Bröllop

Jösses vilken helg. När jag väl kom hem igår efter en fullspäckad helg, visste jag varken fram eller bak. Har aldrig varit så trött, slutkörd och lycklig! Utan att tvekan den bästa helgen!
Fredagen började med att fixa allt i festlokalen, det tog hela dagen. Lördagen blev det till att gå upp tidigt, med två frisörer och ett antal flickor som skulle bli fina, var det nödvändigt. Sen klockan två så var det äntligen dags, så otroligt vacker var systern min. Haha så konstigt att man kan gråta så mycket av lycka, men det var bara lycka den dagen. Efter vigseln och Johans överraskning så var det dags för festen. Allt var perfekt kunde inte bli bättre! T.o.m. vädret blev bra, bortsett från en rejäl regnskur innan vigseln.
Men vilken underbar dag det var! Linnea och Johan ni är så fantastiska människor som verkligen förtjänar varandra!

Igår så var det bara till att städa efter festen, och sedan var det dags för middag med brudparet. Självklart också paketöppningen, det var inte den lilla högen. Inte så konstigt då det var över 200 personer på festen. Så det tog sin lilla tid att öppna alla. 

Idag ska jag tvätta, träffa Larsha och sen en överraskning:)











'











Skulle kunna fortsätta i all evighet, finns massor.
Sen är det en annan stor sak som händer idag. Min lilla syster blir 18 idag!!!
Grattis min älskade syster, ha en underbar dag!

Take care/ H




fredag

Har haft fullt upp hela dagen, så har inte haft tiden att tänka efter och verkligen känna efter. Men nu känner jag, jag känner nervositeten krypa sig på mer och mer. Ska bli så otroligt kul imorgon, men det där himla talet gör mig nervös. Men imorgon smäller det, imorgon gifter sig min stora syster! Det är helt sjukt, men jag är så glad för deras skull! Nu ska jag skriva ut talet och sedan öva lite till, så det verkligen sitter tills imorgon.
Ha en fortsatt bra fredag och Lördag, får se om jag hinner slänga upp några ord här imorgon.



Take care/ H


Fredag

Sitter på bussen hem till Habo. Idag så är det en massa förberedelser inför bröllopet, som är redan imorgon! Igår var en helt otroligt lyckad kväll. Började på Olearys med käk och vin, efter det var det dags för SATC 2. Vi hade skit kul och filmen var kanon. Så kunde inte fått en bättre dag/ kväll. Men idag blir det full rulle hela dagen, så hinner nog inte skriva nått mer.







Var även och kikade på balen, där Simon och hans flickvän gick. Simon var även min baldejt, men också Linas tvillingbror:) Dom var super fina!



take care/ H


torsdag

Nu drar vi och kikar på bal och sen blir de after work och bio!



                              Take care/ H


Torsdag

Hade ingen lust att sitta vid datorn igår, ingen tid heller. Efter jobbet kom mamsen, Klara och Nea och drack lite kaffe. Sen tog min älskling och jag en liten runda i skogen. Sen bar dete hem för att laga mat, sy löshår och städa. Idag har jag också en massa att stå i, först träffa Zandra en sväng. Sen ska jag träffa Lina för en runda på stan. Sen ikväll är det ju dags för premiären av SATC 2, som jag och mina fina ska gå på. Innan dess blir det after work, antagligen på åtta glas.



                       Take care/ H


Grekland!

I väntan på biggest loser och allt annat som är på TV ikväll, tänkte jag bara berätta att vi äntligen har hittat en resa! Så 5 augusti så bär det av till en liten ö i Grekland, bara jag och min älskling. Längtar så jag kan spricka!





Take care/ H


måndag

Ska dra till jobbet vilken sekund som helst, men drar ut på det så mycket det går. Vill inte vara inne och jobba när det är så fint väder ute! Var iaf ute en stund innan och fick njuta av det härliga vädret. Ikväll ska jag och älsk försöka få ihop något inför sommaren, planera en resa med honom är inte det enklaste haha. Nej nu måste jag kila.


Take care/ H


Söndag

hann aldrig skriva igår, men hade en underbar dag! Världens goaste väder, så vi var ute hela dagen. Med undantag för att kika på Linas lägenhet som förövrigt ligger max 100 meter från min lägenhet. Kan det bli bättre?! Efter Yatzy ute i parken så sprang vi en runda och sen direkt till maxi med Cassandra, Linus och Dick. Lagade mycket god mat, drack vin och åt jordgubbar och glass till efterrätt. Hellyckad dag!
Idag blir det lite tidigt firande av morsdag, eftersom det blir bröllop nästa helg.








