Slapplördag

Kvällen igår blev så himla rolig! Det var såklart mina fem älskade flickor och så kom Petter, Johan, Filip och Fredrik eller ska jag säga Frederich;) Sen vart även Rosie här en stund, och lite andra brudar från hemorten. Mycket trevligt folk och en skön blandning. Stannade nog till tolv, sen bar det av mot staden. Det fick bli Olerys, och jösses vad kul det var. Ja men skulle säga att kvällen var mycket lyckad. Dock så drog jag och Dick lite tidigare än alla andra. Dick skulle nämligen spela match idag, iofs inte förens tre men det är alltid skönt att komma hem i tid;) Haha låter som en pensionär. 

Idag så ska jag inte göra ett piss, ska bara ligga i soffan hela dagen och vänta på Dick. Sen kväll blir det antagligen melodifestivalen, följer ju det slaviskt nu;)

Hopppas alla får en trevlig lördag, nu ska jag äta frukost:)
 Och stort tack för alla de fina presenterna som jag fick!

 

                                                              Take care/ H


hurtiga fredag

Har inte hunnit skriva på ett tag:p Igår var iaf jag och Lina i Ullared. Men det var inte lätt att ta sig dit. Det började med att jag skulle ta Dicks bil till bankeryd där Lina befann sig. När Lina hoppar in i bilen så frågar hon vad det är som låter så konstig om bilen. Nej inget svarar jag, den låter alltid så. När vi börjar åka så börjar ett smått dunkande ljud höras. Blir lite orloig så jag ringer till Dick som tror att det antagligen bara är något i bagaget. Vi fortsätter och skämtar om att det är någon som trummar i baksätet, medans ljudet blir mer påtagligt. Vi bestämmer oss för att byta bil med pappa. På väg till honom dunkar det till ordentligt och en del underifrån bilen åker av och bilarna bakom börjar blinka på oss. Detta var nära pappas jobb så jag stannar inte förens vi är framme. När vi väl hoppar ur bilen så ser vi att hela avgassystemet ligger under bilen. Inte avgasröret såklart, för det hade vi ju redan tappat. Så den bilen var ju bara att skicka in på reperation, endast två dagar efter att den genomgått en full service. Men pappa säger iaf att det inte var mitt fel och det kändes skönt. Idag är dock bilen hel igen:)

Efter allt detta så åkte vi iaf vidare mot vårat mål, med pappas bil. Lina hade skrivit ut en vägbeskrivning som vi noggrant följde. Det hjälpte dock inte för vi hamnade mitt ute i vildmarken. Efter att ha hittat en kartbok i bilen så kom vi iaf fram. Vi shoppade en stund och några fynd fick vi minsann med oss.
Väl hemma så mötte vi upp Anna och åt på Chili Thai, min och Annas favorit:)
Senare kom Larsha in och vi hyrde en film och gick hem till mig och kikade på den. Dock var den skit dålig, men hade ju som tur var trevligt sällskap.

Idag gick jag upp halv nio och började tvätta, sen har jag även hunnit med att handla, städa och träna med flickorna. Duktigt av mig

Ikväll blir det lite inflyttnings partaj med lite trevliga vänner.
Känner dock att en magkatarr attack är på väg, så det får nog bli en lugn kväll.
Nu ska jag iaf göra chockladbollar.
Så det tyckte iaf jag var en bra uppdatering, hoppas du är nöjd nu!


Take care/ H


23/2

Hemma efter träning med flickorna:) Så nu sitter jag och äter kvällsmat framför TV:n, perfekt!
Efter jobbet kom Linnea och vi lagade mat, i thai stil sen gick vi vidare till city. Där jag som sagt skulle träna. Igår vart Larsha här efter jobbet och vi färgade håret, mycket behövligt!
Kort uppdatering om de två senaste dagarna...

Take care/ H


Kladdkaka och hårfärg

Söndag idag och smärtan håller i sig. När jag skulle borsta tänderna idag så följde det med en härlig klump när jag spottade. Mamma trodde de var en varklump! USCH!!! Jaja nog gnällt om detta. Idag så kommer Ingalill, Christer, Billy och Ingemar hit, alltstå Dicks familj plus farfar. Så nu så ska jags tälla mig och laga en kladdkaka är det tänkt. Men eftersom jag inte är så bra på att baka kanske jag måste gå och köpa något i reserv. Hm, det finns ju faktiskt färdiga kladdkakor att köpa;) Hursom så kommer larsha hit ikväll och vi ska färga våra hår:)



Btw vad hände med melodifestivalen igår? Darin gick vidare hahaha!!!

