Söndag igen

Åh vad
skönt det har varit med långledighet, det gör så mycket att vara ledig en dag extra på helgen.
Fredagen så åkte jag och Dick hem till Mullsjö och gjorde första stoppet på Ryfors och köppte massa gott godis.
Sen åt vi tillsammans med Dicks familj plus farfar. Efter den goda middagen så bestämde vi oss för att plocka kantareller. Sagt och gjort gick vi ut i blåsten, dock gav Dick upp väldigt snabbt och lekte mest med Soya som vi hade med oss (Hunden). Sen åkte vi hem, men då ville Ingalill minsann och hita svamp så vi åkte en runda till och då fick vi tag i massa kantareller. Efter den lilla skattjakten så åkte vi hem och kollade på Björn bröder och åt godis. Men usch så hemsk den filmen är, satt verkligen och lipade haha.

Igår så blev det en lång och behövlig sovmorgon, sen tog vi fiskegrejerna och åkte till Hökensås. Tanken var att vi skulle fiska. Ja den kan man väl säga att vi gjorde, typ tio minuter. Det var varken min eller Dicks grej att syssla med om man säger så. Vi förstörde ett kastspö och lyckades sätta tre drag på sjön botten, Ja så kan det gå... Så vi satt mest på filten och åt vår picknick och hade det jätte mysigt:)
Sen åkte vi hem och vilade en stund, sen hade vi lovat att skjutsa Dicks päron till en femtio års fest. Var där en liten stund sen åkte vi vidare till Emma som snart ska fylla tjugo och hade öppet hus. Vi var där en liten stund sen hade vi tyvärr bokar bio, brüno. Verkligen en skit dålig film, visst den hade sina roliga delar men överlag var den en stor flopp!

Nu sitter jag här i morgonrocken och ska snart ta en promenad runt sjön och sen handla lite. Sen får vi se vad som hände under dagen.

Lite bilder från Dicks och mitt friluftsliv haha:


    







Take care


Kommentarer
Postat av: Anonym

awwwwww gullungar

2009-08-07 @ 16:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0