


                                            Take care


Hockey och Thai mat, kan det blir bättre?

Hemma efter kvällen med flickorna. Firade Anna som fyllt 20 med lite hockey. HV vann, men det var precis med 5-4. Grym match vart de iaf.
Efter natchen blev det Chili thai och massa mys med mina bästa. Mycket trevligt flickor!
Larsha/ Anna fäljde med hem och vi kikade på TV en stund innan det var dags att tänka på refrängen. Jag ska ju upp och jobba imon så passade ganska bra. Var dock sugen på lite sällskap i mörkret, men icket. Blir ännu en ensam natt..

Mina bästa, vad skulle jag ta mig till utan er!




                                                                               
Btw så blir det vaccin på tisdag, har tagit det stora beslutet nu:p Haha mammas tjat gav tydligen resultat. Jaja kan vara jobbigt att erkänna, men mamma vet ju faktiskt oftast bäst!





                                                                                Take care


Wiee

wiie sitter på jobbet, började nämligen kl sju. Vägarna var alldeles tomma när jag for från Habo till jobbet, här på solstickan. Regnet piskade och jag satt och frös en bra stund innan värmen kom igång, men då är det bara till och vrida upp radion på högsta volym och vråla. Ingen som hör ändå ju;)
 
Efter jobbet fick jag order av min kära far att åka till Maxi och handla någon ost och färsk sparris. Hmm?
Sen blir det raka vägen hem och duscha och fixa lite inför eftermiddagen/kvällen.
Ska bli mycket trevligt!
På tal om något helt annat, så kikade jag på Idol igår med familjen. Jag säger bara TACK för att Camilla/ schlagersånger/ dansbansdrottning åkte ut!
Haha så överdriver och ljuv på något sätt,haha nej det där går inte alls hem hos fröken Björnell.

Hoppas alla får en bra Lördag!



                                            Take care


Jobb hela helgen...

Kvällen igår bestod av våfflor med glass och bär. Men innan våfflorna blev det lite venprovsövning för Linnea. Och det gick suveränt, men sen skulle hon sätta en PVK, ni vet en såndär man sätter i handen när man ska få dropp. Nja kan väl säga att jag fick en liten extra hålväg brevid blodkärlet. Haha men bättre lycka nästa gång sis. Haha men fy satan va ont det gjorde, men snällt lär jag henne fortsätta tills hon själv insåg att hon inte var i kärlet, utan brevid:p
Efter kladd med blod och goda våfflor så kollade jag och Dick på Johan Falk, tredje filmen. Åh vad jag älskar dom filmerna!
Sen var det bums i säng. Idag hade jag tänk att gå en lite runda på stan för att ordna en present,men uppäckte precis att jag började en timma tidigare.
Så får ffixa det en annan dag istället.
Annars är det jobb hela helgen och lite annat kul imorgon kväll. Men kan inget säga här...





                                                                Take care


15/10

Hemkommen från promenaden i solen med Larsha, mysigt..
Fick även lite nya bilder från bruden, alltid lika kul. Bland annat från våran cypern resa:)
Har precis ätit lite och väntar på Dickie, får väl se när han dyker upp. Eftersom det inte hanns med något the sims igår, så får jag ta det idag istället.
Har ju faktiskt redan varit ute på en promenad idag, så kan med gott samvete sitta inne. Annars tycker jag man får lite lätt ångest om man sitter inne när solen skiner...
Har dock läst att det räcker att vistas i solen i 15 minuter, så är D-vitamin behovet tillgodosett. Så en promenad på 15-20 minuter och du har fått en viktig vitamin i dig, samtidigt som du får motion.

Nehe dags för disken och sen The sims


Take care


Sommar och sol....

Kvällen igår var väldigt trevlig, med gött folk och god mat. Visst fotbollen var ju med bra, dom vann ju. Men det kunde ju spela kvitta, Jävla Malta:P
Blev dock inte så sent igår eftersom hjag var tvungen att köra papi till sjukhuset idag kl 07.20. Så sitter här och gäspar. Men Larsha kommer snart förbi och då blir det promenad och fixa en sak. Kan dock inte säga vad, för personen i fråga det handlar om läser förmodligen:p
Efter promenaden så blir det "Sunes sommar" med Larsha. Wiee, älskar Sune!
I eftermiddag kommer Dick så får väl se vad vi hittar på...