Take care/ H


smärta!

Har något sjukt ont i munnen! Kan knappt äta, vilket är mycket tråkigt eftersom det är en av mina stora passioner här i livet;)Dom små liven har ju satt ett av stygnen i kinden, så det stramar så pass att det knappt går att öppna munnen. Jag måste dela all mat i mycket små bitar för att sedan pressa in det i munnen. Men med tålamod går allt:)
Idag har vi iaf varit en sväng på IKEA och jar har äntligen fått hem en klädsel till min fåtölj samt en fotpall. Det var riktigt kul när vi skulle åka härifrån till IKEA, då det har snöat väldigt mycket under natten. Vi hade ingen skyffel så det var bara till att försöka sparka bort snön framför bilen. Haha det blev en och en annan bell innan en snäll man i en liten snöplog kom och skottade bort all snö framför och runt bilen. Ett stort tack till denna snälla man! Vilket jobb alla dessa som är ute och försöker hålla våra vägar rena gör. Uppe innan en del har gått och lagt sig för att få bort all snö. Det borde dom få en stor eloge för!

Nej nu ska jag och Dick åka och hämta Mcdonalds mat och godis innan melodifestivalen börjar.


                                                      Take care/ H


Tandläkaren

Sitter är med världens lustingaste känsla. Är helt bedövad i vänstra delen av ansiktet. Idag var det ju dags för att dra ut min ena visdomstand. Ja ont vill jag inte äsga att det gjorde, men väldigt obehagligt. Dom drar och bänder, det knakar och man känner en blodsmak sakta sprida sig i munnen. Det känns som man har sovit hela natten på ena kinden så att den domnar bort. Kan varken spotta eller svälja, och försöker jag bli av med slemmet så kommer bara en röd tjock massa ut. Ja de blöder som tusan och vill inte sluta! Så nu sitter jag mest och väntar på att bedövningen ska släppa och smärtan ska ta vid. Men vi får se, fick en lite extra stark värktablett som jag precis ar tvingat ner. Haha ja vi får se hur mycket bitmärken jag har i kinden. När jag biter ihop så känns det som det isar i ansiktet, och så kommer jag på att det är kinden som hamnat i vägen.

Jaja nog pratat om det, igår var det en hel mysig kväll. Efter jobbet så var det dags för träning, aerobic med Anna, Linnea och Klara. Efter träningen gick syrrorna och jag hem till Linnea och åt så himla god libanesiks mat. Hade även hyrt en film vi kikade på som var så sådär, kommer inte ihåg vad den hette.
Men den maten! Rekomenderar starkt den, ligger på liljeholmen så åk dit om ni är sugna på något gott!!!

Ikväll är jag hemma hos Mamma och Pappa för första gången sen jag flyttade. Har saknat dom faktiskt;)
Dock kan jag ju inte äta av den goda maten jag vet dom kommer laga. Så får helt enkelt nöja mig med sällskapet.



                                                         Take care/ H


The biggest loser!

Ja efter Biggest loser var det inte mycket att hänga i granen på TV. Så nu har jag jag sysslat med massa ärenden som ändå skulle tas itu med. Skönt att ha det avklarat!
Nu ska vi tydligen se en film som gick på någon kanal plus. Jag börjar sent imorgon och Dick är sjuk, så idag ska vi passa på att vara uppe lite extra sent:)

Iaf så vann Ali, mycket värdig vinnare! Och för första gången en kvinna, det hurrar vi för!
Grymt snygg kvinna det där:)


Föresten så glömde jag berätta vad jag gjorde efter träningen igår. Jo då gick jag och mina flickor till hot asia eller vad den nu heter och beställde mat. Sen hyrde vi "Allt för min syster" åkte hem till Anna och kollade. Mycket sevärd film!!!
Toppen kväll som jag hoppas det blir fler av:)



                                                         Take care/ H


16/2

Efter jobbet idag så gjorde vi något jag tycker mycket om. nämligen handla, ja alltså mat. Jag älskar att gå runt i mataffären och plocka allt jag vill ha:)
Efter det så var jag med mamma och pappa och tittade på en lägenhet, men det blev inget med de. Så dom följde med hem och åt lite hos mig istället. Även lillsyrran var med:) Nu så är det dags för te och biggest loser!