                                 Take care/ H


The human centipede

Nu är lägenheten skinande ren, även jag tog en dusch med lite sällskap;) Duschade nämligen orkidéerna, har hört att man ska göra de om man vill att de ska blomma. Så nu ska jag få fina blommor till sommaren! Snart dags att laga Taccos, som det brukar bli när jag och Dick ska äta ihop på fredagar.
Men först ska jag bara visa er något sjukt äckligt, jag blev illa till mods av bara trailern!
Så varnar alla som är lite känsliga!

The human Centipede



                                                         Take care/ H



Fredag

Efter jobbet så åkte papi och jag upp till a6 för att ordna med en ny telefon. Så om ca en vecka kommer jag slippa äckel tutch mobilen:) Snart är det dags att åka och handla lite inför kvällen, sen städa lägenheten. Laga mat och sedan mysa ner oss framför en film, låter som en perfekt fredagskväll i min smak. Imorgon blir det nog hjälpa till när Lina äntligen flyttar till stan!! Så änligen blir vi grannar, som vi har längtat!
Nehe dags att kila till affären, ha en skön fredag!




                             Take care/ H


Honey

Ibland känns allt bara för jävligt, rent ut sagt! Då är jag så fruktansvärt glad och tacksam för att jag har Dick. Han gör mig alltid glad, spelar ingen roll vad det är. Så idag var det extra skönt att krypa ihop i hans famn när jag kom hem. Tack älskling!Nu ska jag njuta av kvällen.




Take care/ H


torsdag

Hann aldrig uppdatera igår, vart full rulle hela dagen. Efter jobbet så var Älsklingen och jag ute och sprang en runda. Efter att ha tagit en snabb dusch, så åkte vi direkt upp till a6. För att kika på en dataväska, eftersom mimn förra kom bort vid reperation. Sen så hann jag in på H&M för att köpa en mascara men kom ut med en söt topp också:)

Idag så har jag kompat lite igen som kommer bara jobba 11- 16;) Sen så ska jag hem och kika på ideér till bröllops frisyr. Åh jag kommer när jag skulle testa bal frísyren och göra smink och sånt innan. Så sjukt kul! Är lite avundsjuk på min syster som har både bal och student framför sig!


Här är linnet jag köpte:)


Minnen för Livet!



















                                              Take care/ H


Tisdag

Nu har jag myst en stund med Anna och Larsha. Nu är det dags för mys med Älsk och självklart, desperate och cougar town. Larsha och jag var och spinnade och jag har aldrig svettats som då! Sjukt jobbigt och hyffsat kul. Efter så hämtade vi ut våra biljetter till Sex and the city 2, som vi ska se på torsdag:) Sen så åkte vi hem till mig och åt exotiska frukter med yoghurt och musli på, sjukt gott!
Nu så har jag nog snart klurat klart på min tatuering. Men om någon har ett snyggt textsnitt på lager, så är det alltid välkommet.




Take care/ H


Friskus

Kom precis hem från ett avtackande, kan man säga så? Iaf för en som ska gå i pension, så vi smälde i oss lite smörgåstårta och kaffe. Nu är det iaf dags att träffa Annorna och först så blir det spinningpass, jag som hatar spinning. Larsha som har övertalat mig;)
Hörs kanske senare, annars få ni ha en härlig dag!


Ta bilden med en nypa salt;)

                                                     Take care/ H


mys med sis

Nu har Klara och jag äntligen kommit en liten bit på väg, med talet vi ska hålla på bröllopet. Vi har även varit och inhandlat löshår till mig och utsett ett par skor till Klara. Sen så hann jag även med att baka bröd, haha behöver dock öva lite på det.

Nu ska vi krypa ner i sängen och fortsätta kolla på Svenska hollywood fruar





                                                          Take care/ H


Shoes

Så fort jag drog upp rullgardinen så piggade jag på mig direkt. Ett samtal från Larsha gjorde självklart också susen:) Så drog mig ned mot staden och köpte skor som jag ska ha på bröllopet, hade verkligen tur eftersom paret jag fick med mig hem var det sista i min storlek. Så nu är det mesta klart inför bröllopet. Klara och jag ska kolla på lite löshår senare, men får se om jag hittar något. Funderar starkt på om jag ska baka innan jag ska iväg och träna. Har en känsla av att det inte blir så:P





                                                                    



                                                                                   Tak care/ H


Måndag

Alla timmars sömn har inte hjälpt. Känner mig sjukt konstig och vill inte kliva upp ur sängen, har dock tusen saker att göra. Men börjar nog med att ligga kvar i sängen och kolla på en film.
Ikväll kommer min lillasyster hit och sover, vi ska nämligen fixa en sak inför bröllopet. Funderar på om jag ska orka mig ner till stan och köpa mig ett par skor också. Men är som sagt sjukt seg, så vi får se vad jag orkar med.
Hörs sen!