Lägger ut lite sommarbilder nu när vi ändå pratar om sommaren:)
Även lite bilder från vår Asien resa:) Enjoy


                                         Take care


La jönnet

Dags för olearys...


Take care


Fågel, fisk.......


Fågel fisk eller mitt i mellan?



Ahh svårt, jag vet aldrig vad jag vill ha för hårfärg...Suegn på det jätte mörka samtidigt som jag saknar det ljusa. Inte lätt alls...
Jaja ska inte blondera nu iaf, sliter något fruktansvärt på håret.




                                                                               Take care


Tandläkarbesök...

Strax blir det duschen, jag Anna och Lina har nämligen varit på en långpromenad. Var rätt kallt men ändå blev jag alldeles klabbig.
Tidigare i morse var jag hos tandläkaren, och det var inget trevligt besök.
Hade inga hål men de såg att min ena visdomstand växer helt fel, så att den kommer förstöra de andra tänderna.
Och nej jag har ingen lust att ha räls igen!
Detta lilla kirurgiska kalaset kommer att kosta ca 3500 kr. Kul...
Inget roligt att kasta ut pengar på, så nu har jag bestämt mig för att sköta min tänder exemplariskt. Så innan våran promenad idag så var jag på apoteket och köpte fluor tabletter med citron smak och tandtråd. Ska minsann inte sponsra tandvården med mer pengar, genom att ha hål o tänderna.



Efter Duschen ska jag städa lite här hemma, både mitt rum och köket där nere som ser ut som ett bomb nedslag.
Sen ska jag fixa naglarna och om jag hinner innan Dick kommer ska jag spela the sims:)
Ikväll sen ska vi till Olearys och kolla fotbollen och äta lite. Bira blir det nog också kan jag gissa.




                                                                                        Take care


The swine flu

Hemma från jobbet, var dock en kort vända på själva jobbet innan det var dags för kurs.
Kursen handlade om basala hygienrutiner, vaccinationer och hörapparater.
Har en vecka på mig nu att bestämma mig för att ta vaccinationen eller inte.
Vi som jobbar inom vården får ju som alla säkert redan vet, vaccin bland de första.
Men vi får se, känns inte som de  vet så mycket om själva vaccinet än. Samtidgt så känns det ganska själviskt att inte ta det, när man jobbar med en så väldigt utsatt grupp männsikor som vi faktiskt gör.
Men vi får se hur det blir, sak diskutera det med mamsen som har bra koll på det där.

Har precis kollat på brook knows best, med clucken.
Ska strax äta och orkar inte skriva för jag skriver bara fel hela tiden, vilket hon, den där Klara, gärna påpekar:p
Just nu kollar jag på Grey´s och det är avsnittet där O´malley blir påkörd av en buss, och dör. Usch hatar egentligen sorgliga slut, men men så är även verkligheten ibland.
Idag väntar vår familj på ett besked som förhoppningsvis är positivt.
Annars vet jag inte om jag orkar med vardagen mer...

Ikväll ska jag träffa Anna och Lina, så blir antagligen en liten promenad.
Saknar mina fina flickor så jag kan spricka ibland. ´
Dom är verkligen bäst.



                                                                                           


        Take care


Grattis min fina

Tjo flöjt! sitter och kollar på the hills och är proppmätt.
Har precis ätit tacos med Dick och Klara.
Efter jobbet idag så blev de aerobics på friskis, där jag träffade syrran Linnea:)
Fy vilket jobbigr pass, men väldigt kul. Länge sen jag hade så kul när jag har tränat, som idag:)
Blir nog lite träningsvärk dom närmsta dagarna:)
Nu ska jag och Dick kolla på special avsnittet av svenska hollywood fruarna.

Sen är det någon som fyller 20 år idag! Grattis LINA min älskling, hoppas din dag har varit kanon!