Take care/ H


Måndags ledig!

Klockan är snart halv tolv och jag har redan tvättat fyra tvättar,diskat en massa disk, bytt till rena lakan och städat hela lägenheten! Känner mig rätt effektiv idag. Planerna är att kanske men bara kanske att måla om i hallen, sen ska jag solla ut en massa kort som jag sedan ska framkalla. Vid halv fyra ska jag och flickorna träna och sedan ska vi kolla på film. Gud så mysigt!
Idag är Dick hemma och är sjuk så då får man väl vara lite extra snäll idag, han var ju så gullig igår.

Nej nu ska vi spela xbox:)



                                        Take care / H


Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och ja har jobbat sista passet för denna veckan;) Efter jobbet gick jag till friskis körde ett pass och gick hem. När jag lämnade lägenheten var den mer eller indre ett kaos. För Anna var hos mig igår och kollade på melodifestivalen och åt. Och jag hade nämligen ingn lust att diska igårkväll. Men när jag kom hem efter träningen idag möttes jag av en leende pojkvän med röda rosor i händerna! Då hade min underbara städat, diskat och tänt ljus i hela lägenheten:) Myspojk! Jag blev så glad för detta må ni tro.

Nu ska vi iväg och hyra film och hämta mat från en Italenare och en grek. Ska bli så mysigt och en perfekt avslutning på veckan. Tack min fina och mest älskade pojkvän!!!

Älskar dig Dick Johansson!



                                                                                    Take care/ H


12/2

Är nu på jobbet och slutar inte förens klockan nio. Kändes inte helt okej att gå hit idag måste jag erkänna. Men vi tar dagen från början igår. Jag vaknar av ett sms som är från Lina, hon skrev att hon snart skulle bege sig till mig. Så jag gick försökte få upp en lampa i hallen( lyckades ej) och sedan städade jag av lägenheten lite snabbt. Limpan kom och vi tog en sväng runt munkan, handlade lite inför kvällen och sedan lagade vi god kyckling i thai stil. Sen bar det dags att gå till jobbet, på min lediga dag!!! Ja vi hade utbildning så det var bara att le och se glad ut. Efter det så bar det av till systemet för att inhandla vin. Väl hemma rusade tiden iväg så snart kom Rosanna och Charlotte och förferren drog igång. Mycket mysigt måste jag säga. Sen bar det av ut, var en riktigt rolig kväll. Tack fina flickor!

Idag som sagt mådde jag inte direkt prima, men nu är jag här och dagen har gått förvånadsvärt bra. Ikväll blir det väldigt lugnt med kanske Let´s dance och en chips påse:)




Haha inga komentarer;)











                                                   Take care/H


club caj

Blev inget skrivet igår och idag blir det inte mkt mer. Kommer två brudar hit snart och då är det dags för att göra stan. Så bara till och korka upp vinet och fixa håret nu:)
Ikväll är det club caj som gäller!


Ps. varför ska det vara så svårt att bestämma sig vad man ska ha på sig?
                                                      Take care/ H


Grattis älskling


Idag har jag haft väldigt mycket energi trots min huvundvärk. Började dagen med en falsk födelsedags sång och lite present utdelning. Min älskling Dick fyller 23 år idag!!! Grattis grattis grattis min älskade!
Jobbade till fyra, sen kom anna så tog vi en runda i kylan. Sen åkte jag direkt och har handlat massa mat och en skohylla + lite ljus. Så mysigt när det är mörkt och tända massa ljus:)
När jag kom hem, var ju bara att lasta upp allt för trapporna en kamp. Det finns nämligen ingen hiss här. Sen så packade jag upp alla varor och sedan  lagade jag currykyckling med pasta, samtidigt som jag kollade på biggest loser och monterade skohyllan. Nu sitter jag här med mitt kaffe och väntar på födelsedagsbarnet, som är och tränar innebandy. Han ska nämligen få nylagad mat och en semla när han kommer hem:)



                                                         Take care/ H


VÄRME!!!