                          Take care/ H


Söndag kväll

Hemma efter jobbet, och Guuuud så skönt! Så nu har jag tänt lite ljus i lägenheten för en skön stämning, Dick och jag ska dricka te och mysa en stund:)

En sliten Hannah



 


Ps. JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!!

                                                   Take care/ H


Gullunge

Vilken sötnos!




 Take care/ H


Söndag

Äntligen söndag, det flesta håller nog inte med. Men jag är ledig imorgon och kan inte beskriva hur skönt det ska bli. Är så sjukt trött efter denna helgen och längtar efter sovmorgon!
Slutar åtta idag och det känns som en hel evighet tills dess, men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.
Sen en fråga, när ska värmen och framförallt solen komma?
Nu känns det som att det är dags!
Oj vilket depp inlägg det blev, men är glad, egentligen.

Take care/ H


Lördag

Idag så har jag jobbat delad tur, alltså jobbat för- och eftermiddag med en rast på fyra timmar. Igår blev det lite sent. så idag har jag varit otroligt seg, trots att jag sov två timmar på rasten. Först nu jag känner att jag börjar komma igen lite. Har dock en timma kvar på jobbet.
Får se om jag orkar skriva ett mer intressant inlägg när jag kommer hem. Annars får ni har en fortsatt bra Lördag!
Take care/ H


Gotte fredag

Hemma en sväng nu efter jobbet och ska strax iväg och hämta lite max mat och kolla på film med Dick och Zandra. Mycket trevligt:)

Ha en fortsatt trevlig fredag!



                                Take care/ H


fredag

Då var det fredag igen och dags att jobba, hela helgen!
Kom precis hem från en promenad och ska nu hoppa in i duschen, innan det är dags att göra lite nytta.
Vi får väl se vad jag ska hitta på ikväll, beror lite på om älsk är hemma eller inte:)




Föresten såg jag bellatyra show som sändes igår, pinsamt!Har ni inte sett det, så kika.
Bellatyrashow.se



                                   take care/ H


torsdag

Det blev aldrig någon grillning igår med tanke på vädret. Så istället fick det bli plankstek, lite öl och trevligt sällskap. Idag så hade vi tvätt tid, så åkte hem från mullsjö och fick med oss lite filmer hem. Tvätten i maskinen och lite gotte så satte vi oss framför wedding crashers. Snart dags att ta ut sista tvätten ur maskinen, och sedan försöka få upp lite saker på väggarna här i lägenheten. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa, och imorgon väntar jobb.



                                      Take care/ H


Anna vart tock du vägen? ;)

När jag väl kom utanför dörren för min promenad, så började det dugga lite. Så bestämde mig för en springtur istället, så så fick det bli.

Just nu sitter jag och väntar på min kära vän Anna och jag dör av hunger, så hoppas verkligen hon ringer snart!



                                                               Take care/ H


Onsdag

Idag är jag lycklig, för idag är jag ledig:) Så skönt! Planerna idag är, en promenad, lunch med min älskade Anna på Chili Thai och sedan grillning med lite folk ikväll, hel mysigt. Men först och främst så är det lite saker jag måste pyssla med här hemma.



                                  Takee care/ H


Tisdag

I väntan på Desperate så kollar jag efter skor till min klänning! Ja har antagligen hittat en klänning nu som jag vill ha. Så nu är det bara skor och accessoarer som fattas:)
Träffade Sanna och vi tog en kaffe och sedan gick vi en sväng på stan. Tack vare tjejen på Vila så hittade jag  min klänning:) Sen så gick vi hem till mig och åt lite kvällsfika och kollade på biggest loser. Sanna var dock inte lika entusiastisk som jag;)
Nu så ska jag mysa med min man och bara ha de gött:)



                             Take care/ H


Tisdag

Kompade hem lite tidigare idag, så ska träffa Sanna om en stund och ta en fika.



                                 Take care/ H


måndag

Nu vart det ett tag sen. Men helgen har rusat iväg. I Lördgas så var det nämligen möhippa för min kära syster som gifter sig om tre veckor:) En mycket lyckad dag, orkar inte skriva ner allt men lägger upp lite bilder.
Igår/ söndag så var jag och Larsha och tränade och sedan åkte vi hem till mig. Då dök Lina upp och vi lagade mat och spelade super mario. Kan man ha en bättre söndag, nej jag tror inte det. Idag så var det dags för jobb igen och idag så ska jag äntligen få umgås med min kära pojkvän, känns som evigheter sen.