Älskar dig gumman!


                                                           Take care


11/10

Som sagt så var det utgång med jobbet igår. Började hos Maria, vilket var mycket trevligt. sen drog vi till China palace och åt. Jag tog phad thai som var min favorit under vår resa i Thailand, men vilken besvikelse. Inte alls gott, men hade iaf trevligt sällskap.
Vi drog sedan till Olearys och sedan vandrade jag vidare och träffade Dick och co.
Idag blir det en dag framför TV:n, gud va skönt, ska inte röra ett finger:)

Take care

jobbferre

Syrran var jätte vacker i många av klänningarna, men ingen var klänningen med stort K.
Så jakten fortsätter. Efter provtagningen blev det fika på bernads city och sedan en sväng på stan och IKEA. Mysigt värre, men nu har jag en del bråttom så ska skynda mig inför kvällen.
Hoppas ni får en bra kväll...


Take care


The lion king

Sitter med tandborsten i munnen och vi ska snart lägga oss.
Imorgån blir det spännande,då vi ska kika på någons eventuella bröllops klänning. Blir antaglien en hel bunt med klänningar:) Fy va roligt!
Har precis kikat på lejon kungen och ätit massa gott, blev dock inga våfflor. Men kanske på söndag...
Time to sleep!





                                                     Take care


Ledig!

Fredag=ledig.
Inte alls dumt vill ja säga, tog en skön och välbehövd sovmorgon idag.
Hade huvudvärk mest hela dagen igår, men sömnen verkar ha gjort susen.
Planerna för dagen var egentligen att ta bilen in till stan och shoppa och sedan gå på bräda passet. Men nej för mamma hade ockås planerat att ha bilen idag, så icket.
Orkar nämligen inte släpa runt på min stora tränings väska på stan. Men får se hur jag gör, kanske får ta stan efter träningen.
 
Efter besöket i stan så åke jag och Dick antagligen hem till honom och äter lite med hans föräldrar. Var så länge sen jag träffade dom. Sen ska vi kolla på lejonkungen och äta våfflor!
Så himla mysigt:)
Annnars blir det en lugn dag idag.
Här har vi det jag köpta igår:



Från bikbok



Från H&M



Även denna från H&M


                                                                      Take care


...

Sitter på jobbet och väntar på Hannan. Jag har verkligen skit tråkigt. Vad ska jag hitta på nu då...
Vart en sväng på a6 idag och shoppade lite, wiee det var kul. Men hittade inte det jag sökte så får nog gå en sväng imon med.  Men kom iaf hem med tre toppar, bild kommer ikväll eller imon.


Take care

over and out

Good morning!
Sitter här värk i ryggen, men det är skön värk, nämligen träningsvärk.
Inte äcklig värk som jag får för att jag jobbar, utan as go tränigsvärk.
Tänke ta en promenad nu för att mjuka upp kroppen lite.
Börjar nämligen 12 idag, så har ingen större brådska. Har laddat mobilen med go musik som ger tagg för lördag. Ska nämligen ut med jobbarkompisarna, blir riktigt kul.
Händer annat kul på lördag också men det kan vi ta då:)
Sen är jag ledig imorgon, så då tänkta jag ta och köra ettt bräda pass på friksis. Haha vi får väl se om jag orkar mig upp..


Haha mina kväckebröd som mest ser ut som tillplattat fågelbajs.

                                                                       




                                                                                          Take care


knäckebröd

Sitter i sängen nu och har mest ont i hela kroppen. Bara jag inte blir sjuk. I helgen blir de ju en massa kul!
Väntar på att mitt bakvärk i ugnen ska bli klart, men det dröjer minst en halvtimma till. Jag gör nämligen knäckebröd, väldigt nyttiga ska ni veta. Har ätit dom hos både Lina och Anna och fick receptet idag, väldigt gott kan jag tillägga. Fast tvivlar på att mina blir lika bra som kvinnornas mina. Är ju inte så vass i köket måste jag erkänna. Receptet hittar ni nedan.
Idag efter jobbet så tog jag tag i livet och åkte till friskis och körde ett pass. Ska verkligen ta tag i det här med träningen nu. Haha så sa jag visst förra gången också, och kolla hur det blev med det:p

Idag påväg till affären såg jag världens gulligaste, en pappas om åkte åkgräsklippare med öronskydd (eller vad det heter, men ni vet vad jag menar) och sin lilla bebis framför, med precis likadan öronskydd. Haha såg för sköna ut!