Precis hemkommen och nyschad, sitter och tittar på outsider. Idag handlar det om elallergi, måste vara den värsta allergin man kan ha. Idag är det ju nästan omöjligt att leva utan el.
Haha ser dock lite kul ut när en av tjejerna går runt och rapar. Men det är självklart ingen man får skratta åt;) 

Idag har vaktmästarna varit här, så äntligen har jag fått värme i min lägenhet. De har även fixat varmvatten, så nu har jag varmvatten!!! Är helt överlycklig!

Igår så var det en lugn dag, vi var hos Dicks föräldrar och åt. Någon fyller ju år imorgon;) Sen kom Rosie hit på en kvällsmat, hon har ju inte sett lägenheten än. Har dock inte sett hennes nya hem än.
Imorgon fyller då som sagt Dick år, så imorgon får jag kliva upp lite extra tidigt för att hinna slå in de sista presenterna.

Nehe dags för te och fortsättningen på outsiders.

                                                         Take care/ H


No time

Sitter på jobbet och hinner inte blogga. Kanske ikväll...

                                          Take care/ H


Festival

Åh va skönt det är med helg! Idag så gick vi som tidigare sagt upp tidigt, för att tvätta. Så morgonen började med att tvätta, sen drog limpan och jag in till stan och tränade. Blev även en runda på stan, inhandlade en tunika och en kläning. Sen en hemlig grej till Dick som fyller år. Efter stan så åkte jag hem och familjen kom, alla utan Linnea. Så vi käkade jätte god, spenatpaj med svarta oliver, feta ost och soltorkade tomater som mamma hade gjort. Sen blev det en kort fika innan mamma och pappa var tvugna att rusa, dök upp en sak som de helt hade glömt bort. Så kvar blev jag, Klara och Dick. Jag och clucken spelade super mario en stund, och snart är det dags för henne att dra sig vidare mot staden. Ikväll kommer ett par vänner hit är tanken och vi ska kolla på melodifestivalen, se om det är något att ha. 



               

 

   

                         Take care/ H

 


nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör.....

Idag efter jobbet så gick Dick och jag runt munkan, blev en sväng till hemmakväll. Fick med oss en hel påse med godis och film till kvällen. Har precis lagat taccos som vi ska käka nu, blir nog ingen sen kväll eftersom jag har tvättid imorgon klockan 07:00. Härligt!
Nej dags för mat... Hoppas alla får en trevlig fredag!




                                                 Take care/H


4/2

Hemma efter jobbet nu. Tanken var att träna, men så pallade jag inte ta mig hela den långa vägen till friskis haha.
Så har kollat på Biggest loser och äntligen åkte Dan ut!
har precis tvättat bort sminket och ska krypa ner i sängen nu och titta på Made in sweden. Imorgon är det äntligen Fredag " tacco fredag" och snart helg, mycket uppskattat. Blir dock en del att göra i helgen med, men bara massa mysiga saker:)



                                                        Take care/H


...

Haha klockrent!!!

Det roligaset är dock precis i början.



Lite smått panikslagen!
                                                                Take care/ H


matdags

Mohaha en bild på mig i mitt kök med min nya ugn som jag fick igår. Inviger den med lax och potatis, ska ordna någon god sås med. Okej jag ska inte ljuga, jag tar den extra starka bean som står i kylen.



Porrigt med blåa grythandskar;)
                           Take care/ H


dumdator

Har inte skrivit på länge nu, men har haft fullt upp med flytten. Nu är det iaf lite prdning, så pass att man kan bo och verkligen trivas.
Så nu äntligen börjar det kännas som hemma, iaf lite.
Dom senaste dagrna har jag packar upp och så har mina kära vänner varit här. Idag är första dagen jag är helt ensam i lägenheten samt sova själv för första gången.
Har dock grannar ovanför mig som gärna gör väsen av sig. Ja jag går inte in på detalj, men en dag blir det inflyttningsfest och då även min hämd mohahah!
Har försökt få in lite bilder av lägenheten men det vill sig inte idag. Imorgon så börjar jag elva, så syster Linnea kommer hit och äter frukost kl nio imorgon. Mycket trevligt!


Dagens planer är städning, laga mat och om jag orkar ut och gå. Ska även koppla in mitt nintendo som fortfarande ligger i en kartong.



                          Take care/H


RSS 2.0