Bilder från helgen:






Så sjukt lik farmor:)








Finns en massa mer bilder men det får räcka för denna gången:)

Hörs sen

                               Take care/ H


Hemmakväll

Åh vilket gött pass Larsha och jag var på idag, verkligen en kvinna med energi som leder de! Nu sitter jag hemma hos mor och far, vilket känns underbart. Känner att jag behöver få bli ompysslad just idag, känner nämligen att huvudvärken börjar göra sig hemmastadd. Fast det finns ju en annan orsak till varför jag är här. Men det får jag berätta på Söndag, imorgon kommer jag säkert inte hinna skriva.
Efter träningen kom pappa och hämtade mig och vi åkte och handlade lite.

Så ikväll blir en sån myskväll som man hade när man var liten. Då såg man alltid fram emot fredagen och fredagsmyset.  
Alltid taccos eller bakpotatis(så var det säkert inte, bara jag som minns det så) fredags godis och disney dags. Det var livet, varför var man tvungen att bli stor?

Ha en trevlig fredag!
                    Take care/ H

                        


my home

Lite före och efter bilder:)

Före



Efter



Före





Efter





I sovrummet är det inte mcket ändringar, inte som syns på kort åtminstone.

Före





Efter




Dålig kvalité eftersom bilderna är tragna med mobilen. Lägenheten är långt ifrån klar, det ska som sagt upp gardiner och sedan hyllor och tavlor. Men det kan nog dröja;)
Nu kommer Larsha och vi ska snart gå och träna.

Take care/ H




Fredag

Har varit väldigt dålig på att uppdatera denna vecka. Så är det ibland.  Men idag är jag ledig och ska försöka att lägga upp några inlägg.
Igår var mamma och jag en sväng på stan, för att leta efter gardiner till mitt kök och till mitt sovrum/ vardagsrum. Hittade ingenting så vi åkte upp till ikea, där ifrån fick jag med mig en rullgardin och en hylla. Sen en kvart innan a6 stängde gick vi in på Iems, och där finns mitt drömtyg! Dock är det inte säkert att tyget räcker, eftersom jag har så högt i tak. Men det går säkert att lösa. Nu så ska jag städa och vattna blommorna, så ska jag visa hur lägenheten blev sen.


Igår fick jag även hem denna sötnosen




                                             Take care/ H


Omtapetserat och klart!

Äntligen är min lägenhet färdig!!! Nu är det bara allt som ska upp på väggarna. Så det är minsann lite tomt, men är hel nöjd med allt:) Så imorgon blir det till att kika på gardiner med min älskade mamma.
Sitter nu och kikar på "drömmen om Italien" där det är ett final par från Habo. Och gud vad vi pratar illa i Habo, det hörs så tydligt på TV hahha. Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän, som hade köpt en så fin present till min lägenhet:)




                                         Take care/ H


Måndag

Efter jobbet idag så beslutade jag och Dick oss för att ut och springa. Vart ju ett tag sen man rörde på fläsket, så det var gött:)
Vi hade med oss lite käk, så efter rundan så satte vi oss på bryggan vid axamo och käkade lite. Hade det inte blåst så hade det varit underbart, men stundvis var det jätte skönt.





                                    Take care/ H


söndag

Hemma nu efter en heldag ute. Så härligt, älskar våren! Vi började som sagt i stadsparken, där vi kikade på djuren och tog en glass. Sen åkte vi och handlade lite och vidare till utsikten i Huskvarna. Där vi stannade några timmar och njöt av god mat, sol och värme och så självklart kaffe. Det har verkligen varit en perfekt dag. Den kommer säkerligen sluta lika bra, nu ska vi laga lite mat och sedan lägga oss framför en film.
Bjussar på lite bilder från dagen:)























                                                                   Take care/ H


härligt värre!

Kom precis hem från stadsparken och nu ska vi till a6 och sedan ut en sväng till:)



                             Take care/ H


Söndag

Kass uppdatering, har vatir upptagen med allt och ingenting i helgen. Valborg så fick jag äntligen komma hem till min nytepetserade lägenhet. Blev kanonbra! Nu är det bara köksluckor och hallen kvar, luckorna som ni kan se på bilden.
På kvällen åkte jag och Larsha till Anna och lagade mat och drack vin. Väldigt mysigt. Sen kom Rosie förbi och vi tog en sväng förbi Petter, där det var livat.
Igår / Lördag, så sov jag för det första väldigt länge. Sen så åkte jag Lina och Anna till Ikea en sväng, däre jag inhandlade lite till lägenheten. Sen blev det lunch på CK. Lördagskvällen bestd av att äta hos svärmor och svärfar, sen en sväng till ICA Maxi för att köpa lite frukost mat och hyra film. Så igår såg vi Zombiland , kul film jag har dock drömt mardrömmar om det i natt hahha.
Nu ska jag käka lite fruksot innan vi ger oss ut i det härliga vädret.
Dick ligger fortfarnade och sover, så ska väcka honom om en stund.





                                   Take care/ H


RSS 2.0