Nej nu ska jag bara ta det lugnt, har vart så aktiv idag. 
Och Emelie din jävel, vi har ju ett avtal om rökningen!

Receptet:
2 dl dinkelmjöl
1 dl sesamfrön
1dl krossade linfrön
1dl solroskärnor

Blanda allt tillsammans med ½ dl rapsolja och 2 dl kokande vatten.
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och skjuts in i ugnen på 150 grader i ca en timma.

Lätt som en plätt...





                                                             Take care
                                                                                                     


Sötnos

Sitter här med Dick som är fruktansvärt uttråkad. Så får bli ett kort inlägg. Idag var det jobb till fyra och sedan åkte jag, Rosanna och Angelica till Michan och lilla Novalie. Hon måste vara världens snällaste och sötaste unge. skriker och gnäller aldrig, och spydde bara en gång. Vilken sköning! Efter det så åkte jag hem eftersom jag reagerade på den lilla hunden. Har även fixat med lite papper som ska skickas in. Känner att vuxenpoängen flödar:) Men nu ska jag och Dick kolla på Desperate houswifes, eller?;) Vi får väl se...



Gullebissen och Rosanna:)






Take care



Helt ointressant

Dags för jobb, vart en promenad med flickorna idag.
Men nu måste jag kila, måste nämligen tanka bilden innan jobbet.
Hörs kanske senare!



Take care


Helt ointressant

Dags för jobb, vart en promenad med flickorna idag.
Men nu måste jag kila, måste nämligen tanka bilden innan jobbet.
Hörs kanske senare!



Take care


Grattis min vän!



Anna W fyllde 20 år igår, Grattis min fina!
Hoppas din dag var bra!

Gammal bild men du är lika fin ändå<3




Kom precis hem efter ens väng hos Lina. Ska krypa ner och sova nu, men var tvungen att kolla lite på lotta innan.
Haha fy fasiken va kul det är.
Haha detta är precis min humor, Larsha förstår;)

http://www.youtube.com/watch?v=k3XPaw8C85I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QC2eHscvtWY&feature=related


                                   Take care


söndags uppdatering

Hoppsan...
Längesen sist, men har varit fullt upp i helgen.
I fredags så var det 20 års fest för mig och Anna + att flickorna firade mig.
Så kvällen började med en väldigt uppskattad bowling, och sedan åkte vi till stan och partajade lite.
Väldigt rolig kväll, fick dock inte så mkt bilder.
Igår lördag så var det till att städa och sedan åka hem till Dick och kollade på HV mot Timrå. HV vann självklart:) Hann även hem till johans nya lägenhet och fick med oss några filmer hem.
Sen blev det plankstek och batman:) åkte sedan hem till mig och sov.
Idag så har jag varit duktig och städat mitt rum, och sen kikade vi på en Johan Falk film.
Sitter och väntar på maten så laddar upp några bilder från fredagen...





Take care


1 oktober

Hemkommen från en sväng på stan. Har varit en väldigt tuff dag. Ett besök på sjukhuset som verkligen inte var glädjande. Men sen fick jag en runda på stan och köpa lite saker inför morgondagen, och fick något annat att tänka på. Förutom ett par bytta skor och en undanstoppad jacka och lite god dryck inför imon, kom jag hem tomhänt. Lika bra det..
Hoppas Dick blir pigg inför imorgon med, han fick åka hem från joobbet idag. Men hoppas på det bästa, man ska vara positiv.
Nehe ska plocka fram saker inför imorgon och ta och duscha.En hel del annat att fixa, sen får jag slänga mig rakt ner i sängen.
A lot to do!

                                             
                                                                              Älskar er!


Take care

RSS 2.0